Schumacher, Hamilton Yüzünden Son Seansı Kaçırdığına İnanıyor

yazar:

kategori:

Şu anki koltuğunu sene sonunda Lewis Hamilton’a teslim edecek olan Alman pilot, günü 13. sırada tamamladı ama Singapur GP’den gelen cezası ile yarınki yarışa 23. başlayacak.

Mercedes pilotu, pistin doğası gereği büyük bir sonuç beklemediğini kabul etti ama hislerine göre yine de daha iyisini yapabilirdi

Schumacher: “Bu sabah işler çok kötü görünmüyordu ve dolayısıyla bugün daha fazlasını elde edememek üzücü. Performansı bir araya getiremedik”

“Pistin yüksek hızlı doğasını da göz önüne alarak, burada harika durumda olmayı da beklemiyorduk”

“Belki son seansa kalabilirdik. Çünkü veriler, trafik yüzünden 11. virajda (U viraj) 0,2 saniye kaybettiğimi gösteriyor. Ama Hamilton’ın önümde ne yaptığından tam emin değildim.”

“Çok fazla lastik sakladım ve bu bağlamda, mevcut durumdan azamisini elde ettim.”

“Şimdi yarını bekleyip neler olacağını göreceğiz. Gridin gerisinden kalkıp mümkün olan en iyi yeri hedefleyeceğim”

Takım arkadaşı Nico Rosberg de rekabetten uzak bir görüntü çizdi ama yarın durumu telafi edebileceğini düşünüyor.

Rosberg: “Bizim için zor bir hafta sonu. 15. sırayı almak, grid cezaları nedeniyle biraz yükselecek olmamıza rağmen istediğimiz bir yer değil.”

“bugün dereceler çok yakındı. Son seansa kalamamamız hayal kırıklığı oldu. Tempomuz, yüksek yakıt yükünde daha iyi. Bu yüzden umarım yarınki yarışta bu işimize yarar ve sıralar kazanırız”


Yorumlar

  1. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Rosberg : " Tempomuz, yüksek yakıt yükünde daha iyi. "

    Yüksek olduğu için mi herkes sizi geçiyor ?

  2. efsane_schumi avatarı
    efsane_schumi

    Keşke bugün altında hamilton ın mclareni olsaydıda öyle görseydik efsaneyi…

  3. Serdar Demir avatarı

    http://www.yallaf1.com/2012/10/04/montezemolo-we-would-definitely-not-put-alonso-alongside-schumacher

    schuminin emeklilik açıklamasıyla aynı gün çıkmış bir haber sanırım montezemolo bunları schuminin açıklamasından sonra söylemiş. ayrıca yazının ortalarında schuminin singapurda domenicali ile 45 dakika kadar görüştüğü yazıyor. kısacası efsane ferrari ihtimalini gerçekten denemiş ve olmamış. heralde bu ihtimali denedikten sonra sauberde yarışmayı da kendine yediremedi. ingilizcesi iyi bir arkadaş yardımcı olursa memnun olurum googledan çevirince hiçbir şey anlaşılmıyor.

  4. bu sonuçla birlikte görünen şudur ki mgp''nin bir türlü beğenemeyipte hayıfladığı ve terbiyesizlik ettiği shumi kendisinden GENÇ OLAN rosberge sıralama turlarında 9-6 yaptı.shumiyi sabota eden bir türlü sağlam bir araç veremeyen mercedese yazıklar olsun.bu gerzek takım umarım 2014 te 24.olurlar.bundan sonra bir mercedes alacak param olursa asla mercedes almayacağım.shumi için çok üzgünüm.onun için bu yaşta çok değerli olan 3 yılını bu aptal takıma vermek parayla geri getirilecek bir kayıp değil,daha büyük bir felaket gibi.oysaki sağlam bir takımda yarışsa bir şampiyonluk daha olabilirdi.bilemiyorum.bir shumi hayranı olarak bu adamın bu şekilde sadece rating malzemesi olarak kullanılmasını çok onursuzca bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum.burada yorum yapan tüm shumi fanları şunu bilmeliler ki efsaneye tüm f1 organizasyonu komplo hazırladı bence.shuminin tekrar şampiyon olması istenmedi.tabiki bu benim fikrim zaten efsane bir ismi insan üstü bir değere taşımak istemediler.lanet olsun f1!ancak 6 yarışlık bir önemin var benim için.bu arada f1'in perde arakasını çok merak ediyorum bu konuda link felan varsa iyi olur.yarın ki yarış için GOOO!MSC!GOOOOOO!

  5. Aslında her yarış en sondan başlıcak. Çünkü pistteki herkesi tek tek geçerken görmesi daha heyecanlı ve eğlenceli oluyor. Bi de selektör taktırsa:)).Son yarışlarımız hala içime dokunuyor böyle bir efsaneyi sadece aracın içinde görmek gerekir yaşayan en BÜYÜK EFSANE. Bir de rahmetli MICHAEL JACKSON'ım vardı.

  6. Schumi degil Mercedes emekli olmaliydi.

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ben yinede '98 suzuka'daki gibi bir sürüş bekliyorum. hani start alamayıp kendisini geri atmışlardı. yarışta rakiplerini bir bir geçip yükselmişti aracı öyle zorluyordu ki sonunda lastiği patlayıp yarışdışı kaldı. güzel geçişler yapıp puan barajına girer umarım.

  8. İntikam almaya zamanı da yok.Artık son 6 haftada MGP yle nasıl alacaksa!

  9. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Doğru söylüyordur efsane..Bence 1-2 sıra için değmezdi..Yarın yarışı izliyecem tekrarını izlerim büyük ihtimalle ama startı kaçırmam canlı seyrederim..yarın iyi bir kalkışla şumi yine mükemmel yarışlarından birisini gösterir bize son yarışlardan artık keyif almaya bakacaz.:/ ama yarın bence şumi 1 puanda olsa alır gibime geliyor..müthiş bir performansı var.

  10. son seans ne ki seneye yarismana mani oldu denilebilir..

  11. Herkes birbirini engellemiş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir