"Hamilton ve Schumacher Takımlarında Kalacaklar"

yazar:

kategori:

Bu hafta sonuna kadar çıkan söylentiler, Hamilton’un Mclaren’den istediği parayı alamadığı ve gelecek sene için Mercedes’le anlaşmaya yakın olduğu şeklindeydi. Bunun yanında Michael Schumacher’in yeni bir takım aramaya başladığı iddia edildi ve Kleine Zeitung gazetesi muhabiri Karin Sturm, Alman sürücünün Sauber yetkilileri ile görüldüğünü iddia etti.

Ancak Bild gazetesi her iki sürücünün de gelecek sene takımlarında kalacaklarını söylüyor. Bild’in haberine göre Mclaren, 12 milyon Euro olan teklifini 15 milyon Euro’ya çıkardı.

Haberde “Mclaren anlaşmayı uzatırsa, Schumacher Mercedes’te kalacak.” sözlerine yer verildi.

Martin Brundle da benzer bir şey duyduğunu söyledi. Brundle “Hamilton anlaşmasının bir kaç gün içerisinde çözüleceğini duydum.” dedi.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh ise “Bir kaç gün içerisinde bir yol bulacağımıza eminim.” dedi.

 


Yorumlar

“"Hamilton ve Schumacher Takımlarında Kalacaklar"” için 26 yanıt

  1. uzuntu veriyor anlaminda kullanmistim o sozu ama yanlis anlamissin malesef…

  2. tabi ki o anlamda .. baska anlamlara gelmesi sacma olurdu zaten…

  3. Bu can acıması lafı mecazi anlamda, sevilen pilotun gidebilecek olmasının verdiği üzüntü ve sıkıntı anlamındadır umarım 🙂

  4. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    kimsenin canının acıdığı falan yok schuminin kariyeri size rahatsızlık veriyor olmasın ? :)) mercedesin schumi yerine lewisi tercih etmesi kadar saçma bir mantık olamaz 🙂 ayrıca lewisi alsada schuminin boşta kalacağıda yok daha şimdiden sauber talip olmuş hemde sizin dedikodu haberiniz gibi deil resmi :)) bakıyorumda işinize gelen haberleri takip ediyosunuz..

  5. Çin istisnasını göz ardı edersek hiçkimsenin bu külüstürle yarış kazanabileceğini düşünmüyorum.

  6. Ne zamandan beri istatistikler yarış kazanıyor?MSC in yaptıkları ve başarıları ortada ama gördüğümüz üzere 7 şampiyonluk ona yarış kazandırmıyor.

  7. Yalnızca çıkan dedikodulara bakıp çıkmayanları göz ardı edersen tabi ki öyle görünür. Şimdi Schumacher gitse "Hey bakın Schumacher gidecek dedikodusu doğru çıktı" dersin, Schumacher kalsa bu kez de "Schumacher gidecek dedikodusu doğru çıktı" diyeceksin.

  8. Ferrari%100 avatarı

    Onlar ayni takimda kalirsalar Massada Ferrari ile devam edecektir muhtemelen

  9. DreamOfWinD  avatarı

    Kimsenin bi yerinin acıdığı falan yok. her dedikoduya inanmayın basında her hafta şu kadar milyon euro verdi. şu kadar istedi sürekli rakamlar güncellenir.

  10. schumi hamilton ın babası yaşında herhalde schumi den vazgeçerler schumi iki defa kariyer açtı 43 üne geldi hamilton daha dur bakalım:)

  11. Niye ? 7 şampiyonluğu 91 birinciliği olan Hamilton mu ?

  12. schumi bu yaşında hamilton a tercih edilirse hamilton f1 i bıraksın 🙂

  13. biliyorum mercedesin schumi yerine lewisi tercih ettigi dusuncesi caninizi acitiyor ama bu gercek..

    mercedeste parami yok simdi ? guldum 😀 ..

  14. sizde biliyorsunuz bir dedikodu ciktimi genellikle dogru oluyor formula 1 de .. orn: schuminin emekli olmasi, bmw f1 den ayrilmasi bunlarin hepsi ilk once dedikodu olarak basladi sonra birer birer gercek oldu… anlasma imzalasin mclaren lewisle zaten teklif aldigini soyleyecektir..

  15. mercedes'in hamiltonla ilgilendiğini kabullenmek neden çok zor geliyor? hamilton için schumacherden çok kolay bi şekilde vazgeçerler.

  16. Hakkaten nerdeymiş o teklif bizi de aydınlatırsan sevineceğim 🙂

  17. Bugünün motorsporları programı:

    12:30 Superbike SuperStock Portimao
    14:00 Superbike ana seri 1. yarış Portimao
    15:00 Formula 1 Singapur GP
    15:30 Superbike Supersport Portimao
    17:30 Superbike ana seri 2. yarış Portimao
    21:30 WTCC ilk yarış Sonoma
    22:30 WTCC ikinci yarış Sonoma
    23:58 AutoGP ikinci yarış Sonoma

  18. Nerdeymiş o teklif bizim hiç haberimiz yok basının uydurmalarına inanıp gelip burda konuşmayın,o takımda o kadar para olsa çalışan sayısını azaltıp tasarrufa gitmezdi.

  19. Geçen hafta Bild gazetesi değilmiydi ortalıgı karıştıran? biz pilotumuzdan memnunuz anlaşsınlar artık bitsin spekülasyonlar.

  20. bence de kalıcaklar

  21. Martin Brundle da benzer bir şey duyduğunu söyledi. Brundle "Hamilton anlaşmasının bir kaç gün içerisinde çözüleceğini duydum." dedi.

    Dün bahsettiğim şey.

  22. Schumacher- avatarı

    Keşke yer değişseler

  23. schuminin ipleri hamiltonun elindeymiş gibi

  24. Başından beri hiç düşünmedim Hamilton'un McLaren'den ayrılacağını.Hele ki Mercedes'e gitmesini…Aklı olan kimse yapmaz zaten.

  25. hali hazirda zaten mercedesin lewise 20milyon euroluk bir teklif yaptigi biliniyor.. lewis zaten kabul etseydi schumi zaten su anda bosta kalmisti…

  26. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    çok komik ya öyle cümleler kuruluyorki sanki schuminin ipleri hamiltonun elindeymiş gibi :)) her olayı her haber değeri taşımaya namzet olayı schumiyi aşalar gibi kullanmıyolarmı çok gülüyorum :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir