Kanada'dan Kısa Kısa – Raikkonen, Coulthard, Nakajima

yazar:

kategori:

Kanada GP için biletlerin son kalanları da dün satıldı. Bu yarış hafta sonu toplam 300 binden fazla seyircinin piste geleceği anlamına geliyor.

—-

Red Bull’dan David Coulthard ve Williams’tan Kazuki Nakajima dün pit alanında hız limitini aştıkları için ceza aldılar. Nakajima sadece 400 Avro öderken David Coulthard limiti 25 km/sa aştığı için 3000 Avro ödemek zorunda kaldı.

—-

Afrika Otomobil Federasyonu Başkanı D.N. Njoroge, Bernie Ecclestone’un yorumlarında ırkçılık olduğunu iddia etti ve Ecclestone’un özür dilemesini istedi.

Ecclestone, Mosley için "Onun Afrika’dan bir kaç kulüpten oy alması İspanya Kralının elini sıkmasına yardımcı olmayacak." demişti.

—-

Kimi Raikkonen’in 2009’da emekli olacağı söylentilerinin çıkmasının ardından Bild gazetesi Ferrari’nin Raikkonen ile anlaşmayı uzatmak için görüşmeler başlattığını ve ona 40 milyon dolar önerdiklerini iddia etti. Görüşmelerin başlayıp başlamadığının sorulması üzerine Fin pilot "Evet" cevabını verdi.

—-

Son hava raporlarına göre bugün Kanada’da kuru bir hava olacak ancak yarışta yağmur olması bekleniyor. Ancak bu raporlara padoğun hepsi katılmıyor.

Motorsport Aktuell’e konuşan Mario Theissen "Projektörlerimiz havanın cumartesi ve pazar açık olacağını gösteriyor." dedi.


Yorumlar

  1. şebnem sünersoy avatarı
    şebnem sünersoy

    ya inş.denildüğü gibi anlaşmayı uzatırlar ferraride kalsın ya bütünleştiler sanki ferrariyle ama sonuçta emekli olmasın yeter başka bi takıma geçsede pek fark etmez yinede ferrariyle ii gidiyo bnce

  2. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    buğün duyduğum en güzel haberdi umarım anlaşırlar

  3. rakkathebest nasıl anlayamadım bu takımda başka pilot istemiyorsun adamlar yaşlanıncada'mı ferrari sürecekler seneye olmassa 2009'da ferrari'nin kadrosu değişecek.

  4. kimisiz ferrariyi düşünmüosan, yeni izlemeye başladın f1 i sanırım… Bende şu an kimi yi tutuorum ama, abartmamak lasım…

  5. Kimi-number one   avatarı
    Kimi-number one

    inşallah kalır canım yaa.. onsuz ferrari düşünemiyorumm..

  6. İşte o küremsi yapı, çok güzel bir yapı. Kanada pisti çevresinde en çok ilgimi çeken yer.

    Kimi kendisi verecek kontratı uzatıp uzatmamasına ne kadar uzun kalıp kalmıyacağı beni ilgilendirmiyor.

    Yağmur yağmasını istiyorum şahsen…

  7. Rakkathebest  avatarı

    bence 2015 e kadar yolu var….inş kalır ve tabi massa da… bu takımda baska pilot istemiorum yav 😛

  8. tolga soydan avatarı

    oh oh uzatsınlar kimiyi daha fazla izleyelim.2012 ye kadar kal işte =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir