Schumacher, Lotus Tarzı D-DRS Planlayan Mercedes'ten Ümitli

yazar:

kategori:

Sezona iyi başlangıç yapan Mercedes gittikçe rakiplerinin gerisine düştü ve takım dünkü sıralamalarda bu senenin en kötü performansını sergiledi. Schumacher yarışa 13. sıradan başlayacak. Rosberg ise vites kutusu cezasıyla birlikte 23. sıradan.

Schumacher “Monza’nın ardından muhtemelen aracımızın geliştiğini görebiliriz. Şu ana kadar gerçekten iyi iş çıkarmadık çünkü Monza’nın ardından sonuç verecek bir süreçteyiz. Şu anda elimizde olanla idare etmek zorundayız ve bu yarışın ve bir öncekinin bize uymadığını söyleyebiliriz.”

“Bunun dışında biz yerimizde sayarken diğerleri ilerlediler ve bu yüzden şu an olduğumuz konumdayız.” dedi.

Mercedes’in genel aerodinamik güncellemelerin dışında düzlüklerde daha da hızlanmak için Lotus tarzı D-DRS’yi geliştirdiği tahmin ediliyor.

Rosberg sistemi kısa süre de olsa cuma günü test etti. Eğer sistem beklenen sonucu verirse Monza’dan sonra kullanılması bekleniyor.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Schumi'nin suçu yok zaten suçlayanlarada 7 tane şampiyonluğu yetiyor boş yere eleştirmesinler verin bu adamın altına Mclaren'i görün bakalım kim tutabiliyor hem araç hızlı artı Schumi tecrübesi birleşince hiçkimse durduramaz.

  2. Yapılan güncellemeler bir sonraki yarışda etkisini gösterecek yani Mgp nin son şansı bir sonraki yarış.
    Ama arada devasa fark var bu farkın bu kısa sürede güncellemeler le kapanabileceğine inanmak fazla iyimserlik olur.

  3. Aracın sorunu düzlük hızı değil virajlardaki yavaşlığı.
    Sanırım takım modaya uyup kolay olan hazır bir sistemi kopyalayarak boş durmuyoruz mesajı vermek istiyor.
    Yoksa böyle bir güncellemenin bu araç için bir anlamı yok zaten.
    Üstelik monzadan sonra güncellesen nolur güncellemesen nolur, en çok podyum ihtimalinin olduğu 2 pisti es geçmiş oluyosun.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacher mevcut paketle oluru bu demiş.Mercedes guncelleme yapti macaristanda ama calismadi mercedes geri falan dusmedi sadece diğerleri hızlandı hepsi bu..

  5. rossi bile ducati'ye 2 yıl dayanabildi. milliyetçiliği bırak schumi. şu anda sauber, force india'da bile olsan senin için daha hayırlıydı.

  6. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    İnşalllah Allah nasip ederde seni tekrar şampiyon olarak görürüz be EFSANE. 🙂

  7. Güncellemeler sayesinde daha da geriye düşen takımın neyinden ümitlisin Schumi Allah aşkına ya.Beceriksizler topluluğuna rastladın şansına.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir