Schumacher: "Sağlam Sonuç Gerçekçi Hedefimiz"

yazar:

kategori:

Bununla birlikte Alman pilot, Paul di Resta’nın cezası nedeniyle 4. sıraya yükselmesini de olumlu görüyor. 

Schumacher: “Sıralama performansımızdan tatmin olabiliriz diye düşünüyorum; bütün hafta sonu istikrarlı performans gösterdik. Aracımız son birkaç piste kıyasla buraya daha uygun. Ama antrenmanda bazı küçük sorunlar yaşadık. Fabrikadaki ve buradaki adamlarımız, sorunları çözmek için iyi bir iş çıkardılar.”

“Yarın için sağlam puanlar almak, gerçekçi bir hedef. 4. sıradan başlayacak olmam, bir başka olumlu nokta. Çünkü burada gridde çifte rakamlar muhtemelen daha iyi kalkış yerleri”

Takım arkadaşı Rosberg de zor geçen son seanstan azami sonuç elde ettiğine inanıyor

Rosberg: “Monza’da 6. sıradan kalkmak, bugünkü aldatıcı sıralam seansından çıkan sağlam bir sonuçtur. Son seansta aracın dengesinden memnun değildim. İyi başlamıştı aslında ama sonrasında doğru dengeyi kaybettim. Yarınki yarışı dört gözle bekliyorum. Umarım birkaç sıra kazanabiliriz.”

 


Yorumlar

  1. benim için formula 1 schumacherle başladı schumacher bırakırsa da biter diğerleri benim umurumda değil. bugünkü yarış için mclarenlerde sorun falan olur schuminin arabası da sorun çıkarmazsa podyum mümkün ama normal bir yarış olursa gerçekçi olalım 5-6-7 sıralarında birinde olabilir

  2. mercedes onla devam etsin ya da etmesin schumacher bu seneki performansıyla ve sıralamada öne çıkmasıyla kesinlikle iyi bir takımda devam etmeyi hak ediyor. mercedes'te ya da başka bir takımda umarım devam eder. hamilton mercedes'e geçecekse schumacher'i de inşallah en azından mclaren'de ya da ferrari'de görürüz. 2010'dan beri her türlü eleştirilere rağmen, yaşadığı her türlü sıkıntıya rağmen, kendisinin performans anlamında geri dönüşünde uzun zaman geçmesine rağmen bu sene ebd'nin de gitmesiyle adam resmen geri dönüş yaptı. artık tek ihtiyacı olan iyi ve dayanıklı bir araç. rosberg gibi sıralamalarda çok iyi gösterilen bir sürücüyü bu yaşında yeniyor artık schumacher. eleştirilecek hiç bir yanı kalmadı.

  3. Önce 4. sıranın kirli taraf olduğunu düşündüğüm için üzülmüştüm ama çift taraflar temizmiş şaşırdım ve sevindim.
    Düşük DF olması nedeniyle eğer lastik ısıtma sorunu yaşamazlarsa, lastik aşınması fazla olmayacaktır.
    Ama yinede yarışın gidişatını iyi okuyup hemen strateji değiştirmek podyum getirecektir.
    Spa da 5 tur önce 2. piti yapsaydı yarışı 3 sıra daha yukarda bitirecekti.
    Burda massayı ve hatta belki mclarenlerden birini zorlarken diğer yandan arkasında vettel ve rai yi tutmaya çalışarak lastikleri harcaabilir.
    Doğru zamanlamayı yapmaları bence sonucu etkileyecek.
    Hadi hayırlısı diyelim.

  4. okutacağına çin 2006 belçika 95 97 98 macaristan 98 malezya 2001 bu yarışları indir.bilmiyorsan yardımcı olurum.

  5. okutacağına çin 2006 belçika 95 97 98 macaristan 98 malezya 2001 bu yarışları indir.bilmiyorsan yardımcı olurum.

  6. schumi mania avatarı

    schumacheri yuhalayacak tifosinin ağzına kürekle vururlar..

  7. schumi the red baron

  8. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bu arada yanlış bilgi edinmediysem Schumi-rosbi sıralama çekişmesinde 7-6 Schumi öne geçti

    bu güzel gelişme ve umarım Red Baronum böyle devam eder.

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Kesinlikle yuhlamazlar..Schumacher'in perşembe günkü açıklamasında burada tifosiler tarafından gayet sıcak karşılandım dedi..Ve Tifosiler halen Schumacher'i seviyor,destekliyor..Ferrari'nin buralara gelmesinde en çok emeği bulunan bir ismi Yuhlamazlar heralde!!!

  10. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes'in buradaki lastik kullanımı ve dolu depo performansı çok iyi diğer yarışlara göre Schumacher 20 turluk bir stinti vardı ve gayet istikrarlıydı..tahminim yarın Schumacher podyum için zorlucak..Yarın 4 gözle bekliyorum.

  11. Görmedikleri başarıyı Schumi yaşattı onlara zannetmiyorum böyle bir şey yapacaklarını herkes Monte gibi nankör değildir.

  12. burak evmez avatarı

    bende alonso taraftarıyım önceden alonsonun şampiyon olmasını istiyordum ama şu duruma bakınca 2006da schumacher şampiyon olsa üzülmezdim onu anladım ve alonsodan sonra schumacheri destekliyorum ve yarın schumacher podyumda olursa kimse yuhalamaz çünkü bana diğer pilotlar kadar antipatik gelmiyor

  13. podyuma cikarsa acaba tifosiler yuhalar mi merak ediyorum. button oyle bir sey diyordu ferrari disindaki suruculer icin ama, msc istisna olabilir.

    ben schumi'nin yerinde olsam takimi satin alirdim. "brawn gp" oluyor da "schumacher gp" neden olmasin… kendi kendimin patronuyum. oh valla mis. para da var nasil olsa.

  14. Schumacher- avatarı

    4. Sıradan kalkacağız önümüzde massa var çok iyi start alıyor Mclarenlerde öyle yarış tempomuz Massadan iyi olursa güzel şeyler elde edebiliriz

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Monza'da 2 pitstop yapabilecek tek takım Mercedes. Lastik aşınma seviyesi diğerlerine göre fazla olduğu için 4.'lük veya 5.'lik zor. Rosberg'in önünde bitirirse iyi olur genede.

  16. efsanenin yarın yarışta iyi işler yapmasını bekliyorum
    burası onun sevdiği pistlerden iyi bi sonuç elde edecektir

  17. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Herkes'in inadına "Yarışmak istiyorum " der gibi Efsanem.Her hafta Yerine bir isim geçeceğinden bahsedilirken motivasyonunu kaybetmeyip hala en iyi sürüşlerini sergiliyor..Hergün daha fazla hayran kalıyorum.Tuttuğum içni pişman olmadım en kötü yarışında bile pişman olmadım..Her yarışda ona olan hayranlığım artıyor..

    Yarın Podyumu zorlayabiliriz, ama gerçekci hedef 4.lük veya 5.lik.

  18. Schumi iyi bir performans gösterse de araç en büyük sorun. Umarım saçma sapan pit taktikleri falan denemezler…

  19. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yarınki yarışını dört gözle bekliyorum Schumim

    umarım herşey yolunda gider ve bizlere güzel bir gün yaşatırsın yaşlı kurt Red Baronum benim.

  20. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bence çok zor..Ama Belçika Gp'sindeki performansını gördükden sonra imkansız değil 🙂

  21. Senden yarın podyum bekliyoruz Schumi inşallah başaracaksın bunu. Startta eğer McLarenlerin arasına girerse çok güzel olur. Mercedes umarım bizi yanıltır ve yarın sorunsuz eksiksiz bir performans gösterir.

  22. Umarım önceki yarışlardaki gibi hüsrana uğramayız,aracın dolu depoyla yarış temposu çok kötü hele bir de tek pitstop fantazisi denerlerse hepten yandık demektir,ilk virajda geçen yarıştaki gibi bir kaos olabilir her şeye rağmen podyum bekliyorum.

  23. mecit karaca avatarı

    şimdiye kadar geçen zaman içinde rosbergden cok daha sağlam performans göstermen bizler için bu sönük araç karşısında bile mutlu ediyor.43 yaşındasın hala çok hızlısın.f1 spor tarihinin limitörünü sevmekten, onu tanımaktan, hayatımın en değerli parçasını oluşturmaktan ve böylesi özel anları yaşamaktan dolayı çok gururluyum.yeni doğan oğluma 20 sene sonrada yaptıklarını okutacağım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir