Massa, Ferrari'de Kalacağına İnanıyor

yazar:

kategori:

Massa sezona zor bir başlangıç yaptı ama son yarışlarda artan formu ile gelecek sene için kendisini güvence için altına almaya çalışıyor.

Japonya’da Massa’ya, geleceği hakkında bir kararın alınıp alınmadığı soruldu.

Massa: “Sanırım şu anda hiçbir karar alınmadı. Ama iyi bir sonuç çıkacağına inanıyorum”

Sergio Perez’in McLaren ile anlaşmasının ardından Massa, artık Meksikalı pilotun takıma gelmesi tehdidi ile karşı karşıya değil ama di Resta ve özellikle Hulkenberg baskısı devam ediyor. Hatta Hulkenberg’in 1 senelik anlaşmayı imzaladığı bile söyleniyor.

Ferrari’de kalma şansı için Massa: “Önceden söylediğim gibi olayların doğru yönde ilerleyeceğine inanıyorum. Ayrıca Sergio (Perez) de bu sene iyi iş çıkardı. Bu yüzden performansını gösterdi ve büyük bir takımla anlaşma imzalaması beni mutlu etti.”

“İyi sonuçlar almaya odaklanalım; sonrasını göreceğiz. Bir şeyler imzalanana kadar, en iyisini çok fazla konuşmamak ve işimize yoğunlaşmak. Doğru yön bu”

“Burada iyi bir yarış çıkarabilmemizi ve sezonu iyi bitirmeyi umuyorum. Benim, takım ve herkes için önemli olan bu”


Yorumlar

  1. Sen inanmaya devam et Massa. 2013'te de sana katlanabilirler. Sonrasında seni sepetleyecekleri garanti. Montezemelo'nun gayri meşru çocuğu gibi yıllardır katlandılar; 1 yıl daha katlanırlar. O meşhur kazan olmasa şu an farklı şeyler konuşuyor olabilirdik, bilemiyorum.
    2008'de araç Felipe Massa'ya göre dizayn edildi ve Kimi Raikkonen heba oldu ki aslında 2008 Pilotlar Şampiyonası da bu nedenle bir hiç uğruna heba oldu.

    Son olarak:
    "Ayrıca Sergio (Perez) de bu sene iyi iş çıkardı. Bu yüzden performansını gösterdi ve büyük bir takımla anlaşma imzalaması beni mutlu etti."
    demiş Felipe Massa. Elbette mutlu olur. En nihayetinde koltuğu için 1 numaralı tehdit, tehdit olmaktan çıktı.

  2. Lovely_F2008  avatarı

    Eğer Massa'nın yerine Hulkenberg gelirse Montezemolo' ya çok gülerim . Tamam Hulkenberg de iyi görünüyor ama adam Perez' i tecrübesiz diye almadı üstüne üstlük Mclaren' a kaptırdı !

  3. Ferrari%100 avatarı

    Schumacher emekli oldu ferrari ile massa kesinlikle devam edecek

  4. sauber arkadaş için iyi bir seçenek.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ferrari'nin, bu sene Massa'yı, göndereceğini zannetmiyorum. Eğer gönderirlersede yerine gelicek isim Hulkenberg, değil Di Resta olmalı diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir