Vettel: "En Büyük Sorunumuz Düzlükler"

yazar:

kategori:

Vettel “En büyük sorunumuz düzlüklerdeki hız eksikliği. Her zaman en yavaşlar arasında olduk. Şanslıyız ki sıradaki yarışlarda daha az düzlükler var ve bu sayede galibiyet mücadelesi verebiliriz.” dedi.

Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz “Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece şampiyonluğa inanmaya devam edeceğiz.” dedi.

Helmut Marko ise ilk defa takımı hakkında olumsuz konuştu. Marko “Zor olacak. Alonso bizim modelimiz olmalı. Podyumlar kazanıp her yarışta puan kazanmayı hedeflemeliyiz. Hâlâ mümkün.” dedi.

 


Yorumlar

  1. red bull eğer newey gittikten sonra yine rekabetçi olabilecek araçlar yapacak bir mühendis bulursa mücadelesine devam edebilir. ayrıca revenger07'ye katılmadığım bir durum var. markonun dediğinin beyaz mendille bir alakası yok. şampiyonluk istiyorsak istikrarlı olmamız lazım anlamında bir şey demiş. bunda bir şey yok. red bull bu sene sıralamalarda zayıf ama yarışta rekabet edebiliyor. dayanıklılık ile ilgili sorunda red bulldan ziyade renault ile alakalı.

  2. sanki williams geçmedi. Çok başarılı sanki

  3. monzada iddialı olmadığı olacaktı

  4. Kessin Konuşmaktan her zaman kaçınmışımdır,ama senin bu analizinin yüzde 100 yanlış olduğunu kessin olarak söyleyebilirim.
    Redbul Dünyada en çok reklam yapan,ve çeşitli (hemen hemen bütün)spor dallarına destek sağlayan bir firmadır, redbul içecek firması batmadığı ve Dietrich Mateschitz ölmediği sürece senin bu tahminin gerçekleşme ihtimali sıfırdır

  5. Bazı insanları anlamak mümkün değil. Sanki red bull turnuvadan koptu hala bu yarışın içinde ve mücadelesine devam ediyor. takımlarda birinci pilotlarda da şansını koruyor. hamiltona ve raikonen e karşı çok geri değiller. red bullun düzlüklerde yavaş olduğu monza da çok iddialı olduğu zaten bilinen bir şeydi. alternatör bozulmasa 5. olup buradan maksimumla ayrılabilirdi vettel. bundan sonraki pistler red bula monzadan daha çok uyuyor. elinden geleni yapacaktır. öyle bir hava veriliyorki gören herkes uçtu gitti red bull yarıştan koptu falan sanacak. şu anda 1. ve şampiyonluk şansı en fazla olan pilot alonso fakat raikonen, hamilton vettel ve webber için de her şey bitmiş değil. Mücadelelerine sonuna kadar devam edecekler.

  6. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    marmara'da 2015'ten evvel büyük bir deprem olmayacak.1999 depremiyle marmara boşaltması gereken enerjinin 3 katı fazlasını boşalttı yakın bir gelecekte aynı direnci yakalayıp yeri kırması bilimsel ve fiziksel açıdan mümkün değildir.depremin 52 belirtisi var bu 52 belirtiden 36 tanesinin uyuşması gerekir.oysa marmara'da 52 belirtiden 8 tanesi uyuşuyor.marmara'da deprem beklenen yerler tekirdağ-marmara ereğlisi açıkları birde istanbul-sivriada,büyükçekmece açıkları tekirdağ önlerindeki deprem istanbul önündeki depreme göre daha büyük olacak istanbul önündeki 6.4-6.7 arası tekirdağ'daki 7.0-7.2 arası fakat yakın bir gelecekte olmayacak bu 2 depremde çünkü gerginlik biriktirecek gücü yok litosferin ayrıca 1999 depremi 7.4 değil 7.6 idi.tabi bu bir tahmin kandilli rasathanesinde çalışıyorum çarşamba ve perşembe günleri gerçi bu sayfanın deprem ve jeofizikle ilgisi yok ama paylaşmak istedim….ayrıca singapur afrika kaysağı ile orta asya kırık levhasının çakıştığı kuşakta yer alıyor

  7. 40 yıllık milli piyangocuyum böyle tahmin görmedim.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    önümüzdeki dünya kupasını kim alır?

  9. kerem kancevizoğlu  avatarı
    kerem kancevizoğlu

    önümüzde singapur var singapurda ferrari alır ardından japonya var japonyada mclaren -red bull çekişir

  10. her takım alonsodan örnek almalı

  11. Marko paşada şunu yavaş yavaş anlayacak Formula 1'de Mclaren,Ferrari ve Williams dışındaki birçok takım dönemsel başarıların ardından ya silindiler yada rölantiye geçtiler.Onlarda fırtına gibi geçen 2 sezon ardından bu sene duruldular ve sonraki sene neler olur bilinmez.Simdi çıkıp birileri Çift katmanlı difüzör yasaklandı şu yasaklandı bu yasaklandı tabi olur diyecek belki ama bunlar yıllarca formula 1'de oldu.Ama büyük takımlar enfazla bunun sıkıntısını bikaç sezon çekti yine zirveye geldi.Bakalım Redbull'da bunu yapabilecekmi yada ilk zamanları gibi orta sınıf bi takım olarakmı kalacak(Yani buharlaşacak)Zaten Newey redbull'un en büyük gücü bu adamdan sonra ne yaparlar onuda görecez.Marko Paşa beyaz mendili çıkardı yavaştan yavaştan sallıyor :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir