Maldonado, Williams'ta Kalacağından Emin Değil

yazar:

kategori:

Venezüellalı pilotun PDVSA sayesinde 2013’te de takımda kalacağına kesin gözüyle bakılıyordu ki bu sponsorun Williams’a gelecek sene getirisi 30.8 milyon pound olacak.

Gelecek planları hakkında konuşan Maldonado: “Bu konuyu şu anda konuşmak istemiyorum. Takım hâlâ gelecek sene için pilotlara bakıyor. Bu yüzden pilotlar konusunda sorunuza cevap vermemeyi tercih ediyorum.”

“Ama elbette ortada hâlâ bir pazar var; çok hareketli. Bu yüzden elde edebileceğim en iyi konumda bulunmayı umuyorum.”

“Williams’ı konuşmak için biraz erken. Daima sene sonuna kadar bekliyoruz ve şampiyonaya odaklanıyoruz. Force India ile şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Onların önünde olma adına elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.”

Williams pilotunun başka bir takımda yarışması için seçenekleri sınırlı görünüyor ki Sauber gerçekçi fırsat gibi dururken, Force India’da oluşacak bir boş koltuk, Jules Bianchi ile kapatılabilir.

Sergio Perez’in yerine pilot bakan Sauber’in Felipe Massa, Jaime Alguersuari ve Esteban Gutierrez ile ilgilendiği yazılmıştı.

Maldonado’nun geleceği hakkında belirsizlik, bu hafta sonu Venezüella’da yapılacak seçime de bağlı; çünkü seçim sonuçları, PDVSA’nın sponsorluğuna etki edebilir.

Williams ile olan anlaşmaya göre Venezüellalı petrol ürünleri şirketi, 2013 sponsorluk ücretini 31 Ekim itibariyle ödemiş olmalı.


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Sergio Perez'in yerine pilot bakan Sauber'in Felipe Massa, Jaime Alguersuari ve Esteban Gutierrez ile ilgilendiği yazılmıştı.''

    Telmex'in, Sauber ile devam etmesi, Telmex güvencesi altında olan bir başka pilot Esteban Gutierrez'inde, Sauber'in radarında olması, işin rengini fazlasıyla değiştirdi. Anlaşılan o ki Kobayashi'nin yanına Esteban Gutierrez, gelicek. Tahminim bu yönde.

  2. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Baya baya olmusun sen maldonado hazretleri 🙂 3 sampıyonluk yasamıs edeası ıle konusmus 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir