Hamilton'dan Yeni Arka Kanadı Kullanan Button İsyanı!

yazar:

kategori:

Tüm takımlar dünkü yağmurda yeni parçaları test edememesinin ardından bugünkü son antrenmanlarda test etme şansı buldular.

Hamilton, antrenmanların ardından eski kanatla devam etme kararı aldıklarını ancak Button’un yeni kanatla piste çıktığını söyledi.

Twitter’dan yazan Hamilton “Jenson’da yeni arka kanat vardı, bende ise eskisi. Değişiklik yönünde oy kullandık ancak işe yaramadı. Düzlükte 0.4 sn kaybediyordum.”

“Artık yapabilecek bir şey yok. Jenson o hızla çok rahat kazanmalı. Sıralamalar başladıktan sonra aracı değiştiremezsiniz. Umarım Jenson maksimum puanları kazanır. Onu desteklemeye çalışacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton'un kendi seçimi ve bunu kabul ederek Button'a yardımcı olacağını söylüyor. Gerçekçi bir yaklaşım. Eğer lastiklerini, ''yarışçı'' kimliğini bir kenara bırakıp ta idareli kullanırsa 2,lik için şansı olabilir.

  2. kubilay demirtas avatarı
    kubilay demirtas

    mclarenciler izlemiştir kesinlikle ama komik geldi birazda anlatıyor bu durumu 🙂

  3. Lewisin hata yapma lüksünün olmadigini düsünüyorum ama maalesef yapiyor…bu tür secimlerde hep dogrusunu button yapmisti gecmise de bakarsaniz…
    Maldonadonun cezasiyla Alonso bir sira yukseldi hem de temiz tarafa gecti, lewisin yanina da kasap Pastor geldi!!

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    bu pistte top speed eau rouge'dan hemen sonra ölçülüyor. verilere bakıp kafanız bulanmasın.

  5. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    button pole turu 322'e kadar çıktığı görülüyor.

  6. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    bence temkinli olmakta fayda var kobayashi'den sadece 0,2 saniye uzaktayız. Önceki yarışlarda bu daha fazlaydı 🙂

    bu sıralama çok değişik oldu lastiklerden yine tam durum belli değil.

    Bu arada ben mclaren sitesindeki verilere inanıyorum doğru olan onlar. Jenson'un pole turunu koyacam 322'e kadar çıkıyor orada. Yukarda koyuyorum.

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    bu mantıkla yola çıkarsak, ilk sektörde uçup, top speed olarak çok yüksek olup 2. sektörde çok yavaş kalan ferrari. yarın drs etkisi olmayacağından yarışta dökülecekler. buradan yola çıkarak yorum getirmek pek mantıklı değil sanki.

  8. Bu rakamlar doğru olansa gayet iyi rakamlar. Yarın için Hamilton özellikle 2.sektörde rakiplerine oranla avantajlı olacak gibi. Button zaten 3 sektörde de uçuyor. Bu arada görmezden gelinmiş gibi. McLaren'in yeni parçalarının tamamı Button'da var ve araç adeta uçuyor. McLaren arayı çok iyi değerlendirmiş. Bu ilerleyen yarışlar açısından büyük bir avantaj.

  9. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    mclaren sitesindeki top speed verileri daha dğeişik. Hangisi doğru acaba. Mcalren sitesinde ilk sektördeki hızlarda gayet iyiyiz alonso'dan da hızlı gözüküyor. İnşallah öyledir 🙂

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bende bir anlamda katılıyorum ama işte böyle tuhaflıklar oluyor neyse…

  11. bence mclaren in bi suçu yok lewis istemiyorum dedikten sonra takımın zorla yeni kanadı koyucak hali yok ya hami de farkı gördükten sonra pişman olup ağlamış sanki

  12. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    O arka kanatta çift Drs vardı o yüzden sıralamada o kadar farkı açtı yarışda bence daha yavaş olucak,eğerki yanılıyorsam rahat farkı açarak kazanabilir,ama sadece sıralamalara özgü bir şeyse startda bir 2 hamlede yerini kaybedebilir,yarış temposu olarak Kimi hızlı gözüküyor Alonso ile Lewis aynı hızdalar yarın çok büyük heyecan bizleri bekliyor…

  13. Karar sadece McLaren'ın değil ki. Hamilton yarış mühendisleriyle beraber eski kanatla devam etme kararını almış. Pist üzerinde en iyi geribildirimi verecek isim pilottur, e pilot da kullanmamaktan yana oy kullanmış. Öyleyse kabahat neden takımda?

  14. Ne yazık ki dediğim oldu.Yine bir güncelleme haftası yine yağmur.Adam gibi test edemediğimiz için Lewis risk almak istememiş anlaşılan.Kazanan kritik anlarda risk alabilen Button oldu.Adamın sezgileri çok güzlü

  15. hamilton: "olum varya ben bu button denen adamın ağzını burnunu kırmak falan istemiyorum o benim takım arkadaşım onu çok seviyorum.."
    kompozisyon yazarken uygun başlık nasıl seçilir ilkokulda anlatılıyordu değil mi?
    başlığı okdudum ne oluyoz lan dedim ama haber mutlu sonla bitti 😀

  16. Salak herifler getirmişsin işte yeni kanadı kullan ne yapacak yani geri mi götürecek sizi. McLaren'in bu saçma hataları çok can yakmaya başladı. Başlıkla son cümle birbiriyle çelişiyor yalnız. Başlıkta sanki pole'ü almasına kızgın bir hava varken son cümlede ona destek olacağını belirtiyor.

  17. İyide adam isyan etmemişki. Başlık ne alaka.

    Kendi armutluğu sonuçta. Biraz da Button ın ya hep ya hiç demesi sonuç vermiş gibi tabi.

    Ama en büyük hata McLaren ın. Bu kadar tecrübeli bir takımın güncellemenin ne kadar yararlı olucağını bilmesi lazımdı. Üstelik sadece arka kanatmış dediği doğruysa.

    Bravo vallahi…

  18. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    off ya çok yazık, değişme şansı da yok galiba. Mclaren şampiyonluğu belirlyecek bu yarışlada hata yaparak şansını bitiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir