Ferrari, Massa Kararı için Son Tarih Belirlemiyor

yazar:

kategori:

 

Brezilyalı pilot, son yarışlarda formunu yükselttiği ve bazı şanssızlıklarına rağmen etkileyici performanslar gösterdi ama takım yetkilileri, sezon başındaki kötü sonuçların, Ferrari’ye pahalıya patladığının da farkında.

Fernando Alonso şu anda 194 puanla şampiyona lideri; Massa ise şimdiye kadar sadece 51 puan toplayabildi. Bu da Ferrari’nin Red Bull ve McLaren’ın gerisinde kalmasına neden oldu.

Massa’nın koltuğu için birkaç kişinin adı geçiyor; bunların arasın Nico Hulkenberg, Sergio Perez, Paul di Resta gibi isimler var.

Ama geçenlerde Alonso, takım arkadşaını savunmuş ve şu anda pilot pazarında adı geçen isimlerin Ferrari koltuğunu daha fazla hak ettiğini düşünmediğini söylemişti.

Hatta basında çıkan haberlere göre Massa, Ferrari’deki koltuğunu güvence altına aldı; yakın zamanda açıklama yapılacak.

Takım Patronu Stefano Domenicali ise bu haberleri önemsemedi ve karar için belli bir tarih belirmedi.

Massa’nın geleceği ile ilgili ne zaman bir sonuç ortaya çıkaracağı konusunda Domenicali: “Bilmiyorum; sizi bu soru işareti ile yalnız bırakacağım”

“Bildiğiniz gibi kurallarda herhangi bir sınırlama yok. Benim için işin esası bu. Futbolcular gibi pilotların idaresi takım içinde olur”

“Dışarı ile iletişime geçmek önemli değil. Bu yüzden sizinle, söylenecek bir şeyler olduğunda iletişime geçeceğiz; ondan önce değil”

 


Yorumlar

  1. bu gidişle 2013 sezonu sonlarına doğru 2013 pilot dizilimini açıklayacaklar. 🙂

  2. Ferrari%100 avatarı

    Ferraride artık uzatmasın açıklasın Massayla devam edeceğini
    Devam etmeyecek olsaydı zaten şimdiye kadar açıklardı ikinci pilotunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir