Kubica Kaza Yapıyor

2007 Kanada Gp’sinde pol pozisyonunu Lewis Hamilton Kazanırken Yarışa 8. Sıradan Başlayan Robert Kubica yarışın 26. Turunda Yaklaşık 300 kilometre hızlı duvara çarpmış ve yarış dışı kalmıştır.Hemen tıbbi arac Kubica’nın yanına gelerek araçtan çıkarmış ve hasteneye götürmüşlerdir, Daha sonra yapılan açıklamada Kubica’nın ciddi bir sorununun olmadığı ancak bir sonraki yarış yani Amerika Gp’sinde yarışamayacağını açıklamıştır..Yarışda ise galibiyeti Hamilton, 2.liği Heidfeld 3.lüğü ise Alexander Wurz kazanmıştır.


Yorumlar

“Kubica Kaza Yapıyor” için 13 yanıt

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sakin ol dostum. Bu yorum gayet iyi, sen 1 saat öncesine kadar yapılan yorumu görsen sinirinden çatlardın heralde. :)) Her neyse olan olmuş, 1 yarışa çıkamadı sonuçta bu doğru ama ayağının kırılması değilde, doku zedelenmesi buna neden olmuş.

  2. ayağı falan kırılmadı nedir arkadaşım ne bu bilmişlik? düzgünce 'ayağı kırılmamıştı doku zedelenmesi olmuştu'' yazsan olmuyor mu? tüm yorumlarında hafiften bi karşı tarafa saldırma var.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Beklediğimde buydu, teşekkür ederim :))

  4. Galiba böyle söylenebiliyormuş bu. Biz tartışmayı beceremedik bir türlü…

  5. bacağı kırılmamıştı o kazada yanlış hatırlıyorsunuz

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ben kırıldı diye biliyordum, düzelltiğin için sağolasın.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Evet. Ayağı kırılmıştı, bir sonra ki yarışta yerini Vettel'e, bırakmıştı. Sonra ki yarışta ise Vettel, F1 tarihinde en genç puan alan sürücü olmuştu. Kubica, için ilginç olan şey ise, tam 1 sene sonra ölümden döndüğü pistte, kendi F1 kariyerinin belkide ilk ve son zaferini kazanmış olması.

  8. Ayağı falan kırılmadı sadece doku zedelenmesinden dolayı 1 hafta sonraki yarışa çıkma izni verilmedi.

  9. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    daha güzel fotolar yok muydu ? kaza fotoğrafı gibi iç karartıcı bir fotoğraf yerine Kubica'nın ilk zaferini kazandığı 2008 Kanada'dan fotoğraf olsaydı

  10. Kazada ayakları dışarıdaydı zaten.

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kazada sadece ayağı kırılmıştı Kubica'nın. Bir sonra ki yarışda yerini Vettel'e bırakmıştı galiba. Hamilton'ında F1 tarihinde aldığı ilk galibiyet. Şu Sato'nunda, Alonso'ya yaptığı meşhur atak. Güzel bir yarış olmuştu.

  12. Rallidekinden bin kat daha feci bir kaza ama F1 aracı çok daha güvenli olduğu için bir şey olmadı. Tehlike arz eden bir bariyerin olmaması da etkili tabi ki.

  13. Yazıda hata var Kubica bariyere çaptığında aracın hızı 300 km idi. Hatta Eurosport anlık etki eden G kuvvetinin de 75 olduğunu yazmıştı. Ekrana verilen telemetriye dayanarak söylenmişti sanırım. Her yönüyle korkunç bir kazaydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir