Ferrari, Yeni Arka Kanadı Kullanma Konusunda Henüz Karar Veremedi

yazar:

kategori:

Yeni arka kanadın yanları yeni ve iç kanatlar daha geniş. Testlerde ilk başta yeni kanadı kullanan takım daha sonra eskisine dönüş yaptı.

Ferrari’nin Yarış Operasyonları Başkanı Diego Ioverno “Yaptığımız testlerin ardından yeni arka kanadı öğleden sonra çıkardık. Diğer kanatla kıyaslama yapmak istedik. Hâlâ hesaplamalar yapılıyor. Şu an için kullanıp kullanamayacağımızı söyleyemem.”

“Seansı diğer kanatla tamamladık bu yüzden o kanatla devam edebiliriz.” dedi.

Ferrari’nin yeni parçalarının pist üstünde çalışmama endişesi duyup duymadığının sorulması üzerine Ioverno “Sanırım bu tüm takımlar için geçerli bir şey.”

“Yeni şeyleri pist üstünde deneme şansımız yok, rüzgar tüneli verilerine güveniyoruz ve herkes için durum aynı. Yeni parçaları piste getirdiğinizde beklediğiniz gibi çalışmayabilirler. Bu yüzden bu durum olursa memnun kalmayız.”

“Bu aynı zamanda gelecek için de endişe verici ancak herkes gibi bu durumla yüzleşmemiz gerekiyor. Testler konusunda kısıtlamalar var.”

“Mutlu olduğumuzu tabi ki söyleyemem ancak aşırı vahim bir durum da yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu hafta sonu Alonso buradan puan kaybederek ayrılabilir. Raikkonen'e kaybetsin puanda diğerlerine kaybetmesin. 😀

  2. rocco junior avatarı

    Ne halt yediler bilemiyorum ama 2.yarıda gelişim konusunda ve özellikle bu kanatlarda geride kaldık.Aylardır üzerinde durulan,testlerde defalarca denenen ve yılın son büyük updatesinde takımın bu açıklaması çok can sıkıcı.Yahu bir haftasonu stres olmadan adam gibi bir araçla rahatça dominant bir yarış izleyelim.Kovalıyoruz kovalıyoruz…37 puan fark var Allah'dan yoksa patatesti şimdiye Hamilton yardırdı geliyor.

  3. Ferrari%100 avatarı

    Hadi hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir