Di Resta: "Mercedes Pilotlarını Arkamda Tutabilirim"

yazar:

kategori:

 

İskoç pilot, kariyerinin en iyi sıralama sonuçlarından birisini Singapur’da elde etti ve yarınki yarış için takımına güveniyor.

Di Resta: “Her şey olabilir. Ama puanlar alma adına kendimizi iyi konuma getirdik. Bu hafta sonu şimdiye kadar genel olarak Mercedes’ten biraz daha güçlüyüz. Bunun devam etmeyeceği de ayrı bir konu. Ama tur derecesi elde etmemeyi tercih ettiler. Onların önünde kalabilecek kadar iyi bir araca sahip olduğumuzu düşünüyorum”

“Valensiya’da muhtemelen son seansta hata yapmasaydık buralarda olacaktık diye düşünüyorum. Bu pist çok benzer. Açıkçası bize ne kadar uygun olduğunun bir göstergesi. Umarım bunu yarına da taşırız ama düşük yere basma kuvvetine sahip bir pistten yüksek yere basma kuvvetine sahip bir piste geçmek güzel”

Mercedes son seansta rekabetçi tur atmak istemedi, Di Resta, b tercihi hiçbir zaman düşünmediklerini; çünkü araçlarına güvendiklerini ifade etti.

Di Resta: “İkinci seansta 5. olduk ve temponun 0.1 saniye gerisindeydik. Yani biraz daha iyi bir tur atsaydık ki nispeten bunu yapabileceğimize inanıyorduk, bir fark yaratabilirdik. İkinci seansta sanırım 8. idik ve o anda Mercedes’in önündeydik. Bu yüzden bir şey değişmedi.”

“Grid konumu burada muhtemelen büyük rol oynuyor. Cadde pisti olması nedeniyle geçiş zor ve ilk tur karmaşasından kurtulmak açıkçası önemli ve bunun büyük bölümü orta grup takımlarından oluşuyor”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir