Kovalainen, 2008 Şampiyonluğundan Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, bazı şanssızlıklar sonucu şampiyonluk potasında geride kalmasına rağmen henüz şampiyonluk tutkusundan vazgeçmiş değil.

Mclaren pilotu genel olarak bu sene etkileyici performanslar sergiledi ancak yaşanan bazı şanssızlıklar ve teknik sorunlar nedeniyle lider takım arkadaşının 23 puan gerisinde kaldı.

Ancak Kovalainen buna rağmen vazgeçmiş değil.

Kovalainen "Bu henüz bitmedi, pes etmeyeceğim kesinlikle. Geçen sene Kimi Raikkonen’in büyük farkı kapatabildiğini gördük. Formula 1’de ne olacağını asla bilemezsiniz. Daha önce olduğu gibi zorlamaya devam edeceğim ve mümkün olduğu kadar çok puan kazanmaya çalışacağım. Sonunda neler olacak göreceğiz. Ancak şu anda iyi görünmüyor."

"Açıkçası geriden gelmek zor, kolay değil çünkü araçlar çok dayanıklı. Araçlar her yarış patlamıyorlar. Asla bilemezsiniz, belki öndekiler bir kaç kötü yarış çıkarırlar, ben ise iyi yarışlar çıkarırım ve durum tekrar iyi olabilir. İyimserim, zorlamaya devam edeceğim ve odaklanmış kalacağım  ve puanlar hakkında çok endişelenmeyeceğim." dedi.

Kovalainen ayrıca şampiyonluk mücadelesinde henüz Hamilton’a yardımcı olacağı gibi bir konunun olmadığını söyledi.

Hamilton "Hayır, böyle bir yaptırım yok. Önceden yaptıklarımı yapabilirim  ve kesinlikle bunu yapacağım. Yapabildiğim kadar atak olacağım. Takım olarak çalışacağız … Ona çarpmayı planlamıyorum. O benim bir numaralı hedefim değil ve ondan puanlar çalmak istemiyorum ancak gridde herkesi yenmek istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    sana güveniyoruz kova..belli ki hem karakterinle hem de sürüşünle iyi bir pilotsun..umarım şansın da seninle olur…

  2. Doğrudur arkadaş benim bugün, şaftım kaymış tarihleri unuttum hep, 2001de Saubere geçti o zaman… 🙂

  3. kaan kaanhan avatarı

    bu sene olmazsa seneye olur daha genç 🙂

  4. tuğba aycan avatarı

    inşallah bu sene olmasa da bişeyler bekliyorum bu adamdan yüzümü kara çıkarmaz inşallah kovalainene hep destek tam destek 😀

  5. Rakkathebest  avatarı

    iyi bir pilot…. ne yapacagı ise belli olmaz…ama heıkkı nın de massa nın da 2 numara olmadıgı acık… pekte gerı kalmıs sayılmaz cunku herkes bırbırınden puan calabılecek bır konumda su an ıtıbarıyle ( 2 yarıs kazanmıs 3 pılot un 1,2,3 hıc yarıs almamıs bır pılotun ıse max 6 puan gerıde olması bu sezonun 2007 den de zor gececegını gosterıyor kanıcmca)

  6. İleride olacaksın Kovalainen merak etme.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir