Toyota Pilotları Yarınki Yarıştan Endişeli

yazar:

kategori:

Toyota ikilisi Jarno Trulli ve Timo Glock, Montreal’deki pist koşullarından yakınan gruba katıldı.

Trulli, şartların felaket olduğunu söyledi ve yarınki yarışla ilgili büyük endişelerinin olduğunu ifade etti.

Trulli: "Sıralamalari olağanüstü zordu bugün. Çünkü pist koşulları felaketti. Yüzey bozuluyordu ve her tur daha da kötüleşiyordu. Neler olduğunu bilmiyorum ama başlangıçta en iyi turumu attım ve sonrasında bunu tekrarlayamadım"

"2. seansın başında en hızlı tutumda spin attım, aksi durumda ilk 10da yer alabilirdim. Ama bundan sonra pist gittikçe kötüleşti. Bugünkü konu, tamamiyle temiz ve şanslı bir tur atmaydı. Yarışın nasıl olacağını bilmiyorum ama pist yüzeyi, büyük bir endişe"

Glock ise yarınki ana sorunlardan endişe ediyor.

Glock: "Gerçekten zor bir seanstı. İyi bir denge bulmak çok zordu ve mutluluktan çok uzağım. Her seansa devam ederken esas sorun, pistin kötüleşmeye başlamasıydı. Bu da ikinci ve üçüncü sürüşleri çok zor hale getirdi ve herkes hatalar yaptı"

"Sonunda 11. sıraya yetecek turu attım ve ilk 10’a giremediğimiz için şanssızız. 3. seansa kalmak iyi olacaktı ama işe yaramadı"

"Şimdi yarışta neler olacağını görmemiz gerekiyor. Burada genellikle geçiş mümkün ama benzer pist koşulları olursa, büyük sorunlara neden olabilir"


Yorumlar

  1. Rakkathebest  avatarı

    trulli yarında bı 360 yap bea 😀

  2. Çok süper spin çekti Toyotalar yine.

  3. bizim pistimizde ufak bir sorun olsun manşetlere çıkarız, tukaka yaparlar hemen. kayırılmış ülkelerde bunlar olunca ses getirmiyor haliyle.
    o pistin yüzeyi ne öyle allah aşkına, toz toprak, yaprak dolu. lastikler nasıl tutunsunlar yüzeye.

  4. pistin bozulmasına katılıyorum ama trulli sanki 1 kez spin atmış gibi konuşuyor. halbuki dün ve bugün trulli hiç te azınsanmayacak kadar çok spin attı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir