Piquet: "Testler Bana Yardım Edecek"

yazar:

kategori:

Nelson Piquet, çaylak sezonuna yaptığı zorlu başlangıcın ardından bu ayki Silverstone ve Barselona testlerinin kendisine yardım edeceğini düşünüyor.

Brezilyalı pilot, performansını arttırması için baskı altında ve daha önceden Pat Symonds, Piquet’in güvene ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Kanada GP öncesinde konuşan Brezilyalı pilot, bu sezon şimdiye kadarki test eksikliğinin, kendisinin gelişim kaydetmesinde büyük bir engel olduğunu ifade etti.

Piquet: "Sezon başladığında işler sizin için biraz zordur. Sadece yarış hafta sonları vardır, pek test yoktur"

"Eğer kötü bir yarış çıkarırsanız, iyi yapmadığınız şeyleri geliştirmek için bir kaç gününüzü test yaparak geçirme gibi bir durum yok. Sadece yarış ardına yarış. Bu yüzden şüphesiz her bir test şimdi önemli"

"Barselona testi, Silverstone testi, benim için her şey yardımcıdır. Şüphesiz (ondan sonra) işler daha kolay olacak, almanız gereken riskleri almak zorunda olmayacaksınız"

Symonds’un açıklamasıyla ilgili olarak Piquet, kendine güvenini bir şekilde arttırması gerektiğinde hemfikir.

Piquet: "Bu durumun herşeyden bir parça olduğunu düşünüyorum. Açıkçası kendimi sorgulamıyorum ve içinde bir şeylerin saklı olduğundan eminim. Güvenimi ve tecrübemi birlikte arttırmalıyım"

"Takım bana ihtiyacım olduğu kadar yardım ediyor. Bu yüzden kötü bir şey yok. Biraz zaman harcama ile işler yoluna girecektir"


Yorumlar

  1. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bence baban yardım etsin…seni artık o bile kurtaramaz

  2. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    valla massatehebest ben de okudum ve ilk defa seninle aynı fikirde olduğumuzu gördüm..

  3. f1racing'in bu ayki sayısının son sayfasında nelson pike nigel mansel ile ilgili konuşmuş. nigel'in ingiliz takımında yarışan sıradan bir ingiliz pilot olduğunu, yani aslında hiçbirşey olmadığını, kendisinin ise dünya şampiyonu bir pilot olduğunu söylemiş (o zamanlarda tabi). neyse konuşmuş konuşmuş en sonunda da nigel'ın çocuklarının da babaları gibi ortalarda yarışıp durduklarını söylemiş. 🙂 junior pike'nin halini ve son sıraları toplayıp durduğunu gördükçe ne düşünüyordur acaba? nigel mansell adına b.sayar oyunu bile yapıldı baba pike..

  4. bu adam geçen yıl hamilton'un aracını bana vesinler bende onun kadar hızlı sürerim demiyormuydu ama kabullenemiyor nelson sende yetenek yok bence boşuna kasma sen sadece test pilotu olursun oda force india'a.

  5. Rakkathebest  avatarı

    piquet sezon bıtecek be!!!!!
    -skandal!!!!
    😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir