Grosjean: "Monza'ya Gelip Yarışmamak Mutlu Etmiyor"

yazar:

kategori:

Fransız pilot, Cuma günü antrenmanlar başladığında Monza’da padoğa geldi ve kendisine hemen, aklından geçen seneki kazanın geçip geçmediği soruldu.

Grosjean: “Düşünmek, evet. Ama hayır demek istiyorum. Çünkü o anı tekrar yaşamak istemiyorum”

“Sadece neden olduğunu anlamak istiyorum. Böylece gelecek yarış Singapur’a daha güçlü gidebilirim.”

Normalde ağzı kulaklarında sürekli gülümseyen Grosjean, Monza’da pit duvarında çalışmaları izlemenin kendisi için zor olduğunu itiraf etti.

Grosjean: “Monza’ya gelip de yarışmamak memnuniyet verici değil. (Buraya gelmek) Ortak bir karardı. İyi ve kötü zamanlarda takım olarak hep birlikteyiz. Buraya gelmek de doğal göründü.”

“Takım bütün hafta bana inanılmaz destek verdi. Bugün burada olup elimden geldiğince yardımda bulunduğum için mutluyum. Jerome (D’Ambrosio) gelip de soru sorarsa, takımın şampiyonada puan kazanması adına memnuniyetle cevap vereceğim”

“Kimi’nin nasıl çalışacağını da görmek ilginç olabilir. Pit duvarında iki seans mühendislerle birlikte bulundum ve Singapur’da deneyeceğim birçok ilginç şey belirledim”

Fransız pilot, aldığı ceza konusunda “Ciddi (bir ceza) ama kabul ediyorum. Umarım bu noktadan ilerleme kaydederiz. Kalkışlar için daha iyi donanımlı olma adına bazı şeyleri yeniden gözden geçirip hafta sonlarında değişiklikler yapacağımızı düşünüyorum. Her şeyi bir kenara atıp sıfırdan başlamak hata olur”


Yorumlar

  1. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Emin ol Grosjean, Belcika'ya gidip de senin yuzunden yarisamayan Fernando ve Hamilton da cok mutlu olmamistir.

    Iste sana empati yapma sansi, belki aklin basina gelir de bundan sonra daha temkinli yarismayi ogrenirsin.

  2. Sen yarışmıyorsun diye sevinenleri tespit et, sonraki yarışlarda alacağın puanlarla döv.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir