Massa Ferrari'de Kalacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

McLaren ve Mercedes takımlarının pilot dizilimlerini açıklamasının ardından yeni Ferrari anlaşması konusunda sorular sorulan Brezilyalı pilot artık takımda kalma şansının arttığını söyledi.

Massa da, “Ferrari’de kalma şansım yüksek. Bu açıdan biraz rahatım. Kararın kısa süre içinde verileceğini düşünüyorum.” diyor.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo da Autosprint’e verdiği demeçte, iki üç gün içinde nihai kararı vereceklerini belirtmişti. Montezemolo, “Söylemeliyim ki Felipe son zamanlarda çok iyi bir sürüş gerçekleştiriyor.” diye de ekledi.

 

 


Yorumlar

“Massa Ferrari'de Kalacağına İnanıyor” için 28 yanıt

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hulkenberg Haberleri Var Umarım O Değil Di Resta Olur Biri Gelecekse 🙂

  2. Ferrari%100 avatarı

    Massa kesin kalır takımda Hulkenberg falan hepsi hikaye

  3. Eğer Alonso o anda bunu düşünebilmişse helal gerçekten ne zeka varmış adamda !

  4. burak evmez avatarı

    allah ıslah etsin

  5. adam haklı beyler dagılın.

  6. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Fernando Alonso senden daha yavaş birini bulup Ferrari'ye kabul ettirene kadar kalacaksın takımda.

    Geçiş kuralları değiştikten sonra Monza'da Vettel'e ceza verdirmek için kasıtlı pist dışına çıkan biri bu kadar küçük bir hesabı çoktan yapmıştır.

  7. rocco junior avatarı

    Ferrari,Nico Hulkenberg ile anlaşmış son haberler böyle

  8. emiko emiko avatarı

    Alonso Massayı istiyor çünkü uysal çocuk.

  9. resmi: resmi değil

    nedir bu saçmalık..))

    adamın durumu ortada işte her an herşey olabilir resmi değil.

  10. DreamOfWinD  avatarı

    İnşallah doğrudur. Hulkenberg genç ve dinamik bir pilot. Dediğin gibi vettel antlaşması uçar bencede. Vetteli istemeyen benim için iyi haber.

  11. Bi ağlamadığın kaldı be tamam işte kaptın yine koltuğu,Maldonado bile hak ediyor oturduğu yeri ama senin gibi biri yıllardır Ferrari'de ne işe yarar hangi kafayla oraya oturtulur anlamış değilim.

  12. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    Massa koltuk sallanıyor. 😀

  13. kalıcaksın tabiki, pilot kalmadı piyasada 🙂 beni oturtcak değiller koltuğa. 1 sene daha sür bakalım sefasını seneye yine aynı haberler tavan yapar

  14. vedat özkan avatarı

    schumacher için olursa ben ce tek ihtimal sauber olur o da elini çabuk tutarsa.

  15. vedat özkan avatarı

    Gönlüm schumaher i tekrar ferrari de görmekden yana buradaki bir çok fanı da aynı düsüncedeler ancak buna pek ihtimal vermiyorum çünkü ferrari takımında sadece tek araç rekabet edebilir orada her zaman 1.ve 2. araç farkı vardır şu anda 1. araç koltuğunda alonso var ve formunun zirvesinde schumi nin bu yaşında alonso yu gölgede bırakması çok zor bir ihtimal 2.araçda olmasıda hem schumi için kabul edilemez ki kalırsa amacı zaferler kazanmak olacaktır hemde takım içindede iki başlılık görülebilir ki hem schumi hem ferrari birlikteliği birlikte altın dönemlerini yaşadılar bir çok bağ var aralarında kısacası 1 ipde iki cambaz oynamaz su anda ferrari buna tahammül edemez.

  16. Umarım doğrudur.Hulkenberg aşırı yetenekli bir pilot.

  17. Son gelen iddialara göre Hulkenberg Ferrari ile anlaşmış. Bu durumda Massa gidici. Daha da önemli olan sözde Vettel anlaşması. Eğer Hulkenberg geliyorsa tek yıl için gelmez bence. Buda Vettel'in Ferrari ile 2014'te başlayacak olan bir anlaşmanın söz konusu olmadığı gösterir.

  18. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    2007 brezilya gp son virajında yaptıgın hatadan başka bir hayrını görmedik senin. Ferrarinin 2. pilot anlayışı buysa geliyim ben süreyim para da vermesınler. Perezi de senın sevdana kaybettiler son 3 sezonki durumun ortadayken hala 1-2 yarısa bakıp sana guvenebılecek bir ferrari baskanı olması da cok ılgınc.

  19. tifoalo HRT avatarı

    konu dışı

    merhaba arkadaşlar bu f12012 yi almayı başardım ancak yükledikten sonra oyuna girmeye çalıştığımda servers too busy diyor günün farklı saatlerinde sürekli denedim ama olmuyor kısaca codemasters gene bir işi becerememiş

  20. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    şu anki ferrari pir duvarına , domenicali defaatle alonsoyla schumi karşılaştırması yaptı alonso lehine demeçler verdi schumi alonsoyla beraber yarışmak isteyebilir ancak bu ferrari pit duvarına hiçbir zaman güvenmez çoğu formula 1 izleyenine yanlış bir düşünce olarak gelsede pit duvarından araç sabote edildiği bilinir.Zaten adamı 1 kaşık suda boğma niyetleri var ki velevki yapsalar etseler hiçbir zaman schumi efsanesini bitiremezler ancak schuminin ferrariye geçmesi söz konusu dahi olamaz .

  21. RESMİ Ferrari'nin pit duvarinda en az 6 yariş daha yerini alacak.. herhalde, galiba, yani öylesine birbaşına derbeder…

  22. Bunu neye dayanarak söylüyorsun?

  23. Ferrari%100 avatarı

    Bende zaten öylesine sordum laf olsun torba dolsun boş geçmelim

  24. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    schuminin ferrariye geçmesini beklemeyin hiçbir şekilde schumi ferrariye geri dönmez …

  25. şaka şaka 🙂 ama çok büyük bir ihtimal kalacak.

  26. Hayır tabi resmi değil, herşey Pazartesi belli olacak.

  27. Ferrari%100 avatarı

    Ciddimisin gerçek mi kaldımı

  28. resmi: massa ferraride kaldı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir