Hamilton: "Önüme Sürülen İlk Anlaşmayı İmzalamam"

yazar:

kategori:

Formula 1’e McLaren ile giren ve şimdiye kadar başka takımda yarışmayan İngiliz pilot, geleceği için karar verirken “profesyonelce” düşüneceğini ifade etmişti.

2008 şampiyonunun şu an için pek bir alternatifi görünmüyor ama rakip takım seçeneğine itiraz etmiyor.

Hamilton: “Neler olacağını bilemezsiniz. Çünkü 2014’te kurallar çok değişecek. Bu yüzden neresinin doğru yer olacağını bilmiyorsunuz”

İngiliz gazete Times’a göre McLaren, Hamilton’ın ücretini arttırmaya ikna olmuş durumda ama anlaşmanın daha uzun vadeyi kapsamasını istiyor.

Hamilton, 2012’te koltuksuz kalması halinde çıkmaza gireceğini de düşünmüyor.

Hamilton: “Formula 1’den ayrılmayacağım. Artı, neden boş bir senem olsun ki? Çok gencim. Bu kesinlikle olmayacak.”

Öte yandan Hamilton, önüne koyulan ilk anlaşmanın imzalanmayacağını, çünkü maddelerin genelde saçma olduğunu söyledi ve McLaren’ın da kendisine böyle bir anlaşma sunduğunu ima etti.

Hamilton: “Çok fazla düğüm var.”

“Size verilen ilk anlaşmayı asla hemen imzalamazsınız. Çünkü çoğu zaman saçmalıklarla doludur.”

“(Şu anda) hiçbir şey imzalanmadı ve herhangi bir karar verilmedi.”

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Adamın kupalarına bile göz koymuş takım.''

    Ben bir Mclaren'ci değilim ama Mclaren'in Mclaren'le özleşmiş 1 kuralı varsa oda kazanılan kupanın takımda kalmasıdır. Pilotla ilgili bir başarıda yine aynı şey söz konusudur. Pilota maketini verirler. Hakkinen zamanındada böyleydi Raikkonen zamanında da böyleydi Hamilton zamanında da böyle olmalı. Sen koskoca Mclaren'i parmağında oynatmaya kalkışırsan yarın bir gün kafası atar adamların onlarda seni kapıya koyar. Ondan sonra 2013'de Sauber, Williams, Force İndia gibi takımlarda sürünürse şaşırmamak gerekir. Hamilton, artık ya Mclaren'de kalmamak için bir şeyler bahane ediyor ki bu saçma bir seçenek yada ne oldum delisi olmuş olucak ki kendine yeni heyecanlar arıyor.

  2. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    maclaren'in büyüj emeği var , bence takımda yerini bilmeli emekte bir yere kadar. Adamın tamamen sahibiymiş gibi davarnıyor takım, biraz özveri göstermeliyiz. Adamın kupalarına bile göz koymuş takım.

    Hamilton'un ayrılacağını da sanmıyorum.

  3. Haklısın. Ama bunlar blöf bence. Sözleşme zamanı gelince yapılan oyunlar. Ne Hamilton, ne de Mclaren yer bunları. Ben olsam bir senelik anlaşma yaparım Hamilton'la. Başka bir yere gidemez çünkü.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Gerçekten çok üzücü bir durum. Yemek yediği kaba pisleme gibi bir şey söz konusu bence. Şu anda ister bu söyleceğime katılın ister katılmayın ama Hamilton'ı, Hamilton yapan Mclaren'dir. Tamam yetenekli kumaşı sağlam kaliteli bir pilot ama farzedin ki F1'e orta sıralarda ki bir takımla başladı diyelim. O dünya şampiyonluğunada ulaşamazdı şu anda yaptığı kaprisleride yapamazdı. O yüzden manevi babası sayıla bilecek Mclaren'e karşı böyle acımasız olmamalı diye düşünüyorum.

  5. bende ilk hastaneye basvurdugumda bir maddeler koydular onume akliniz sasar.. zaten pazarlik etmek icin koyuyorlar bu sacma maddeleri.. ama karsi taraf sizi istiyorsa illaki anlasma zemini buluyorsunuz.

  6. "Size verilen ilk anlaşmayı asla hemen imzalamazsınız. Çünkü çoğu zaman saçmalıklarla doludur."

    Her yerde bu böyle. Bir işe girerken size sunulan anlaşmada neler olabiliyor neler. IBM Kurumsal'a teknik danışman olarak başvurup kabul edildiğimde ilk teklif edilenleri tahmin bile edemezsiniz.

  7. bu adam boşa çıksın var ya, diğer tüm takımlar bu adamı takıma katmak için kapışmazlarsa ben de neyim. mclaren elindekinin kıymetini bilmiyor. gridin en iyi pilotuna sahipsin daha ne? + bu adam gittiğinde senin rakiplerinden bir takıma gider. kaybın hamiltonu kaybetmek + hamiltonun başka takımla sana karşı olması olur. zaten button ve di resta'lı mclaren bana göre 1. sınıf takım olmaz şuan olduğu gibi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir