Heidfeld Lastik Sorununu Aşma Konusunda Kendinden Emin

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, sorunların kısa sürede halledilemeyeceğini kabul etmesine rağmen,Kanada Gp’sinde  sezon boyunca yaşadığı lastik ısısı problemini giderme konusunda iyimser.

Alman sürücü bu sezon şu ana kadar takım arkadaşı Robert Kubica’nın sıralama performansına yetişmekte sorun yaşadı. Detaylı analizler sonucu Heidfeld’in lastikleri yeteri kadar ısıtamadığı görüldü.

Ve sorunlu geçen Monaco Gp’sinden sonra, Heidfeld takımı ile yaptığı çalışmalar ve sürüş stilindeki bazı değişikliklerin bu sorunu aşmasına yardımcı olacağı konusunda ümitli.

"Takımla birlikte şu anki problemlerimi analiz etmeye çalıştım-bazı fikirler ve çözümler konusunda çalışıyoruz kısmen burada ve kısmen de önümüzdeki testlerde bu sorunları aşmaya çalışacağız. Ve umuyorum ki bu bana yardımcı olacak." dedi.

Heidfeld bu sene yaşadığı problemin yeni lastiklerin karakteristiklerinden ve aracın kontrolündeki değişimin ortak ürünü olduğunu ve çözümün hemen bulunamayacağını düşünüyor.

Heidfeld "Evet, bu ilk önemli adım. Artık işleri mümkün olduğu kadar kısa sürede tersine çevirmeye çalışacağız. Ne kadar sürecek bilmiyorum ancak bunun temel problem olduğuna eminim ve en azından sorunu biliyoruz ve düzeltebiliriz." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir