Vergne, Schumacher'e Kızgın Değil

yazar:

kategori:

 

Aracındaki bir arızadan şüphelenen Schumacher, Vergne’in aracına arkadan çarptı ve ikili yarış dışı kaldı.

Toro Rosso pilotu, böyle şeylerin olabileceğini belirtti.

Vettel: “O anda Sergio Perez’i yakalamaya odaklanıp onu yakalamak için geç fren yapmaya çalışıyordum. Bu yüzden tam olarak neler yaşandı pek emin değilim. Ama sanırım Michael biraz fazla geç fren yaptı ve bana çarpmaktan kurtulamadı”

“Bu konuda sinirlenmenin bir anlamı yok. Çünkü yarışlarda böyle şeyler oluyor; griddeki en tecrübeli pilot bile hata yapabiliyor. Üzgün olduğunu söyledi; olayın sonu buydu”

Fransız pilota göre yarışa devam etmesi halinde 7. bile olabilirdi.

Vergne: “Genel olarak bu hafta sonunun gidişatından çok memnunum. Çünkü şahsen Cuma’dan bu geceye kadar büyük ilerleme kaydettim. Takım da bu üç gün içinde aracın gelişmesi için çok iyi çalıştı”

“8., hatta 7. olarak sonuçlanmaması üzüntü verici”

Öte yandan takım arkadaşı Daniel Ricciardo, 9. olarak takıma puan kazandırdı

 


Yorumlar

  1. Afferin kerata,Rosi senden ders alsın, ya da sen ver.Ustaya saygı gösterene bizde saygı ve sevgi gösteririz. Shumi'de özür dilemiş bu da güzel ve yakışanı yapmış.Massa ve Hamilton gibi değiller:))))

  2. onur çakır avatarı

    zaten bence saygıdan ve yaş farkından bu kadar sakin bu hareketi perez kobayashı maldonado grosjean falan yapaydı demediği laf kalmazdı

  3. Beklendiği gibi Schumacher'e 10 sıra grid cezası geldi. Ama Vergne'i de tebrik etmek gerek. Genç yaşına rağmen kendini bildi ve Schumacher'in üstüne gitmedi açıklamalarıyla. Bu kadar hiyerarşi de olacak. Sonuçta karşısındaki tarihin en tecrübeli 2. ve en başarılı pilotu.

  4. Schumacher 43,Vergne 21 yaşında.Schumacher 7 kez dünya şampiyonu,Vergne bu sene F1'e girdi.Kız da bir görelim 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir