Sauber: "Perez'in Ferrari'ye Gitmesi İçin Daha İstikrarlı Olması Lazım"

yazar:

kategori:

Bu sene 3 defa podyuma çıkan Perez toplamda 5 yarıştan puanla ayrıldı ve gelecek sene için Ferrari ile ismi anılıyor.

Kaltenborn “Henüz 2. senesinde olduğunu unutmamamız lazım. Çok önemli olan şey ise onun en başından beri çok yetenekli bir sürücü olması. Bu nedenle her türlü eleştirilere rağmen onu seçtik.”

“Ardından ona rekabetçi araçlar vermek zorundasınız çünkü ancak bu şekilde bir şeyler gösterebilir.”

“Sık sık yarışlar kontrolümüz altında olmayan etkenlerden dolayı mahvoldu. Bu yüzden henüz öğrenme aşamasında. Ve olanlar işler yolunda olduğunda onun gerçekten üst düzey performans gösterebileceğini işaret ediyor.”

“Hatalar da yapabilir, takım da hatalar yapabilir. Her şeyin karışımı bir şey. Sürekli olarak çok istikrarlı olmak için çok deneyime ihtiyacınız var.” dedi.


Yorumlar

  1. Perez ile Kobayashi arasındaki farklı pozisyonlarda genel fark stratejiden kaynaklanan farklar olabiliyor.Perez 10 un altında bir grid pozisyonu almasaydı bu yarışda neler yapabilirdi? Aracı ve kendisi iyi bir lastik kullanıcısı diye adlandırılsada mevcut durumda farkllı stratejinin tutması dikkate değerdi.Bu strateji farklarını yazmış olmam Perez i kötülemek yada sürüşünü düşük göstermeden öte durumu farklı bir şekilde ele almakdan ibarettir.Ferrari ye gelen birPeres yukarılara adını yazdırmak için illahda 11 den sonrasında başlamadan yazrışa adını yazdırmasıdır.Sezon başında (Malezya ) bahsedilen mücadelede de farklı lastiklerin performansı söz konusuydu şimdide öyle ve lastik performansının araçlara neler yaptırdığını hepimiz biliyoruz.Perez in şu an çok istikrarlı olmadığını hepimiz biliyoruz ve büyük takımlarda istikrarın önem,inin çok şeye değer olduğunu Hamilton dan biliyoruz. McLaren hızlı, Hamilton hızlı iken dahi başarının liderolamamasına sebep istikrardır.Alonso nun bu sezon öne çıkmasının ana sebebide istikrardır.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    aYNEN ARkadasim katılıyorum sana bundan 4 sene sonra Ferrarida samp kazanan pilotlardan birisi olacak yada 2016 da Alonsodan sonra gelen bir pilot olabilir.

  3. perezin geleceğini çok parlak görüyorum bu adamda çok büyük potansiyel var dahada çıkacak ilerde ferrrari adına yarışacağını düşünüyorum şampiyonluklar göreceğinede eminim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir