Mclaren Monza'da da Güçlü Olmayı Bekliyor

yazar:

kategori:

Mclaren, güncellemeleriyle birlikte son 2 yarışı kazandı ve sıradaki yarış İtalya’da da güçlü olmayo hedefliyor.

Takımın Teknik Patronu Paddy Lowe “Jenson’un Belçika’da kullandığı ayarlar Monza’da kullanacağımızdan çok farklı değil bu yüzden paketimizin iyi çalışıyor olması cesaret verici.”

“Burada hızlıydık ve Macaristan gibi özel bir pistte de hızlıydık. Bu sene çok fazla değişiklik gördük bu yüzden önümüzdeki 8 yarışta sonuca çevirebileceğimiz performansa sahibiz.” dedi.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh “Jenson kesinlikle son yarışlarda çok iyi performans gösterdi, özellikle de burada, ve sezonun geride kalan yarışlarında da çok fazla puan ve galibiyet kazanamamız için bir neden yok. Ancak Lewis de iyi iş yapabilir.”

“Bizim görevimiz onlara mümkün olan en iyi aracı vermek ve hata yapmamak, iyi pit stoplar yapmak ve doğru stratejileri uygulamak. Belçika’da tüm bu şeyleri doğru yaptık ve bunlar farkedilmedi.”

“Daha kazanılacak çok puan var. Oldukça ilginç bir sezon oluyor bu yüzden şu anda her şey mümkün.”

“Çok şey olabilir ve oldukça heyecanlı 8 yarış bizi bekliyor.” dedi.


Yorumlar

  1. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    evet kanada'da en hızlıydı. Ben kanada'ya göre mclaren'in daha hızlı olduğunu kastettim 🙂

  2. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    fanatizm'den gerçekleri göremiyor bazı tipler. Ben sadece spa ve monza için yaptım yorumlarımı. Adamlar bu sene bir yarış bile kazanamamış takımın monza'da galibiyetinden bahsediyor. Komedi dükkanı başladı 😀

  3. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    lafın kısası, bu tarz pistlerde diğerlerine laf yok 😀

  4. Domine edilen yarışlar fazla olmadı bu yıl: Avustralya, Çin, Avrupa ve Belçika. Avrupa'yı Vettel'in yarış dışı kalmasından önceki performansı için saydım. Dikkat edilirse bir sonraki yarışlarda böyle baskın olamadı bu takımlar. Eğer Mclaren Monza'da da bunu başarırsa Button ve Hamilton ciddi manada öne çıkabilir.

  5. Kısacası yine en hızlı McLaren gibi 😀

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Alonso ve Hamilton'un araçlarındaki parçalara kaza fazla etki etmediyse. İkisinin arasında mücadele bekliyorum. Kanada gibi performans bekliyorum. Mclaren bu sefer daha hızlı. Avantaj bizde.''

    Bence Kanada'da da en hızlı Mclaren'di yoksa benmi yanlış biliyorum..? O.o

  7. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    aynen katılıyorum fakat alonso iki mclaren arasında olacaktır 2.olur alonso red bull ve lotuslar geride kalacak ben bunu hep dedim ama salak dediler bana yazdığın yazıya sonuna dek katılıyorum keşke herkes mantıklı olabilse ama napçan eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir misali :):)

  8. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    Alonso ve Hamilton'un araçlarındaki parçalara kaza fazla etki etmediyse. İkisinin arasında mücadele bekliyorum. Kanada gibi performans bekliyorum. Mclaren bu sefer daha hızlı. Avantaj bizde.

    Button'ı gözardı etmiyorum yine güçlü olacaktır. Sıralama yapmadan podyumun button,hamilton ve alonso'dan oluşacağını düşünüyorum. Düşük downforce'lu pistlerde iki takımda bu sene iyi performans sergiledi, sadece bu sene değil önceki senelerde de böyleydi.

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Damrossio yarışacakmış Lotus'ta

  10. monza geleneksel olarak mercedes motorlu araçların güçlü olduğu pistlerdendir
    mc laren bu pistte ferrari ile birlikte favori bence
    3 uzun düzlük var ve aşırı hızlı bir pist

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir