Massa Monza'da İlk Günden Oldukça Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Sabah seansını 5. sırada tamamlayan Brezilyalı sürücü öğleden sonraki seansta da 4. oldu ve nispeten önceki yarışlara göre iyi bir antrenman günü geçirdi.

Massa “Çok olumlu bir gündü çünkü pist üstü zamanının çoğunu değerlendirdim ve cuma günü için planladığımız programı tamamen uyguladık. Sabah ve öğleden sonra planladığımız gibi her iki lastik türüyle bol bol turlar attım ve kontrolü en iyi şekilde anlamak için uzun sürüşler gerçekleştirdik.”

“Şu anda performans açısından her iki lastik arasında çok büyük fark yok. Bunu diğer sürücülerin performansından da görebiliyoruz ancak bakalım yarın ne olacak çünkü pist koşulları geliştikçe fark artabilir ve sıralamalarla yarışta bu önemli olacak.”

“Tur zamanlarımdan da memnunum çünkü her iki seansta da en hızlı araçlara yakındım. Yarın ayarları daha da geliştirmeye çalışacağız ancak hafta sonunun geri kalanından eminim. Monza’da taraftarlarımızın önünde olduğumuz için çok memnunum ve bu olumlu başlangıcın takıma harika bir sonuç kazandırmasını umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. massa bu sene en iyi yarışını çıkaracak gibi geliyor bana

  2. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    bi mclaren ferrari mucadelesi izlemeyi isterim ve bu mucadelede massa da olursa cok daha guzel olacak 🙂

  3. Bizde çok memnunuz, bu hafta iyi bir sonuç bekliyoruz.

    ForzaFelipe

  4. Ferrari%100 avatarı

    Yürü beee Massa getir artık podyumu 3>2>1 fark etmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir