Hamilton: "Geleceğim Hakkında Karar Vermedim"

yazar:

kategori:

Dün Eddie Jordan, Hamilton’un Mercedes’e geçmek için prensipte anlaşmaya vardığını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gelecek sene nerede olacağını bilip bilmediğinin üzerine Hamilton “Hayır.” cevabını verdi.

Hamilton, kazanabileceği bir araca sahip olmasının öncelik olduğunu söyledi. Hamilton “Kazanmak istiyorum. Her sene kazanmak istersiniz: Bu nedenle biz sürücüler ve takımlar varız. Sadece bunu yapmak için doğru yerde olmanız gerekiyor.”

“Mclaren için yarışıyorum. Son 2 yarışı kazandık ve umarım önümüzdeki hafta sonu da harika olur. Buna odaklanmamız lazım.”

“Karar için kesin bir tarihim yok ancak açıkçası gelecek seneden önce olması faydalı olur. Harika bir konumdayım.”

“Önümüzdeki yarışlara odaklanmalıyım. Senenin bitmesine daha çok zaman var. Jenson ve ben aracın harika potansiyele sahip olduğunu gösterdik bu yüzden daha çok buna odaklanmam lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. DreamOfWinD  avatarı

    Hamilton haberleride her sene yenisi çıkacak iphone haberleri gibi kabak tadı vermeye başladı.
    iphoneun yeni tasarımı olabilecek görseli internete sızdı.
    appleın yeni şarj adaptörü sızdı.
    appleın yeni usb portu belli oldu.
    iphoneun yeni kutusu görselleri çıktı.
    .
    .

  2. mclaren mete avatarı

    Çok naz yaptın yahu.İmzala ya da git.Çok dillendirdin bu meseleyi,kabak tadı vermeye başladı derler sanırım.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bence Hamilton, bulduda bunuyor.

    "Kazanmak istiyorum. Her sene kazanmak istersiniz: Bu nedenle biz sürücüler ve takımlar varız. Sadece bunu yapmak için doğru yerde olmanız gerekiyor."

    Adeta kendiyle çelişiyor. Her sene kazanmaya odaklanmış bir takımda ve çoğu zaman kendi hatası yüzünden şampiyona başarılı olamıyor. Mclaren 2007'den beri çok rekabetçi hatta bazı sezonlar en iyi aracı üretiyor. Buda Raikkonen'in bahtsızlığı heralde. Adam gitti takımdan. Bu sefer takım rekabetçi olmaya başladı. Her neyse konumuza gelirsek gitsin bir Mercedes'e de boyunun ölçüsünü alsın.

  4. Fazla naz aşık usandırır Lewis imzala artık şu sözleşmeyi.Lewis Mercedese giderse tek sebebi paradır,kaybeden kendi olur.Şu an gridde önümüzdeki sene için sözleşmesi olan sadece 7 pilot var.Yani pilotların yarısından fazlası seve seve aday olur o koltuğa ayrıca bunun daha test pilotları var GP2 si filan var.Eminim şuanda bile takımın aklında en az 3-5 isim vardır her ihtimale karşı yoğunlaştıkları.

  5. Kızılcık sopasıyla dalacaksın buna 🙂

    İşi gücü kafa karıştırmak. Ben bu sene başında Button'ın yaşadığı yavaşlığın Hamilton'un sözleşme yenilenmesinde yardımcı olsun amaçlı kasten yapıldığını bile düşünmeye başlamışken adam çocukluk yapıyor.

    Ha, anlaşamazsın, farklı görüşlerde olursun, kapalı kapılar ardında ciddi tartışmalar yaşarsın tamam. Bunlar normal şeyler, hepimiz yaşamışızdır. Normalde patronumla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken, iş şözleşmemin yenilenmesini tartışırken ben de kaplan kesiliyorum. Ama bu olaylar dışarı taşmamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir