Rosberg Beşincilik Beklemiyordu

yazar:

kategori:

Yeni güncellemelerle Singapur’a umutlu gelen Mercedes, antrenmanlar ve sıralamaların ardından pek de umduğunu bulamadı.

Rosberg “Memnun kaldım, beşinci olmayı ummuyordum çünkü genel olarak hafta sonu zorlu geçiyordu. Ancak iyi bir kalkış yaptım ve ardından bugün her şey mükemmel seviyedeydi, bu da hoş bir şey. Bir süredir her şey yolunda gitmiyordu. Güvenlik aracı bile doğru zamanda geldi bu yüzden gerçekten iyiydi.” dedi.

Yeni güncellemeler için Rosberg “Planlara göre değildi, istediğimiz yerde değildik ancak gelişme oldu ve çok şey öğrendik. Bir anda araca ekleyip büyük adım atabileceğiniz bir şey değildi. Üzerinde çalışıp optimize etmemiz lazım bu yüzden önümüzdeki günlerde bunu yapacağız.” dedi.

Rosberg ayrıca takımın dün sıralamalarda son seansa çıkmayıp lastik koruması kararını övdü.

Rosberg “10.luktan başlayıp 5. olmak iyi bir sonuç ve takım ile kendim için topladığım puanlardan dolayı mutluyum. Bunun yanında her iki Lotus aracının önünde olmak güzel çünkü yarıştan önce bunu beklemiyorduk.”

“Sıralamalarda lastikleri korumak doğru karardı çünkü iyi bir start aldım ve ilk bölümüm güçlüydü. Bu strateji ve bugünkü doğru çağrılarından dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Artık Japonya için sabırsızlanıyorum. Orada yeni paketimizi daha da geliştirme fırsatımız olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Merak etme mgp schumi ye verdiği parayı çoktan çıkarmışdır schumi marka olmuş bir isim kim ona yatırım yapmazki adı yeter o olmasa mgp den kim bahseder kim takip ederdi bizim forumlardada takip ediyorum yabancı forumlardada mgp : schumi

  2. Acaba Şumiye verdiğimiz parayı Adrian Newey'e versek sonuç ne olurdu.

  3. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Evet schumi çok iyi kalktı. Kaçış alanında iki aracın kestiğini gördüm ve baya bir avantaj sağladılar aslında, bunlardan biri rosbergdi. Bu olmasaydı en kötü schumi 8. dönecekti 3. virajı.

  4. Weber ve grojanın sol tarafa doğru gitmeleri Schumininde önünü kapattı ve o alanın sıkışmasına neden oldu.
    Yoksa en iyi startı aslında Schumi almıştı. Rosberg çok sıra kaybedecekti. Ama kaçış alanından geşçesi sonucu ceza yememesi enteresan.

  5. bu adam formula 1 tarihinde "dünyanın en çok 5. olan adamı".
    inanmıyorsanız açın istatistikleri bakın :))

  6. Shumi'den iyiyim demedin..!!!!

  7. Webber sağolsun milleti duvara sıkıştırıp önünü açtı Rosi'nin.

  8. vedat özkan avatarı

    Start da ilginç bir durum oldu aslında rosberg sağ tarafa sıkışmıştı muhtemelen ciddi pozisyon kaybedecekti ancak kaçış alanından devam etti ve tam viraj noktasına kestirme bir giriş yaptı yaklaşık 4-5 sıra kazandı oradaki 4-5 aracı kaçış alanında geride bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir