Haug "Kovalainen 2 Numara Değil"

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen’in takım arkadaşı Hamilton’dan 23 puan geride bulunması onu Mclaren Mercedes’te 2 numaralı pilot haline getirmedi.

Bu görüş Mercedes-Benz Motor Sporları Patronu Norbert Haug’a ait. Haug, Kovalainen’in şampiyonluk mücadelesinde Lewis Hamilton’un destekleyicisi olmayacağını söyledi.

Motorsport Aktuell’in tek pilota ne zaman yoğunlaşacaklarını sorması üzerine Haug "Bize göre asla." cevabını verdi.

Heikki Kovalainen genel olarak takım arkadaşına yakın performans göstermesine rağmen yaşadığı bazı talihsizlikler nedeniyle puan olarak oldukça geride kaldı ve şampiyonluk mücadelesinden kopmuş gibi görünüyor.

Haug "6 yarış sonunda bunu söyleyemem. Geçen seneye bakmalısınız. Kimi Raikkonen şu andan daha sonraki bölümlerde Heikki’nin şu anda olduğu yerden daha da gerideydi." dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Benim okuduğunuzu anlamanızda bir sıkıntı olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum ricamın nedeni aynı yazıyı farklı vurgularla okuduğunuzda farklı sonuçlar elde edersiniz heiki nin yaşadığı şanssızlıklardan bahsetti ,performanslarında çok büyük farklılıklar olmadığından bahsetti bu durumda mercedesinde ikisi arasında ayrım yapmayacağını belirtti fakat şampiyona nereye götürür o ayrı geçen yılki monaco da olduğu gibi pozisyonunuzu koruyun denebilir bu öncelikli olarak takımın menfaatinedir pist pozisyonları kimin menfaatine olur onu zaman ve şartlar gösterir fakat mclarenin 2 pilotu yarıştırma hususunda ne bir ferrari nede bir renault olacağını zannetmiyorum ;hatta aklıma şimdi geldi dikkat ettinizmi pilotlarını yarıştırmayan takımlar genelde fabrika takımları ;
    Ayrıca ricamı kırmadığın için teşekkürler ,muhabbetle kal

  2. Norbert Haug diyorsa doğrudur Mclaren Takımı Finlileri sever… Potansiyellerinin Farkındalardır. Ama Ron Lewis'i daha bir fazla seviyor bunuda biliosnzdur.

  3. onur aybars avatarı

    Aslında bir kere okuduğumu anlayacak kapasiteye sahibim çok şükür. Ancak sırf Şener SALİH'in ricası üzerine tekrar okudum ve düşüncemde bir değişiklik olmadı.

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Onur AYBARS yazıyı tekrar oku lütfen

  5. heikki birçok kere sıralamalarda hamiltonu geçti. hızı konusunda problem yok. ama şanssızlıklar yaşıyor. biraz daha tecrübeye ihtiyacı var. gelecek için bir kimi raikkonen olacaktır.

  6. onur aybars avatarı

    Norbert HAUG "Asla" demeyecekti. Atıyorum, sezon sonuna 2 yarış kalmış ancak Heiki sıralamada liderin 21 puan gerisinde ve Lewis potada. Eee… Ne olacak? Şimdi bana "ya işte, takım eşit davranacakda Heiki de öküz değil, yardımcı olacak takım arkadaşına" demeyin, gülerim.

  7. En azından şimdi olsa bile, ilerde olacağını düşünmüyorum. Ama kural şudur kendi takım arkadaşından daha küçük noyu taşıyosan sen birinci pilotsun.

  8. tolga soydan avatarı

    Norbert Haug diyosa inanırım.

  9. arkadaşlar motorsporları bölümünde bu konuyu konuşabilirsiniz (WRC) …

    bu başlıga gelicek olursak bide bunu ron dennis e sormak lazim 🙂

  10. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    gerçekten kova'da bir cevher var ama bir türlü gösterme fırsatı bulamadı..Bu sene şampiyonluk çok zor ama eminim ki gelecekte olacaktır.

  11. geçen sene yoktu bu sene var böyle giderse sneyede olmayacak ,sinirleniyorum şimdi….

    http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=401&desc=Rally%20of%20Turkey&season=2008&rally_id=TR

  12. tolga soydan avatarı

    WRC bu sene türkiyede yapılyomu.ben bilmioydum.almışlardı WRC yi bizden

  13. ya konuyla alakalı değil ama 12-15 haziranda WRC Türkiye rallisi var antalya kemerde hiçbiryerde haber namına birşey yok hiçbiryerde yok…böyle şey olmaz ya ne reklam ne haber hiçbirşey..onlarıda kaçıracaz buradan moto gp-dtm-wtcc yi kaçırdığımız gibi…

  14. Mclaren`i iki yonuyle cok takdir ediyorum, Birincisi bazi istisnalar haric pilotlarina esit davraniyor, ikincisi ise Mclaren-Mercedes ortakligi, Bence tum takimlar bu modele zorlanmali, uretici takimlar spora sadece motor saglayici olarak sokulmali, tek basina takim olmalarina izin verilmemeli, yoksa koskoca butceleriyle kucuk ama kendilerini bu ise adamis zevk alan insanlari takimlari spordan mahrum ediyorlar. Bu sporun dogasina aykiridir. O yuzden bir KIMI (dolayisiyla Ferrari) taraftari olarak bence Mclaren-Mercedes takimi en buyuk takdiri hakediyor..

  15. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kimi, Alonso ve Montoya gibi kaçmaz ise bu ikili efsane olabilir.

  16. garibim kova da kimi nin McLaren yıllarında olduğu gibi talihsiz inşallah bundan sonra böyle şanssızlıklar yaşamaz

  17. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Norbert HAUG demişse doğrudur gerisi teferruattır ve cevapta gayet ilginç ve 3 kelime ''bize göre ASLA'' kıvırmamış ve uzatmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir