Horner: "Alonso Boyundan Büyük İşler Başardı"

yazar:

kategori:

Horner “Mükemmel bir şekilde iyi sürüş çıkardı. Tüm fırsatları iki eliyle birden yakaladı ve gerçekten boyundan büyük işler başardı. Açıkçası yağmurlu yarışlarda mükemmeldi ancak daha çok yarış var. 40 puan fazla görünebilir ancak galibiyete 25 puan veriliyor ve bir çok rekabetçi sürücü onu geçip kazanabilirler ve bu harika şampiyonada daha uzun yol var.”

“Onu daha fazla yenmemiz lazım. İlk yarı bizim için ilginç oldu. Kuralların değişmesinin ardından gittikçe aracımızı daha iyi anladık. Valencia’daki hayal kırıklığının ardından burada 4 galibiyetle oturmadığımız için şanssızız ancak Monaco, Silverstone ve Bahreyn’deki galibiyetlerin ardından markalar şampiyonasında 50’den fazla puanla lideriz. Ancak hiç bir şey garanti değil. Her iki sürücümüzün Fernando’yu geçmesini hedefliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Horner: "Alonso Boyundan Büyük İşler Başardı"” için 18 yanıt

  1. Sanırım sana ilk kez yanıt veriyorum.

    Al o zaman sana boyun. 🙂

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu neyin tartışması hiç anlamıyorum. Ferrari'nin bir limiti var ve Alonso bu limitde sürekli gidebiliyor.
    Alonso'yu bu sene diğerlerinin önüne taşıması azda olsa şans ve hatasız sürüşüdür. Ayrıca yarışlarda her turunu sıralama turunda atıyo gibi kasması onun gücünüde gösteriyor.
    Şimdi bir bakalım Alonso'nun şampiyonadaki rakiplerine;

    Button:Sezona müthiş başladı. Ama sonradan ayarlarda yaşadıkları sıkıntı yüzünden puan alma mücadelesine girişti. 5-6 yarış boyunca kendine uygun ayarı bulamadı ve kendi kendini bitirdi. Bu kadar süre içerisinde kendisi için iyi olan ayarları bulamamasıda onun kalitesini ortaya koyuyor. Kesinlikle Hamilton'la kıyaslanamayacak kadar kötü bir pilot.

    Hamilton:Sen yaklaşımını değiştirmeyeceğim gibi açıklamalara devam et. Atı alan üsküdarı geçecek haberin yok. O kötü araçlı Alonso'dan 11 yarış sonunda 40 puan fark yemen bu sezon ki performansınıda gösteriyor senin. Şunuda ekliyim F1'e girmiş en yetenekli 10 pilotdan birisidir kanımca. Ama neden böyle kötü performans sergiliyor anlayamıyorum. Gerçi geçen seneye göre çok daha iyi şu anda. Geçen sene ki gibi bir sezon geçirmez inşallah bir daha.

    Vettel:Yetenek var ama bence biraz küstah. Takım arkadaşı ve diğer şampiyonluk için mücadele eden pilotlara karşı eşit şartlarda hatta ve hatta çok azda olsa daha iyi şartlar altında kalitesini görüyoruz. Takım patronu olsam koltuğa oturtmayacağım bir pilot. Yetenekli hızlıda ama biraz benle alakalı fazla sevemedim bu adamı.

    Webber:Aşşa yukarı bu adamıda 2008 Silverstone'dan beri takip ediyorum. Sıralama turlarında aldığı 2.'lik sayesinde dikkatimi çekti. Raikkonen için Spa'da farklı sürüyor diyenlere bu adamda Silverstone'da farklı sürüyor bence.

    Raikkonen:Bu sezon oda şu ana kadar hatasız sürdü. Belkide tek sorun buydu hatadan kazadan uzak durmak için atak yaparken fazla zorlamadı kasmadı. Buda ona Bahreyn'de bence 1 yarış galibiyetine maal oldu. Bide Spa'da görelim Raikkonen'inimi. Gönüllerin fatihi aslanım benim.

    Diğer şampiyonluk adayı Rosberg'e gelirsek onun hakkında yorum yapmayacağım. Hahahahaha 😀 😀 😀

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu horner tam bir yavşak ya, ne demek ya boyudan büyük. Adam çifte dünya şampiyonu, senin pilotundan fazla yarış kazanmışlığı var, hemde o kadar bariz baskın olmayan araçlarlan. Hemde Schmi'nin en iyi olduğu zamanlarda. Daha sen onun boyunu ölçecek çaptamısın ki ??

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    O zamanda sizin pilotlarınızında çok vasat olduğu ortaya çıkıyor, baksana öyle bir araçlan kaç senedir Alonso'yu geçemiyorlar. Komik.. Şu anki mclaren i Alonso sürse puan farkı kaç olurdu acaba ??

  5. Voyundan önce işlevini sormak daha nitelik belli eder.Acemiler nicelik sorularla idare ederken ustalar nitelikle uğraşırlar.Bildiğim kadarıyla… sende epey bir eskisin (F1 konusunda)…

  6. Sadece … Soda İçmeyi İhmal Etme(ALonso nun başarılı olma haberlerine doymuşsun yaa). Biliyoruz k;i seninde ALonso hazımsızlığın var.

  7. AFİYET OLSUN … kalkabilirsin!

  8. McLaren88 arkadasim Alonso bu yil araci çok iyi suruyor,boyle 2-3 sezon daha surse unutulmazlar arasina girer,2007 sezonuna gelirsek once Hamiltondan baslamak gerek,çok uzun zamandir f1 izliyorum bu kadar hizli bir pilot gormedim,DRS sisteminden oncede onundeki rakipleri çok rahat geçiyordu,Alonsonun sansizligi hem yeni lastiklere alisamamasi hemdei f1 tarihinin en hizli 2-3 pilotundan biri olan Hamiltonla yarismasi oldu,Hamiltonda baski yokken Alonso çok fazla baski altinda kaldi,Hamilton araci mukemmel surdu o yil,hatta 2007 yarislarin sonlanmasina birkaç ay kala yayinlanan bir Hamilton biyografi kitabinda Hamiltonun o yil sampiyon oldugu yaziyordu,yani o kadar iyi suruyorduki arabayi herkes sampiyon olacagina sezon bitmeden inaniyordu,ama daha sonra 2007 Çin yarisinda once Mclarenin onu pite almakta gecikmesi daha sonra kendisinin biten lastiklerle araci çakil havuzuna gommesi,gene Brezilya yarisinda once Alonsoya sira kaybedip sonrasinda arkadan bindirmesi,aracindaki sorun dolayisiyla yavaslayip pozisyon kaybetmesi,gene Mclaren kenar yonetiminin yaris içinde pit stratejisini degismesi sonucu sampiyonlugu kaybetti,bir az pit stop yapsalar bence gene sampiyon olurdu Hamilton,biraz sampiyonluk baskisi Hamiltonun hatalar yapmasina neden oldu,ondan sonraki yillarda ise bence bu hatalari giderek artti,Alonso ise o yildan sonra hep kendini gelistirdi,hep ustune koydu yeteneginin,bence 2007 yilindaki Alonso ile simdiki Alonso arasinda çok buyuk kalite farki var,Hamiltonda ise o yildan bu yana degismeyen en hizli pilot ozelligi var ama ustune koydugu birsey yok,su an ayni takimda yarissalar ki bu bir daha olmayacak gibi gorunuyor esit sartlarda bana gore Alonso kesin favoridir,ancak 2007 yilini konusuyorsak Hamilton aracini harika surdu,Alonsonun lastik dezavantaji ve baskidan ezilmesi sonucu Alonsoyu yendi…

  9. Alonso'nun boyu kaç santim?

  10. Sana içimden tek birşey söylemek geliyor : Siktir git..

  11. amma büyüttü bu F1 dünyası da. kıçına roket takıp da aracı mı hızlandırdı bu adam. her aracın belli bir limiti vardır ferrari de bu kadar gidebiliyor ki alonso götürüyor. massa limitlere gelemiyor demek ki. bir aracı limitlerinden daha hızlı sürmek diye bir olgu olsa schumacher mgp ile sürekli galibiyete oynardı. ferrari gitmiyor da alonso hızlı pilot diye bir dünya yok. ferrari gidiyor da massa gidemiyor.

    kusura bakmayın TRF1 yorumlarında kullandığım üslup bu değildir aslında, kaba saba yazdım ama bu alonso övgülerine doydum artık doluyum bu konuda bu nedir ya. madem bu adam bulutların üstünde uçuyordu böyle 2007'de hamilton'a karşı nerdeydi. yoksa biz başka bir sezon mu izledik allah allah

  12. Hayırdır ? Ferrari güncellemelerde 1 saniye mi gelişmiş ?

  13. Vasat ferrari???

  14. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Alonso olduğu gibi…Boyundan büyük iş yaptığı yok..Sadece Vasat Ferrari'yi ayağa kaldıran isim.

  15. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Alonso olduğu gibi…Boyundan büyük iş yaptığı yok..Sadece Vasat Ferrari'yi ayağa kaldıran isim.

  16. Bu Alonso'nun başına birşey gelecek ama ne acaba 😀

  17. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Santander 5 senelik kalkınma planını kamuya açıkladı. "Biz sağa sola Alonso'yu övsünler diye para dağıtıyoruz. Onlar da eşlerine dostlarına aracılık yapıp bizden kredi kartı aldırtıyorlar."

  18. Horner sende mi ? Para üstü olarak Red Bull vereydin Alonsoya santandere falan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir