Mclaren, FIA'nın Elektrik Serisine Katılmayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde lityum bataryalara sahip olan açık tekerlekli yarış serisinin 2014’ten itibaren gerçekleştirileceği söylenmişti.

Martin Whitmarsh “Kim bilir, belki biz de katılırız. İyi bir girişim ve ne formda olursa olsun katılmaktan keyif alırız.”

“Zamanı geldiğinde katılırız ancak şu an için kesin bir şey diyemeyeceğim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. 2 AF Corse ferrarisine de 30sn ceza vermişler zati. causing a collision.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    mclaren dublesi. ferrariler terör estirdi resmen. bir tanesi ilahi adalet ile motor sorunu yaşadı, diğeri ceza alarak podyumu kaybetti. f1 ile çakıştığı için son 10 dakikasını izleyememiştim, teşekkürler.

  3. Bu arada, geçen pazar günü Moskow Raceway'de yapılan FIA GT1 yarışı F1 ile çakışıyordu, sonunu izleyememiştim. Yarışın tamamını buradan izleyebilirsiniz. Yoğun yağmur altında deli gibi bir yarış olmuştu.

  4. Mclaren bir şasi üreticisi. Ne yaparsanız yapın bir şasiye ihtiyacı olacaktır. Serinin kuralları araç gelişimine izin verdiği sürece Williams ve Mclaren işin içinde olacaktır. Ferrari ise bu tür yan organizasyonlarda silik kalıyor. Ancak GT serilerinde filan yarışıyorlar.

  5. Schumacher- avatarı

    Mclaren gibi teknolojil bir şirketin katılmaması ayıp olurdu zaten.
    Katılmaları bir çok arge ile birlikte gelecek için önemli yatırım olur.

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mclaren'de maşallah her yerde..hani yeni şirketler olur ya isim duyurmak için sağa sola haber gönderir aynı bu hesap Bir elektrik serisi kaldı 😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir