Lotus: "Raikkonen Her Fırsatı Değerlendiriyor"

yazar:

kategori:

Raikkonen Spa’ya favori olarak gitmişti ve sıralamada bulunduğu yer, galibiyet için uygun pozisyondu ama ayarlar konusunda seçtiği yön, kendisine zafer getirmesine engel oldu.

Yine de Boullier, Lotus’un potansiyeline inandığını ve Raikkonen’i şampiyon yapabilecek güçlerinin bulunduğunu dile getirdi.

Boullier: “(Raikkonen’in) Kesinlikle şampiyonluk mücadelesinde olabileceğine inanıyorum.”

“Ona iyi bir araç verip hiçbir fırsatı kaçırmamasını sağlamak bize kalmış. Ve Kimi (Bu fırsatları) pek kaçırmaz”

“Her hafta sonu podyuma çıkarsak, şampiyonluk mücadelesinde olacaktır. Son 4 yarışta 3 defa podyuma çıktı; hatta (o hafta sonu) en iyi araca sahip olmasa bile oradaydı.”

Boullier ayrıca, Schumacher’i göze hoş bir şekilde geçişine atıfta bulunarak  Raikkonen’in Belçika’da kendisinden beklenenin en iyisi elde ettiğini ekledi.

Boullier: “Bunu takdir edebilirsiniz. Çünkü Michael ile mücadelesi inanılmazdı. Çok ciddiydi ve hiçbir fırsatı kaçırmadı”


Yorumlar

  1. Boullier amca, Raikkonen kendi yarattığı fırsatları kendi değerlendiriyor. Aracınız maşallah, her haftasonu bir arıza çıkarıyor. 2-3 yarış dışında Raikkonen'in sağlam KERS le yarıştığını görmedim.

  2. kimi belçikada daha önce 4 defa kazandı bu pistte podyuma çıkacağını tahmin etmiştim yarıştada iyi sürdü araç biraz daha hızlı olsa buttonu zorlardı

  3. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kimi en iyi pilotlardan biri en iyi araç olmasa bile sampiyon olma sansı çok yüksek her zaman kendi isini yapar kimi ins sampiyon olur

  4. belkide f1 en belirsiz yılı denebilir. kimi hiç yarış kazanmadan bile şampiyon olabilir bu sene…

  5. yorum yapıyom yorum ordamısınız sayın site yöneticileri

  6. 2006 Brezilya da sampiyonluga oynayan Ferrari si ile orta sira araci Mclaren i ile Kimi yi Schumi nin gecisi nasil siradansa, Kimi nin de bu gecisi siradandi, abartmanin manasi yok..

  7. bizim Raykının'dan şüphemiz yokta ama sizde bu kafa ve strateji vede düzlük hızı bu kadar kötü araç varken haftasonu bırak podyumu puan beklemek bile hayalcilik olur

  8. Raikkonen06  avatarı

    Herkes bunu biliyor zaten önemli olan sizin aracı iyi geliştirmeniz ve ayarları iyi tutturmanız öyle aptal stratejiler yapmamanız ve yarışın bitimine 2 tur kalmışken ve önünüzdeki araçla 10 saniye fark varken Kimi zorlamaya ihtiyacımız var dememenizdir.Siz aracı halledin gerisini ICEMAN'a bırakın

  9. Schumacher- avatarı

    Yarışa zevk katan ikili Schumacher-Raikkonen idi zaten gerisi tırt

  10. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Neredeyse bütün maddi kaynaklarını DDRS sistemine yatır. Ve bunun en çok fayda sağlayacağı 2 pistte kullanma. Kalan 7 yarış içinde olumlu konuşma. Sonra Raikkonen şampiyon olabilir de. Ha ayrıca bu sistem önümüzde ki yıl için yasaklandı. Neyi beklediklerini çok ama çok merak ediyorum. Monza'da antremanlar yağmursuz olursa eğer denerler ve inşallah olumlu yönde karar verirler. Ama zaten kullanmayacaklarını dünden söylediler. Ama bu konuda iyimser olmak istiyorum. Yoksa kafayı yedirtir bunlar bize.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir