Kobayashi İkinci Cebi Almasına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Sauber pilotu, bugün Spa’da Formula 1 kariyerinin en iyi sıralama sonucuna ulaştı ki yarınki yarışa Button’ın arkasında 2. sırada başlayacak.

Kobayashi: “Spa, favori pistlerimizden birisi ama ikinci olmayı beklemiyorduk”

“Normalde sıralamalarda sıkıntı yaşardık ve yarışta gerçekten endişe etmezdik ama gelişmek istediğimiz konu da bu zaten”

“Burası favori pistimiz ama ikinciliği beklemiyorduk”

“Yarın için büyük bir şansa sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yani sezonun geri kalanına gerçekten iyi bir başlangıç oldu. Sıralamalarda gerçekten güçlü olmalıyız ve bu arada çocuklar harika çalışmalar yaptılar. Onlarla bir görüşme yaptım ve burada olduğum için mutluyum; kendime güveniyorum. Bu harika”

Japon pilot, şimdi yarışa odaklanıyor.

Kobayashi: “Her zaman Pazar gününe odaklanırım; sıralamalara değil. Yani burası iyi bir yer ama yarına daha fazla odaklanmak istiyorum”

“Yarın podyuma çıkarsak iyi olur”

“Lastik idaresine dikkat etmeliyiz. Özen göstermeli ve yarışı tamamlamamız lazım”


Yorumlar

  1. Lovely_F2008  avatarı

    bence yanılıyosun kardeşim . monako haftasonunda 2011 de kaza yapana dek onboardlarına ve kobayashiyle arasındaki farklara bi bak derim . monako öyle yeteneksiz pilotlara araç yüzünden iyi derece verecek bi pist değil . seanslarda istikrarlı olarak yarım saniye fark attığını gördük ayrıca genel olarak ben de pereze sempati duydugumdan bu pilotları kıyaslıyorum ve çoğu pistte de perezin daha iyi sürdüğü açık . spada durum nasıl yarışta görecez artık . ben yine perezden daha çok ümitliyim , hayırlısı 🙂

  2. tek pit denerse Kobayashi geriye düşer, Med-Hard deneyerek erken pit yapıp yarışı üst sıralarda bitirebilir. Kobayashi low-downforce pistlerde çok başarılı Sauber aracı da lastiklere nazik davranıyor.

  3. bence bu adam perez'den daha iyi ama çiko nun lobisi daha güçlü 🙁

  4. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    ADAMSIN SEN ADAM SANA KÖTÜ DİYENLERİ REZİL ETME VAKTİ GELDİ ARTIK KOBA 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir