Button'un Hedefi Japonya'da Galibiyet

yazar:

kategori:

Singapur’u 2. sırada tamamlayan Button’ın aracında vites kutusu sorunu çıktı ve takım vites kutusunu değiştirme yoluna gitti. Sonuç olarak bu plansız değişiklik Button’a yarış için 5 sıra cezası getirdi.

Button “5 sıra cezası büyük bir engel. Ancak durum böyle ve elimizden geleni yapmamız lazım. Son yarışın hemen ardından ceza alabileceğimi biliyordum bu yüzden zihnimde alabileceğim en iyi pozisyonun altıncılık olduğunu kabulleniyordum. Ancak yine de çok kötü değil. Bu yarışı nasıl kazanabileceğime dair bir çok çalışma yapıyoruz çünkü hedefimiz sadece puan kazanmak değil, yarış galibiyeti için mücadele etmek.”

“Burada iyi bir araca sahip olacağımızı hissediyoruz. Ferrari, Red Bull ve Sauber’ler arasında büyük mücadele olacak. Bu yüzden kolay olmayacak ancak yine de altıncılıktan kazanabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Button, Suzuka’da lastik aşınması sorunu olması halinde bunun kendisine yardımcı olacağını düşünüyor.

Button “Asla kolay olmaz. Geçen sene lastikler üzerinde zorlayıcıydı. Çok zordu ve herkes için ilk bölüm çok zordu. Bu yüzden  yarın lastikler açısından nerede olduğumuzu anlamalıyız çünkü geçen seneye göre farklı bir durum var. Eğer çok fazla sorun yaşayacak bir lastik olursa bu bizim için iyi olabilir ve bu alanda çalışabiliriz. Umarım iyi sıralar kazanırız.” dedi.

 


Yorumlar

“Button'un Hedefi Japonya'da Galibiyet” için 9 yanıt

  1. Hiç hayal değil bence. Button geçen sene burda resmen şov yaptı. Bu senede olabilir her türlü. Spada ki performansından sonra ben yüzde yüz bekliyorum.

    Zaten artık mecburen duble beklemiyorum ceza alıcaz ama her türlü galibiyet bekliyorum. Sıralama turlarıda bir iki McLaren 3. mal olur diyorum bahisleri açıyorum.

  2. Karambol bir yarış olursa neden olmasın? Lakin Alonso, Vettel ve Hamilton varken Button'ın pek bir şansı olduğunu sanmıyorum.

  3. Kask takıyorken çoğu pilot birbirine benzer.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    button pole hedefliyor, vay canına 🙂

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    6. olacağı da garanti gibi konuşmaz mı, hey güzel Allahım.. Aslında kazansan fena da olmaz yani. Vettel kazanacağına sen kazan.

  6. button red bull'a gidecek deniyordu bir ara 🙂

  7. hamilton ile 3 yıllık takım arkadaşlığında aldığı tek pol geçen spa. o da hamilton yanlış kanadı seçtiği için, yani;

    bu yüzden zihnimde alabileceğim en iyi pozisyonun altıncılık olduğunu kabulleniyordum. Ancak yine de çok kötü değil.

    en iyi poziyon 7. lik.

  8. Button'ın yaşı ilerledikçe tıpkı webber'e benziyor resimdeki örnekte olduğu gibi :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir