Perez: "Düzlük Hızımız Yeterli Değil"

yazar:

kategori:

Meksikalı pilot, gridde takım arkadaşı Kamui Kobayashi’nin 4 sıra gerisinde 12. yer alacak ve Sauber’in lastikler konusundaki avantajına rağmen sadece puan almaya çalışacak.

Perez: “Düzlüklerde çok fazla kaybımız var; çok fazla. Herkes düşük yere basma kuvveti ile pistte ve bizim düşük yere basma kuvvetimiz o kadar iyi değil.”

“Yarışta durumu tersine çevirmeye çalışacağız ve öneli olan Pazar günü. Amaç rekabetçi olmak.”

“Strateji ile rakipleri geçmek zor olacak. Çünkü birçoğunun tek pitstop deneyeceğini düşünüyorum.

Sauber pilotu, sezonun ilerleyen zamanlarında yüksek hızlı virajlara sahip pistlerde daha iyi olacaklarına ve bu şekilde şampiyonada 5.’lik şansını sürdüreceklerine inanıyor.

Perez: “(Takımlar Şampiyonası’nda 5. olmak) çok önemli. Bu yüzden burada azamiyi elde etmeye çalışacağız. İyi puanlar alabileceğimiz bir başka fırsat”

“Yüksek hızlı pistler -mesela Suzuka- aracımıza uyacak. Ve Singapur’da, buradakine kıyasla daha rekabetçi olabileceğimizi düşünüyorum”

 


Yorumlar

  1. İyi ki düzlük hızın yetersizmiş. Yoksa ne olurdu düşünmek istemiyorum 😀

  2. Blöf dedikleri bu olsa gerek.Ya da bu işten anlamıyorsun laf olsun diye konuşuyorsun.:) Singapur ve Japonya tahminlerinin tersi çıkarsa dediğim doğru çıkacak 🙂 Şaka bi yana bugün muhteşemdi Perez için.Umarım bir de galibiyet alır kalan yarışlarda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir