Hamilton Monza'da Kazandı Ancak Soğukluğu Dikkatlerden Kaçmadı

yazar:

kategori:

20. GP zaferine ulaşarak Mika Hakkinen’le aynı seviyeye gelen Hamilton, Monza’daki zaferi takımıyla kutlarken kameralar karşısında biraz mutsuz bir görüntü çizdi.

Hamilton’u gözlemleyen gazetecilerden Bob McKenzie “Hamilton, tüm dünya önünde değil de sanki omzundaymış gibiydi.” dedi.

Bunun yanında bazı gazeteciler, tüm takımın galibiyeti ellerini havaya kaldırarak kutladığı esnada Hamilton’un onlara katılmadığını iddia ederken AFP muhabiri “Ortamda gerginlik vardı.”

“Whitmarsh Hamilton’u kucakladığında, kucaklama anında sıkılmış gibiydi ve 2008 şampiyonu gülümsemekte zorlanıyordu ya da fotoğraflar istediğinde el sıkışırken zorlandı.” dedi.

Peki tüm bu işaretler Hamilton’un Mclaren’den ayrılıp Mercedes’e geçeceğinin bir işareti miydi?

Ron Dennis gelecek sene takımda iki İngiliz sürücü olmasının şart olmadığını söyledi. Dennis “Bu gerekli değil, biz her zaman mümkün olan en iyi iki sürücüye sahip oluruz.” dedi.

Whitmarsh “Lewis kalmak istiyorsa biz de kalmasını istiyoruz.” dedi.

Der Spiegel’e konuşan bir Mclaren çalışanı da “Ondan aşırı mutsuzuz. Gitmeli.” dedi.

Mclaren’den yapılan açıklamalara göre Singapur öncesinde Hamilton’un menajerleri ile görüşmeler hızlandırılacak. Bunun nedeni ise şu an için takımın bir B planı uygulamıyor olması.

 


Yorumlar

“Hamilton Monza'da Kazandı Ancak Soğukluğu Dikkatlerden Kaçmadı” için 37 yanıt

  1. aynen. hamilton hakkinen'den çok daha iyi bir pilot.

  2. Black Stallion avatarı
    Black Stallion
    Der Spiegel'e konuşan bir Mclaren çalışanı da "Ondan aşırı mutsuzuz. Gitmeli." dedi.

    Anlasilan McLaren calisanlari Kimi'ye yaptiklari gibi Hamilton'in arkasindan da bayagi bir atip tutacaklar, simdiden baslamislar.

  3. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Eğer Hamilton Mgp ye geçerse Şumi nin Mclaren e geçmesini çok isterim. Böyle bir şey olursa Şumi Mgp ye gereken dersi verecektir !!!

  4. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Kamui'yi düşündüm McLaren tulumları içinde.
    Hoşuma gitti.

  5. Real-McLaren, zamaninda alonsoda McLarende surmek R.Madridte oynamak gibi demisti. ama sinuc malum…

  6. Bu lewis adam olmayacak, bosubosuna macera ariyor. bir arkadasin dedigi gibi, belkide mutsuzlugunun sebebi coktan mercedesle sozlesmeyi imzalamis olmasidir…

  7. Raikkonen'in her zamanki hali başka pilotta nasıl da garip karşılanıyor 🙂

  8. çakal.

  9. Alonsomania  avatarı

    aslında bence hamilton alonso'dan iyi performans sergileyebilirse ferrari alonso yu arka plana atabilir

  10. Bu gidişle Hamilton boşta kalacak 2013 için. 😀

  11. Sıkıldım artık şu konudan. Gidecekse gitsin umurumda değil Kalacaksa da kalır zaten. Yalnız Der Spiegel'in iddiası çok komik olmuş Türk filmi repliği gibi bu ne yaa:). Lewis'ten çok mutsuzmuş McLaren. Alman basını da Mercedes için çoktan çalışmaya başlamış belli ki.

    McLaren için B planı henüz olmasa da yakında ortaya çıkacaktır. Ben artık Lewis'in kalacağını düşünüyorum. Raikkonen ilk akla gelen aday olsa da tek aday olmayacaktır. Di Resta'da adaylardan birisi. Di Resta F3 şampiyonasında Vettel'in önünde şampiyon olmuş çok yetenekli birisi. 2 Yılda Formula 1'de önemli tecrübeler kazandı ve Hulkenberg'i mağlup ediyor. McLaren için çok önemli bir aday olacaktır. BBC'de çıkan iddialara göre Di Resta ihtimali Raikkonen ihtimalinden daha yüksekmiş. Biz McLaren taraftarı olarak sadece bu seneye odaklanıyoruz takım zaten gereken çalışmayı yapacaktır ki yapıyordur zaten.

  12. valla ben lewis ın ferrariye gelmesını cok ıstıyorum ferrari gidipte süper lewis i 2 pilot yapmaz yapamaz. keske gelse bizim içimiz rahat. nedense mclaren fanları değildi siz cok karısıyor oldunuz bu işe siz gidin buzadamınıza bakın. dua edın o gelmesın cunku kesın 2. pilot olur. ( biz burda konusuyoruzda lewis bakalım ne yapacak. )

  13. evet 2009 da kımı gıtmeseydı oda 2 pilot olacaktı. ondan parasını verip gönderdiler alonso ıcın kımıyı. siz sadece istediğiniz gibi goruyorsunuz. kımi dondurmasını yalarken malezyada. alo 2 gün önce sıralama cıkan mekanık arıza yı gideren ferrari mekanıkerlerının yanında 2 saat bekmelıs onlara moral vermek ıcın. adam takıma kendını adıyor. ferraride alonsoya gereken değeri veriyor. alonso kesınlıkle lewis yada kımı but takıma gelme olasılıgı olsa gelmesin demez. alonsonun bir acıklaması vardı ingiliz medyası benım hep 2. pilot bir takım arkadaşımı istediğimi ve takımda 1 numara olmak istediğimi cıkardılar demişti. alonso eşit şartlar altında sorun cıkarmaz mclarenle uyusmadı kanları. suanda lewis mclaren ılıskısıne bakarsak da ıngılız medyası gerçekten saat li bomba.

  14. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    sıradaki yarış orası bir yorum yapayım dedim hakketen singapur mclaren'e uymuyor ayrıca hamilton mclarenden gidici monza'da red bull rezil olacak dediğimde herkes bana aptalsın dedi ama kimin aptal olduğu ortaya çıktı neyse önümüzdeki yarış singapur haklı olan kazansın fakat pistin yapısı ferrariye biraz daha müsait ayrıca bütün hava durumu siteleri singapur için 22-23 eylül'de sağanak yağışlı gösteriyor.

  15. Fotoğrafta sanki yarışı button kazanmışta hamilton yarış dışı kalmış gibi güzel yakalanmış

  16. Nedenini bilemeyiz ama zorla güldüğü kesin.Dişlerini göremedik koskoca haftasonu.

  17. kendinizi kandırmayın. Alonsonun yanına kim gelirse gelsin ferraride 2. pilottur. orda şartlar eşit deildir , anlayın şunu artık ..

  18. hamiltonda tıpkı sebastian vettel gibi beğendiğim pilotlardan
    bence basın biraz olayı abartıyor hamilton mc larende mutludur ve ordan gitmez
    ufak tefek sorunlar vardır kanaatimce
    sene başında bir kaç hata oldu ondan mı acaba yada başka bi şey bilemiyorum

  19. Katılıyorum… keşke ferrari'ye gidebilse ve aynı araçta bu rekabeti bir kere daha izleyebilsek, alonso ve hamilton arasında.

  20. Karim Benzemanın Ronaldo ya söyledigi gibi Daha ne istiyorsun(Ronaldo) Lewis diyeyim 😀

  21. ben hala rahatın kendisine battığını düşünüyorum… 🙂

  22. Aslında Mercedes de Hamilton'ın yuvasıdır. Hatta ''Mercedes'' genç sürücü programıyla ona destek olunmuştur. Arçelik değil de Beko bayisine gitmek gibi birşey eski zamanlardan örnek verirsek 🙂
    2014ü düşünüp gitmek istiyor olabilir ama bir olay olup mercedes f1 fişini çekerse çok pişman olur ileride.

  23. alonso eğer şampıyon olacaksa lewis i yenıp şampıyon olmalı. kaybedeceksede lewis e kaybetmelı. rekabet budur. Lewis de bunu cok ıyı bılıyor ondan ferrari olabılır. button u suanda takmıyor bıle.

  24. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    yahu tamam gitsinde, nereye gidecek, dedikodular Mercedesi gösteriyor ama malum fabrika takımları bir bakmışsın varlar bir bakmışsın yoklar. iyi araç üretememeleride cabası. anlaşmada pürüzler olabilir bunlar bir şekilde aşılır ama anlaşma geciktikçe medya ortamı daha çok pompaya verecektir burasıda kesin. önündeki en iyi seçenek McLaren daha iyisi varsa gitsin. şu durumda McLaren den ayrılmak biraz akıl fukaralığı olur, sonuçta kendi bileceği iş 🙂

  25. haha süperdi ve cok doğru ( ronaldo ):D. lewis ama ne yapacak inan bılmıyoruz tabıkı ılk önce mclaren. ama ben ferrari seceneğini mercedes e oranla daha ciddi goruyorum. lewis but yanyana geldiğinde birde alo lewis yanyana geldiğinde yüz ifadelerine bakın hele lewis in hayırlısı. mclaren de kalması en doğru secım yoksa eğer ayrılacaksa mercedes yerıne ferrari yi düşünmelı…

  26. Ron Dennis '' biz her zaman mümkün olan en iyi iki sürücüye sahip oluruz."
    Ron böyle diyorsa olay bitmiştir. Senna'yı, Prost'u, Hakkinen'i, Raikkonen'i, Montoya'yı, Alonso'yu getiren bir takım eminim ki Hamilton'ın yerini de rahatlıkla doldurur.

  27. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Bu arkadaşı anlayabilmek mümkün değil cok ilginc yorumları var avanti kardesim.

  28. '' 20. GP zaferine ulaşarak Mika Hakkinen'le aynı seviyeye gelen Hamilton ''

    GP sayısı eşitlendi diye aynı seviyede olacaklar diye bir şey yok.

  29. Şu iş bir sonuçlansın artık.

  30. Hayır şimdi konuyla ne alakası var ?

  31. O çalışan ne sanıyormuş kendini ki Lewis Gitmeli diyebiliyor! Hem Ronaldo'da mutsuz Lewis mutsuz olmuş çokmu :p

  32. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    singapur mclaren'e pek uymuyor alonso'dan birincilik bekliyorum singapurda

  33. DreamOfWinD  avatarı

    İlk başlarda klasik Eddie Jordan diyerek olayı fazla önemsememiştim. Ancak iş git gide ciddiye biniyor. Mercedes Hamiltonu mutlu edebilecek mi? Mutluluk sadece para mı? Mercedes ona istediği kazanan aracı verebilecek mi. Hamilton duygusal çocuktur kendisine çocukluktan beri destek veren bu takımı bir kalemde nasıl silecek? Bunlar bir Tifoso olarak benim bile cevabını merak ettiğim sorular.

  34. Muhtemelen yalan bu. Gazetenin uydurmasıdır.

  35. '' 20. GP zaferine ulaşarak Mika Hakkinen'le aynı seviyeye gelen Hamilton ''

    kazanılan gp sayısı eşitlendi diye aynı seviyede olunmaz.

  36. '' 20. GP zaferine ulaşarak Mika Hakkinen'le aynı seviyeye gelen Hamilton ''

    kazanılan gp sayısı eşitlendi diye aynı seviyede olunmaz.

  37. Yusuf  Hitay avatarı

    "Ondan aşırı mutsuzuz. Gitmeli."

    hocam lewis saçımı çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir