Grosjean: "Bu Sene Galibiyet Almak Zorunda Değiliz"

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım, 2012 sezonunda şimdiye kadar birçok defa zafere yaklaştı ama 9 podyum ile teselli bulmak zorunda kaldı.

Lotus, çoğu hafta sonunda galibiyetin favorileri arasında gösterilse de şimdiye kadar ne Kimi Raikkonen ne de Romain Grosjean ile damalı bayrağı en önde geçebildi.

Bununla birlikte Grosjean, bir defa galibiyet alıp insanları susturmak yerine istikrarlı bir şekilde ön grupta yer almanın daha iyi olduğuna inanıyor.

Grosjean: “Bir yarış kazanıp sonraki yarışta ortadan kaybolmak, gerçekten istediğimiz şey değil.”

“İstikrarlı bir şekilde ön gruptayız ve hatta Singapur gibi daha zor bir hafta sonunda 6. ve 7. olabildik”

“Ön gruptayız; tecrübe kazanıyoruz ve rekabetçiliğimizi koruyoruz. Zor geçen bir 2011 sezonu sonrasında aracın nerede olacağını bilmeden sezona başladık ve güçlü olduğumuzu gösterdik.”

Fransız pilot, gelecek sene aynı pilot kadrosu ile devam etmesi beklenen Lotusun 2013’te galibiyet şansının daha fazla olacağını düşünüyor.

Grosjean: “Bu sene yarış kazanma şansı doğarsa elbette bunu başarmaya çalışacağız. Ama (galibiyet) bu sene olmazsa, gelecek sene olacağından eminim”

“İstikrarlı bir şekilde öndeyiz; gelecek için iyi veriler ve tecrübe topluyoruz”

“Gelecek sene işleri pistleri, takımı, önceki sene ne yaptığımızı bildiğim ve hazır olduğum için çok daha kolay olacak”

 


Yorumlar

“Grosjean: "Bu Sene Galibiyet Almak Zorunda Değiliz"” için 20 yanıt

  1. Kimi Raikkonen arkadaşım sağ duyarlığın için teşekkür ederim.

  2. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Üslupmuş… Aynayı çevirip kendinize tutarsanız üslup bozukluğunun daha çok kendinizde olduğunu görürsünüz.''

    Ayna her zaman doğruları gösterir, söyler. Bize bakarak konuş, aynaya bakarak değil.

  3. burak evmez avatarı

    önyargıdan kurtulduğun an dünyaya bakış açın değişecek tavsiye ederim

  4. Görünen o ki bazıları Alonso'nun Ferrari'de yarıştığını kasıtlı olarak unutmaktan vazgeçmiyorlar.Schumacher'in efsane olduğu takımda.Efsane yaptığı takımda.Öyle göstermek için çok uğraşıyorsunuz belli ki ama boşa uğraşmayın.Alonso-Schumacher-Ferrari denklemi hiç bir zaman düşmanlık ile örtüşmedi-örtüşmeyecek de.Ayrıca hiç ama hiç merak etme.Tüm "Alonso fanları" Alonso'nun Schumacher kadar yarış kazanmasının/şampiyon olmasının çok zor olduğunu biliyor.Ama eminim ki bildikleri bir şey daha var.O da Alonso'nun Schumacher'den sonra gridde en fazla galibiyet alan pilot olduğunu…En azından onlardan hiç biri kalkıp "Alonso benim Prost'um" ve ya "Schumacher kadar iyi olabilirim" demeçlerine destek vermediler 🙂

  5. Maldonado konusunda bende katılıyorum. Adam gerçekten hızlı ve cesur hani hızlı bir aracı dayanıklı yapmak yavaş ama dayanıklı aracı hızlandırmaktan daha kolaydır diye bir söylem var ya Maldonado bana biraz onu hatırlatıyor. Adamı bir şekilde sakinleştirmek gerekiyor. Yeterince sakinleştirirlerse çok daha iyi olacağı kesin…

  6. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    aynen öyle malesef bir türlü gelemeyen şampiyonluk fazlasıyla alonso fanlarını strese sokmuş gibi tek dertleri 8 kez şampiyon olabilmesi :))

  7. Alsan ne olacak inan bana 10 taneden 7 8 tanesi alonso fanıdır.

  8. GP2'de belliydi zaten hızlı olduğu.Maldonado ile ikisine kasap diyoruz ama görünen bir gerçek var ki ikisi de hızlı pilotlar.Özellikle Maldonado saçma hareketlerden vazgeçince şampiyonluk kazanabilecek potansiyele sahip gibi.

  9. DreamOfWinD  avatarı

    Kafanız çok güzelmiş arkadaşlar, güle güle kullanın. Üslupmuş… Aynayı çevirip kendinize tutarsanız üslup bozukluğunun daha çok kendinizde olduğunu görürsünüz. İlla haberlerden tek tek SS almamız mı lazım.

  10. Düşünüyorum da bu takım Petrov'u göndermekle iyi etti sanırım. Grosjean hala biraz çaylak, elinin ayarının oluşması lazım ama iyi çıktı bu sefer.

  11. bahreyn de en hızlı otomobil lotus tu ama sebastian vettel öylesine harika bi savunma yaptıki kimiye geçit vermedi

    6 yarış kaldı bu saatten sonra zor gibi

  12. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Helede Bahreyn!

  13. Bu üslup bazı alonso fanı arkadaşlarda ne yazık ki mevcut. Ramboyu geçersek başka pilotların fanları böyle değil yani seviyesiz.

  14. Katılmıyorum.Bahreyn ve Macaristan'da direkten döndüler.

  15. Lotus hiçbir yarışta galibiyete yaklaşmadı.Yakınından bile geçmedi.Sadece her yarıştan önce bu yarışı kazanabiliriz diye açıklama yaptılar.

  16. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Eminim bu söylediğine Grosjean üzülmüştür.''

    Karikatürize etmek istedim. Yoksa okumadığını sende bende biliyoruz.

    ''Fazla aşşağılayıcı.''

    Bu yorumu Grosjean'ın görüp görmemesi önemli değil. Önemli olan senin nasıl bir tavır takındığındır. Grosjean fanıda var bu sitede unutma. Bilo Can ve Romain Grosjean, nickli üyelerimiz bu pilotun destekçileri. Her neyse dediğim gibi bu yazıları görmeleri önemli değil, önemli olan senin üslubun.

  17. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bu sene Grosjean'ın zafer kazanması artık çok zor. Özelikle Raikkonen arkasında olduğu zaman. Takım yerini isteyecektir Grosjean'dan, Raikkonen'in şampiyonluğu için.

  18. Neyin aşşağılaması ? Kime aşşağılayıcı ? Grosjean okuyor mu burayı ? Ha okuyorsa kusura bakmasın.

  19. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Seni takmıyoruz zaten :)''

    Eminim bu söylediğine Grosjean üzülmüştür. Az önce başka bir haber altında sana uslübunu değiştirmen gerektiğini söyledim, gene söylüyorum. Fazla aşşağılayıcı.

  20. Sen değilsin ama Kimi şampiyonluk istiyorsa kazanmak zorunda.Seni takmıyoruz zaten 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir