Brawn: "Hamilton Mercedes'e Para İçin Gelmiyor"

yazar:

kategori:

Bugün Lewis Hamilton’un gelecek sene Mercedes adına yarışacağının açıklanmasıyla birlikte İngiliz sürücünün 3 senede 100 milyon dolar kazanacağı söyleniyor. Bunun yanında Hamilton’a daha fazla kişisel sponsorluk fırsatı verilecek.

Brawn “Sürücüler pazarında rekabet çok üst düzeyde ve Lewis de o açıdan oldukça rekabetçi bir sürücü. Ancak Lewis buraya ona para teklifinde bulunduğumuz için gelmedi çünkü öyle bir şey yapmadık.”

“Öncelikle ve en önemlisi Lewis bir yarış pilotu. Bu her şey için kilit nokta. Yarış pilotu olarak başarılı değilse başka hiç bir şey gerçekleşmez.” dedi.

Brawn, Mercedes’in mevcut aracının çok iyi olmamasına rağmen gelecek için görüntünün Lewis’i heyecanlandırdığını söyledi.

Brawn “Lewis’i etkileyen şey yapı oluşumunun bir parçası olmak ve takım yaratmaktı. Hazır, oluşturulmuş ve başarılı bir pakete yürümek değil; o paketi oluşturma sürecinin bir parçası olmaktı.”

“Kariyerinin sıradaki aşamasının bunun olduğunu anladığını düşünüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Brawn: "Hamilton Mercedes'e Para İçin Gelmiyor"” için 38 yanıt

  1. Doğru söze ne denir.Harika tespit:)

  2. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    evet para için değil , mclaren aracının tüm detaylarını vermek için geliyor , twitter telemetri olayı boşunamı yaşandı , tipik ingiliz oyunları

  3. o zaman kendine alonsoyu örnek alıyor demektir.

  4. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    brawn mercedese geçtiğinden beri hep odun gibi gözükmüştür gözüme.. hain ingiliz.. hauga boyun eğdin karaktersiz herif

  5. Raikkonen06  avatarı

    Brawn senin kaç tane yüzün var çözebilmiş değilim bile bile aynı yalanları sıkmaya devam ediyorsun bakalım seneye göreceğiz Hamilton'un hakkını verebilecekmisiniz?

  6. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    schumacher ferraride senede 100 mılyon dolara yakın kazanıyordu hatta bı cok kez dunyanın en cok para kazanan sporcusu oldu ama 2008 den sonra butce kısıtlamaları gelınce artık eskı rakamları alamıyor pilotlar

  7. Rosi'nin yerine gelseydi süper olurdu.

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ahauhauah yarıldım ya :)))

  9. bu brawn essegi boyayip satar babasina.

  10. Takımın ismi brawn iken 2009 yılında şampiyon olmamış mıydı?Mclareni son kez şampiyon yapan kim?Ondan önce kaç yılında şampiyon olmuşlardı.

  11. brawn ne hamilton meraklısıymışsın, hemen koruyup kollamaya başlamışsın.
    ben asıl kalan 6 yarışta takım içerisindeki durumu merak ediyorum, hangi yüzle bakacaklar efsanenin yüzüne?
    Muhtemelen sorunsuz bir araç verirler daha fazla antipati toplamamak için.
    Schumide nazire yaparcasına şov yapacaktır. tıpkı 2006 brezilyada olduğu gibi.

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Geç bunları..Lewis Schumacher'in kurduğu yapının üstüne geliyor adam 3 sene uğraştı takımı adam etmek için takımda iş yok..inşallahhh Lewis'i de Schumacher'in bulduğu problemler bulurda görürüm o zaman Lewis'i eğer Bu sene Hamilton Mercedes'te yarışsaydı çoktaaaan Hamilton başka takımlarla görüşmeye başlamış belkide anlaşmış olabilirdi..bu sene görecez lewisi dandik arabayla ne yapabilecek!

  13. Mercedes in son kozu artık Lewis.2013 ü geçtim de 2014 te de başarı gelmezse …2015 the end

  14. Brawn: "Hamilton Mercedes'e Para İçin Gelmiyor"
  15. Brawn "Sürücüler pazarında rekabet çok üst düzeyde ve Lewis de o açıdan oldukça rekabetçi bir sürücü. Ancak Lewis buraya ona para teklifinde bulunduğumuz için gelmedi çünkü öyle bir şey yapmadık."

    Evet ama Mercedes'e geldikten sonra elde edeceği sponsor özgürlüğü sayesinde daha fazla para kazanacak.

  16. Haha. Conspiracy Keanu iş başında.

  17. Eray Parlak avatarı

    Orda eksik çeviri yapılmış doğrusu: ''Paranın görüntüsünün Hamiltonu heycanlandırdığını söyledi.Hamiltonun bir bakışta baknotları ayırdığını…'' diye gidiyor 🙂

  18. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Hamilton'ı elimizden aldı.

    Kendisine saygılarımı sunmak isterdim.

    ——————————-

  19. Brawn, Mercedes'in mevcut aracının çok iyi olmamasına rağmen gelecek için görüntünün Lewis'i heyecanlandırdığını söyledi.
    Hamiltonun bir bakışta anladığı ve inandığı bu geleceği şumi göremedi mi acaba,?

  20. Eray Parlak avatarı

    Schumacherin takımda yarışmak istemediği gayet açık. Artık oda anladı Mercedesin nasıl bir takım olduğunu.
    Schumacher daha başarı elde edemedim devam edicem tarzında bir açıklaması vardı yani Schumacher devam etmek istiyordu.Peki neolduda Mercedesle devam etmedi?
    Gayet açık ona karşı yapılan komplolar ve Mercedesin bir arpa yol kat edememesi Schumacheri Ekim ayına kadar kararım belli olmuyacak tarzında açıklamaya itti.Yani Schumacher Mercedesin birşeyler yapamamasını anladığı için direk yeni sözleşmeye atlamadı yoksa sezon ortasında 1+1 opsiyonlu sözleşmeyi imzalardı.
    Ama neolduda Schumacher kanmadı, kararımı Ekim ayında vereceğim dedi?
    Schumacher için dönüm noktası büyük ihtimalle Mercedesin Magny Course Genç sürücü testlerinde denediği büyük güncelleme paketiydi. Schumacher durumu yerinde izlemek için Fransaya kadar geldi şimdi durup düşünüyor insan Schumacher bu teste neden geldi emekli olucaksa neden gelsin? Yada Mercedesten ayrılacağı kesinleşmisse o testlere neden gitsin?
    Bu sorular belli başlı ipuçları veriyor ve benim düşündüklerimi doğruluyor.
    O da Schumacher bu testlerdeki Mercedesin gelişimine göre takımda kalıp kalmıyacağını belirlemesi. Schumacher bu paketten beklentilerin yükselmesi ile gayet neşeliydi testlerde ama ilk defa deneyecekleri Singapurda, araçdan memnun olmayışı,güncellemelerin fos çıkması herzamanki gibi,Schumacheri takımdan ayrılmaya yöneltti büyük ihtimalle.
    Bunun sinyallerini Cuma günündeki Singapur Praticlerinden çıkarabilirsiniz o gün Schumacher çok sinirliydi.
    Büyük ihtimallede kesin konuşma Singapur haftasında yada Frans testlerinden sonra karara bağlandı.
    Dikkat çekici bir husus Mercedes Schumacheri İdari kadroda takımda kalmasını istiyordu.Ama Schumacher bunu bile reddettiğine göre büyük ihtimalle yarışmak istiyor.Umarım Sauber yada başka bir takımda yarışıp bizleri onu izleme zevkinden mahrum etmez..

  21. Schumacher- avatarı

    Vay be gerçekten çok duygulandım Schumacher sanki ailemden birisi o kadar çok seviyorum bu adamı ilk haberi gördüğümde gözlerim doldu ve şimdi ayrılık haberi gözlerim yine doldu .

    Yazıklar olsun Mercedes yazıklar olsun Haug

  22. Ne parası ya doğru 175 milyon lira paramı !!!! Hamilton sırf başarı için geliyo son 4 senenin şampiyon olan takımına gidiyo. Dalgamı geçiyon brawn 🙂

  23. Kimi Raikkonen joined Ferrari in 2009, he signed a 3 year contract which ran from 2007 – 2009 worth $153,000,000. His average income per game was $2,942,308. It is estimated that in 2009 he earned a minimum of $45 million.
  24. Bu Allah'ın cezaları bizde gülecek hal bırakmadı kardeşim hep stres hep stres :)))

  25. Mercedes Hamilton'a Para için gelmiyor mu
    Hamilton Mercedese Para için gelmiyor mu?

  26. Zaten Mercedes Hamilton'a gelmiyor ki ? 🙂

  27. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Daha 3 yıl önce görmüştük bu haberi, çok çabuk oldu efsanenin ayrılışı.

    Hamilton Formula 1'in en büyük takımından geleceği belli olmayan Mercedes'e keyfinden geçmedi ya.

  28. Schumacher- avatarı

    Yaw he he
    Galibiyet alacak aracınız varda onun içinmi geldi ?
    3 senedir hatta bırak 4 senedir lastikleri anlıyorsunuz ne lastikmiş.

    Hamilton hata yaptı McLaren gibi bir takımı bırakıp Mercedes'e geldi .

  29. 1 liraya şampiyon olamıyorsan 2 lira alırım yine şampiyon olamam ama iyi para alırım demiştir. Tabi Hamilton'ın aracı geliştirme olanagı sıfır ama en azından mercedes'in diğer araçlara benzeyen bir araç yapmasını umuyorum.. ya hep ya hiç olayı 2 senedir boş çıktı

  30. hoca sen ne diyon senelikmi 45 m aldı ?

  31. Raikkonen 2007 yılında tam 45 Milyon $ transfer parası aldı Ferrari'den. Mercedes dünyanın en büyük üreticilerinden birisi. O parayı gözü kapalı verir.

  32. Hocam hastayım şu senin paylaşımlarına. Allah'ta seni güldürsün inşallah. 😀

  33. senelik 33 m inanması zor bugüne kadar bu kadar uçuk bir rakamla transfer olmadı bu para doğrumu acaba daha az olabilir yada tüm extralar dahil bu kadar kazanabilir sanki.bu parayı görünce lewis atlamış hemen ya lewis bunları kandırdı aracı geliştireceğim şampiyon olacağız diye yada mercedes ekibi lewisi kandırdı şampiyon olacağız şunları şunları yapacağız diye palavra attılar lewisi alalım rekla olsun diye parayıda bastırınca lewisin aklı başından uçtu tabi menejerlik şirketide atladı lewisi ikna etmek için ne kadar çok para o kadar komisyon tabi

  34. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bi düşünün şimdi. madem 2014 kurallarıyle herşey yeniden başlayacak. brawn 2009daki gibi bir durum olmasını planlıyor o zaman schumacher mercedes'te kalırdı şimdi takımın schumacher'i istemediği belli oldu. schumacher'in sessizliği bu yüzden işte karar aşaması bahane.

  35. Senin de ne mal olduğun ortaya çıktı Brawn Efendi,ne yani süper bir araç yaptınız da onun için mi geldi.

  36. Ya niye geldi. Son 3 yılı domine ettiniz de onun için mi geldi? Kara kaşınıza kara gözünüze vurulup gelmedi herhal.

  37. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Ros Kusura bakmada sende bittin benim için Şu Araç İçin Gelmiyor Ya hamilton ? Mclarende rahat rahat şampiyon olma şansı varken size gelip niye bu ihtimali zora soksun ? tek seçeneği var PARA ! yemeyin bizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir