Schumacher Lastik Stratejisinin Sonuç Vermesini Umuyor

yazar:

kategori:

 

Bu stratejik hareketle lastik bozulmalarının önemli olacağı yarışta hem Michael Schumacher’in hem de Nico Rosberg’in elinde yeni hamurlar kalmış oldu.

Frenlerde sıkıntılar yaşayan Schumacher: “Bu hafta sonu gördüklerimizi dikkate alınca sıralama sonucumuzdan memnunum. Elbette bir iki sıra daha kazanmak için uğraşabilirdik ama bunu yapması da çok zor olacaktı”

“Bununla birlikte bu ihtimalden vazgeçme kararı aldık; çünkü yarışın başlangıcı için lastik seçiminde şimdi özgürüz ve yeni bir set hamurumuz var”

“Bu stratejiye son antrenman seansından sonra karar verdik. Ardından son seansa kimlerin kaldığını gördükten sonra stratejiyi uyguladık. :umarım yarın bu tercihten azamisini elde ederiz.”

Takım Patronu Ross Brawn: “Yeni aerodinamik pakette hafta sonu boyunca iyi ilerleme kaydettik ki bu ümit verici.”

“Bu hafta sonu Michael ve Nico güncellemeleri ilk defa denedi ve ayarları uygun bir seviyeye getirmek biraz zaman aldı”

“Gridin ikinci bölümünün yakınlığını göz önüne alırsak, son seansta tur (zaman turu) atmama kararı aldık. Yarın için lastik seçimi şansı ve yeni lastiklere sahip olduğumuz için mutluyuz”

 


Yorumlar

“Schumacher Lastik Stratejisinin Sonuç Vermesini Umuyor” için 6 yanıt

  1. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Emre Eylül ayının 26'sındanmı bahsediyorsun ?

    peki bu kaynak nereden merak ettim çünkü.

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Schumi iyi koru aracını haug seni arıyor her yerde :)))

  3. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Her iddiasına varım lastikleri ilk bitiren yine Mercedes olacak. Bu strateji ile 1 belki 2 tur geciktirirler bunu Mercedes'ten bahsediyoruz..

  4. Ya Schumi çık konuş açıkça,bu takımdan da bu araçtan da bi cacık olmaz de.Bıktık artık her yarış umutlanıp yarış sonunda hava almaktan,yeter artık ya bi Fener bi Mercedes ömrümü yedi bu sene.

  5. Bu Mercedes o kadar para harcıyor güncelleme getiriyor. Her güncelleme aracı geriye götürüyor. 2010'da da gelişimi durdurunca Mercedes podyum için yarışmaya başlamıştı. Bence Brawn yönetimden ziyade aracın tasarımıyla ilgilenmeli. Araç gelişirse yönetim bir şekilde işi götürür. Bu arada Çarşamba günü Mercedes'in pilotlarını açıklayacağı iddia edilmiş.

  6. Eray Parlak avatarı

    Yeni olsa kaç yazar o takozla neler yapabilirsiniz!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir