Lotus Bir Kez Daha Çift DRS'yi Kullanmama Kararı Aldı

yazar:

kategori:

Takım bu sistemi ilk defa Almanya’da denemesinin ardından yarış haftalarında sistemi değerlendirmeye devam ediyor ancak henüz sistemin potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarabilmiş değil.

Kimi Raikkonen “Sistem biraz çalıştı ancak onu artık kullanmayacağız. Bunun yanında sabah başka sorunlar da yaşadık ve bunların en iyi fikiri anlama konusunda yardımı olmadı.”

“Ancak sistem % 100 çalışsa da bir anda galibiyet kazanabilecek duruma gelemeyiz.” dedi.

Raikkonen ayrıca sistemin aracın ayarlanmasını da zorlaştırdığını söyledi.

Raikkonen “Öyle görünüyor. Bunu takıma sormalısınız. İlk denediğimizde iyi başlamıştı ancak daha sonraki ayarlar istediğimiz kadar kolay olmadı. Öğrenmeye devam ediyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Lotus Bir Kez Daha Çift DRS'yi Kullanmama Kararı Aldı” için 11 yanıt

  1. Müthiş birşey olsa şu zamana kadar McLaren,Ferrari,Redbull geliştirirdi, Lotus boş işlerle uğraşıyor şu kaybedilen zamanlarla ayarlara yoğunlaşılsa ilk 5 içerisinde yer alacaklar.

  2. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Kimi de emekli olur buradan onun yerine de Pic gelir Pic'in yerine de daha çaylak ve arkasında beyinsizce para saçabilecek bir sponsoru olan daha alakasız bir çocuk gelir, sonra da gün gelir aaa! bi de bakmışız seyredecek adam kalmamış F1'de! Adını da değiştirler S1 yaparlar, S hem Süper'in baş harfi hem de Sponsor'un.

  3. Günaha da girdim sizin yüzünüzden hayırlı mübarek günde. Ulan kaç aydır nasıl bir sistemdir ki bir türlü beklenen etkiyi yapmaz siz ne halt ediyorsunuz bre mübarekler şaka mısınız nesiniz siz yaa

  4. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Yeter artık ne bu böyle kardeşim.Sadece d-drs üzerine yoğunlaştınız onu da elinize yüzünüze bulaştırdınız araç gittikçe köreliyor şampiyonluk umutları başka bahara kaldi

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Kimi Raikkonen "Sistem biraz çalıştı ancak onu artık kullanmayacağız.''

    Bu hafta sonunumu kastetti, yoksa geneli kapsayan bir şeymi söylemek istedi. Zaten önümüzde ki sene yasak bu sistem. Lotus bu sisteme çok fazla nakit ve vakit harcadı. Ama fiyasko ile sonuçlandı. Hayırlısı diyelim, bu hafta sonuda savunma modunda olucaz.

  6. benim anlamadigim madem kullanmayacaksiniiz neden o kdar zaman o kadar para..

  7. Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz…ama Kimi'ye yazık oluyor…

  8. tamam artik birakin olmuyosa olmuyo…

  9. siz KİMİ RAİKKONEN'İ HAKETMİYORSUNUZ BECERİKSİZLERRR

  10. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    sene sonuna kadar kullanmayacaksınız zaten belli birşey

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir