Grosjean Yasağın Ardından Daha İyi Hissediyor

yazar:

kategori:

Belçika’daki olaylı startın sorumlusu olan Grosjean hakemler tarafından bir yarış men cezası almıştı.

Grosjean “Hakemlerin kararını kabul ettik ve bu konuda sorun yok. Artık 3 haftalık aranın ardından, o karardan gereken dersleri çıkarmalı, bazı küçük alanlarda gelişmeliyiz. Geçirilen zor zamanların ardından güçlü dönüldüğünü biliyoruz.” dedi.

Grosjean artık daha dikkatli olmaya çalışacağını söyledi.

Grosjean “Sadece ekstra dikkatli olmaktan daha karışık bir durum. Tam olması gereken bazı alanlar var bu yüzden zor zamanlardan bir şeyler öğrenip kendimizi geliştirmeye çalışacağız.”

“F1’de doğru kararla yanlış karar verme arasındaki fark çok az. 0.1 saniyeden daha az sürede karar vermeniz gerekiyor. Çok fazla stres var.”

“Doğru kararı vermek için deneyimli olmanız gerekiyor ancak aynı zamanda hazırlıklar da önemli. Yarışlara daha iyi hazırlanmam ve kendimi geliştirmem için bazı şeylerde değişiklik yapacağız.” dedi.

Grosjean, İTalya’da yarışı garajdan izlemenin kendisine takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in çalışmalarını daha iyi izleme fırsatı verdiğini ve bunların kendisine faydalı olabileceğini söyledi.

Grosjean “Mühendisimle birlikte gelişebileceğimiz bir kaç şey gördük ve bu teori pist üstünde çalışırsa gelişmemiz gerekir.”

“Aracın dışında olmak ve takımı izlemek bir açıdan iyi oldu. Her iki aracın bir hafta sonunda neler yaptığını gördüm.”

“Kimi çok deneyime sahip ve tüm hafta sonu telsizde onu dinledim. Garajın diğer tarafında bazı şeylerin farklı yapıldığını gördük ve bunları denemek istiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Singaopur'da Kimi Götürecek Bakalım :)'' Singapurda ''Kimi'' götürecek, biraz göreceli bir cümle. 😀 😀

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Ceza Geri Tepti Anlaşılan. Singaopur'da Kimi Götürecek Bakalım 🙂

  3. Yandığımızın resmidir.

  4. Raikkonen06  avatarı

    Çok geç kaldın Kimi'nin herşeyinden yararlanmak için sezon bitiyor zaten ama en azından seneye büyük yardımı olacağına eminim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir