Red Bull'da Alternatör Paranoyası Başladı

yazar:

kategori:

İtalya GP’de Sebastian Vettel’in iki defa sorun yaşamasının ardından Renault, Marina Bay’da Cuma günü Red Bull ile bazı yeni parçalar denedi.

Bu son tasarımlar, Renault’nun Viry’deki merkezinde incelendi ve Red Bull Takım Patronu Christian Horner, yapılan çalışmaların Suzuka için yeterli olmasını umduğunu belirtti.

Eğer yeterli olmazsa Renaul motorlu takımlar, şimdiye kadar sorun yaratmamış olan partideki eski ürünlerden kullanacak ama bunlarda da yeteri kadar olmadığı söyleniyor.

Horner: “Önümüzdeki yarışta (yeni alternatörlere) sahip olmayı umuyoruz. Renault’nun (yeni alternatörlerle) daha fazla dynoı denemesi yaptığını düşünüyorum”

“Sanırım D’Ambrosio’nun arızasından sonra sorunun ne olduğunu anladılar. Çünkü sonrasında bir parça kaldı. Bu da düzeltme adına ne üzerine çalışılacağı konusunda ipuçları verdi.”

Red Bull patronu, Singapur’da Renault motoru kullanan Maldonado’nun yarış dışı kaldığını görünce kâbusun geri döndüğünden endişe ettiğini itiraf etti.

Horner: “Renault motorlu bir aracın durduğunu gördüğüm her an, ilk sorum ‘Neden?’ oluyor. Tanrıya şükür Maldonado hidrolik sorunu yüzünden yarış dışı kaldı. Ardından Caterham’da da bir mesele vardı; sanırım bir tekerleği takmayı unutmuşlar. Her iki aracımızdaki alternatör kusursuz çalıştı”

 


Yorumlar

  1. Yarışın büyük bölümünde bir sorun çıkacak diye hep endişelendim

  2. rocco junior avatarı

    Adamlarda paranoya bitmiyor ki misal; altarnatör,rakip takımların ittifakı vs …

  3. şampiyona bitene kadar adamda şaç kalmıcak

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu stres, adamın saçlarını beyazlatır vallahi. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir