Ferrari: "Mosley Bırakmalı"

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Mosley’in güvenoyu olmasına rağmen FIA başkanlığı görevinden ayrılması gerektiğini düşünen kişiler arasına katıldı.

Mosley, Salı günü Paris’te yapılan toplantıda çoğunluğun desteğini alarak görevine devam etmesi konusunda güvenoyuna sahip oldu.

Ama Genel Kurul’dan büyük farkla destek almasına rağmen Mosley’in bırakması yönündeki demeçlerin ardı arkası kesilmedi. Ve şimdi bunlara Ferrari’nin başkanı Montezemolo da ilave oldu.

İtalyan haber ajansı ANSA’ya konuşan Montezemolo: "Şu zamanda ‘güvenilirlik nedenleri yüzünden yerimi bırakmam gerekiyor’ demesini gerektiğini anlamış olmasına inanıyorum"

Bu sene başlarında Montezemolo, Mosley’in 17 yıl boyunca FIA’ya katkılarına övgülerde bulunmasına rağmen görevine devam edemeyeceğini düşündüğüne açıklık getirmişti.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Timsah gözyaşları..6 yaşında oğlum var o bile güldü bu habere..

  2. yorum yapmak için bu anı bekledim. çünkü bu açıklama yalanlandı. Ferrari tarafından. ''ÇOK YAŞA MAX. Başımızdan eksik olma'' demek istedi fakat basın yanlış anladı. ondan yani.

  3. dunyanın sonu gelmistir arkadaslar..bildiginiz duaları okumaya baslayın 🙂

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    İnsanın yüzüne gülen arkasından kuyusunu kazanları hiç görmemiş gibi yorumlar var gerçekten ilginç

  5. kaan kaanhan avatarı

    lehte oy kullanmışsınız, bundan sonra konuşsan ne olur konuşmasan ne olur montezemoloooo boş laf bunlar, delikanlı gibi çıkıp deyinki diyetimizi ödedik.. kıvırmayın böle.

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ben Ferrari' yi samimi bulmuyorum.Timsah gözyaşları bunlar..

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu olay bana daha önce yazdığım yorumu hatırlattı ve şu beyanla örtüşerek "Şu zamanda 'güvenilirlik nedenleri yüzünden yerimi bırakmam gerekiyor' demesi gerektiğini anlamış olmasına inanıyorum" onun için şaşırmamak lazım montezemelonun açıklaması ile italya motor sporlarının beyanatı birbiriyle zıt fakat önemli olan olayların sırası ve ilerleyiş yönü ; bu olay tamamiyle kapandığında veya mosley bıraktığında gelişecek olaylar ;2009 tamamiyle çok farklı bir yıl olarak bizi bekliyor gibi gözüküyor

  8. sen şaşırmadın mı : ))))

  9. bu habere çok şaşıracaklar olacaktır 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir