Raikkonen, Formula 1'de Kalacağını Garanti Etmiyor

yazar:

kategori:

Raikkonen “Asla ne olacağını bilemezsiniz. Formula 1 dışında yapılabilecek çok fazla güzel şey var. Şu anda bazı seçeneklerimiz var ve bakalım neler olacak?”

“Her zaman Formula 1 için aşırı birisi olduğumu söylemedim ve başka bir şey yapmak istediğimde yapacağım. Ancak şu an için keyif alıyorum, iyi bir takımlayım, iyi insanlarla birlikte çalışıyorum ve bakalım neler olacak.”

“Çok sayıda farklı yarışlar var ve Formula 1 dışında normal şeyler var. Bu yüzden bekleyip göreceğiz.” dedi.

Singapur için Raikkonen “Kolay olmayacak ve son 2 yarışa göre daha iyi durumda olup olamayacağımızı göreceğiz. Daha önce bu takımla burada yarışmadım; Sanırım geçen sene zor zaman geçirdiler ancak bu sene durum tamamiyle farklı. Yarın öğleden sonra daha fazlasını öğreneceğiz ancak genel olarak bu sene aracımız bu tür pistlerde iyi oldu bu yüzden yine öyle olmasını umuyoruz.”

“Ancak söylediğim gibi son 2 yarış kolay olmadı. Buraya göre farklı pistlerdi ancak asla ne olacağını bilemezsiniz.” dedi.

Şampiyonluk için Raikkonen “Her yarış daha fazla puan kazanmaya çalışıyoruz ve umarım gelişme kaydederiz. Sonunda kazanırsak harika olur ancak sene sonunda en çok puanı kazanan şampiyonluğu kazanır. Bunu başarırsak iyi olur. Galibiyetle ya da galibiyetsiz pek umursamam.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Formula 1'de Kalacağını Garanti Etmiyor” için 18 yanıt

  1. yahu Kimi yine kafayı mı çektin nereye gidiyosun daha herşey yeni başlıyor.Benim f1 sevdiğim kadar sen f1 i sevseydin daha çok şampiyonluklar kazanırdın. Biraz az iç ya kazandıktan sonra bol bol iç

  2. [xtrabit] hahahahah bakıyor FAlonsocular çok sevinmiş görünüyor.

    E tabi normal, bu araçla bile bu kadar zorlayıp Alonso'nun ensesinden düşmedi, korkmanızı anlıyorum.

    Ama korkularınız sanırım daha çok sürecek, Raikkonen daha F1'de kalacak.

  3. Henry Crazy avatarı

    Bu adam kadar yetenekli olup umursamaz olan başka kişi yoktur herhalde.Biraz daha özverili ve takıma yardım eden adam olsaydı.Belki de F1'de kırılmadık rekor bırakmayacaktı.Bu yüzden elinde sadece son anda zorla gelen tek bir şampiyonluk var.

  4. her gönülde bir aslan yatar.

  5. kimse fanları için, taraftarları için hayatını değiştirmez. fanları onu raikkonen olduğu için sever. raikkonen de bu. pilotluğu bir numara ama böyle kafası arada gel git yapıyor. böyle kabullendik artık napalım. malzeme bu yani :))

  6. pilot için F1 izlemeyi bırakacaksan zaten F1 fanı hiç olmamışsındır, bir kişinin fanı olmuşsundur sadece. malesef bazıları olaya tip yönünden bakıyor. rai bu kadar karizma olmasa kimse umursamazdı.

  7. çeviri olduğu için zaten cümleler ard arda saçma duruyor da, 'bence' dediğini nerden çıkardın

    "Her yarış daha fazla puan kazanmaya çalışıyoruz ve umarım gelişme kaydederiz. Sonunda kazanırsak harika olur ancak sene sonunda en çok puanı kazanan şampiyonluğu kazanır. Bunu başarırsak iyi olur. Galibiyetle ya da galibiyetsiz pek umursamam."

  8. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Her zaman ki gibi, umursamaz tavırlar. Raikkonen, 2009'da bıraktığında izlemeye devam etmiştim. Ama tekrar bırakırsa, izlermiyim bir daha bilmiyorum. Hem gönül verdiğim pilotum yok, hemde F1'i, F1 yapan araçlar olmayacak. İnşallah, bırakmazda. Bu sporu izleme sebebim olur. Zaten bu sporu, bana sevdiren adamdır Raikkonen. 2003 yılından itibaren sırf o var diye izliyorum. İnşallah bırakmaz…

  9. Allah c.c.(şanı en yüce)"vermeyi istemeseydim istemeyi vermezdim" diyor…

    kimi nin bu kadar yetenekli bir insan olmasına rağmen yetenek netice denkleminde geri kalmasının en önemli sebebi isteme konusunda öndeki pilotların içinde en geride olmasındandır. başına gelen talihsiz kazalar araç arızaları vs.vs…bunlardan dolayı birçok galibiyeti kaçırmış şampiyonluklar kaybetmiş bir pilot…birilerinin bunu gaza getirmesi için sürekli sen zaten beceremezsin öyle çok iyi bir pilot filan değilsin demesi lazım ki gaza gelsin istesin yarışsın…

    george hagi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 100 futbolcusundan biri…cimboma gelmeden önce real madrid barcelona brescia gibi takımlarda oynamış fakat hiç iyi bir kariyer elde edememiş. sadece brescia o oynarken küme düşmüş meneceri başka bir takıma transfer imkanın var 2.ligde oynama demesine rağmen ben bu takımda iken bu takım küme düştü 1.lige çıkarmadan takımı bırakmam demiş ve brescia ile 2.ligde harika bir top pynamış takım tekrar 1.lige çıkarmış…
    cimboma geldiğinde herkes onu çok eleştirdi. bundan bir hayır göremeyiz diye…bu onu motive etti ve oynadığı 5 yıl da 4 lig şampiyonluğu 1 uefa 1 süper kupa kazanmasında çok önemli bir rol oynadı…
    george best(ingiliz futbolcu) pelenin "gördüğüm en iyi futbolcu" maradonanın"idolüm" dediği bir futbolcu…(you tube ta videoları var seyredin)bu topçu kadın ve alkol den dolayı takımdan kovulmuş kötü bir kariyeri olan bir sporcu…çok da yaşamadı zaten…yetenek mi yoksa inanarak çok çalışmakmı? yetenek maalesef getirdiği özgüven ve rahatlık dan dolayı umumiyetle sonu hüsran ile sonuçlanan bir kader sunuyor bize…
    istemek çok çalışmak prensipli bir hayat insanları kırmadan dökmeden mütevazi bir yaşam….ve ölüm münker nekir baş dönmesi uçurum….

  10. Kimi Raikkonen'den inciler: "Bence sezon sonunda en çok puanı toplayan pilot şampiyonluğu hakediyor."
  11. Başka anlamlar çıkarmaya gerek yok…Kimi her zaman böyle konuşmuştur…mantıklı düşünürsek haklı aslında, adam dosdoğru söylüyor lafı gevelemeden, hangimiz biliyoruz seneye ne yapacağımızı, garantisi var mı, 1 saat sonrasının bile? Ama Rubens'e sorsan şimdi, seneye F1'deyim, sonraki sene şampiyonum der 🙂

  12. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Sizin bu adamı düşündüğünüz kadar O fanlarını düşünşeydi zaten bırakıp gitmez di. Laylay lom herifin teki, dünya umurunda değil. Hiç bir zaman kanım ısınmdı ısınmayacakta. Arkandan sürüklediğin milyon Fan'a bir gülücüğü çok görüyorsan, yemişim öyle karizmayı.

    Yolun açık olsun..

  13. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Sakin olun :)) Klasik Rai açiklamalari.

  14. yok arkadaş bu adamı ıslatıp ıslatıp dövücen. Yahu arkadaşım güzel güzel yarışsana sen tam ritmini buldun gene aklın nereye kayıyo odaklan yahu şu sezona alacağın 2 galibiyet sezonu çok değiştirecek sen hala neyin derdindesin. Tamam mutlu olduğun yerde olmanı bende çok isterim ama abi gelmişsin 30 küsur yaşına e 3-4 yıl daha devam et ondan sonra yap rallini yada diğer sporlarını hobi olarak soğuk ülke vatandaşısın seversiniz siz git buz hokeyi vs oyna snowboard yap delirtme adamı bizde bi tarafımızı yırtıyoruz seni desteklicez savuncaz her geçişini defalarca izliyoruz sen ne dediğinin farkında mısın be adam!!!

  15. Formula 1 dışında yapılabilecek çok fazla güzel şey var. Şu anda bazı seçeneklerimiz var ve bakalım neler olacak?"

    bu adam gidici yine belli oldu.bulmuş biseyler eğlenecek yine.ne diyim kendi bilir ben raikkonen formula1'i bıraktığında takip etmem,cünkü onun karekteri sürüsü herseyi çok farklı.

  16. Hiç sorma! Adamlar farka gider diye düşünmüştüm.Yazık oldu!

  17. futbolda fenerbahçe, formula 1 de Raikkonen adamı kanser yapabilir…

    daha yeni geldin nereye gidiyosun?!

  18. istersen hiç galibiyet almadan şampiyon ol farketmez. nasıl şampiyon olursan ol sonuçta senden başkası çıkıp şampiyonum diyerek sevinç gösterisi yapamayacak. bu bile harika olurdu :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir