Hamilton: "Mercedes'i Geliştirmek İçin Geçiyorum"

yazar:

kategori:

Mclaren ile büyüyen ve 2008’de tek şampiyonluğunu kazanan Hamilton, takımından ayrılıp gelecek sene Mercedes’e geçiyor.

Schumacher’in Ferrari’de yaptığını mı yapmaya çalıştığının sorulması üzerine Hamilton “Kesinlikle öyle. Bugünlerde bunu başaran bir sürücünün olduğunu hissetmiyorum.”

“Kolay yolu seçip Mclaren’de kalıp önümüdeki 3 sene daha harika takımda olup harika aracı sürüyor ve iyi para kazanıyor olabilirdim.”

“Ancak tam olarak bunu istemiyorum. Gidip biraz mücadeleyi görmeyi istiyorum. Onların zirveye gelmesine ve galibiyet kazanmasına yardımcı olmak istiyorum.”

“Bunu yaparsak en güzel, en memnun edici şey olacak. Eğer bunu yapamazsak, anlaşmamın sonunda 31 yaşında olacağım.” dedi.

Hamilton, 13 yaşından beri birlikte olduğu Mclaren’den ayrılıp başka takıma geçmenin kariyeri için önemli bir adım olduğunu düşünüyor.

Hamilton “Masa üstünde oldukça benzer iki teklif vardı ve işleri kolaylaştırmak için harika araçla alışkın olduğum yoldan devam edebilirdim ancak bu bana uymadı. Farklı bir şeyler yapmak istedim. Mücadele istedim. Yeni insanlarla çalışmaya çalışmak istedim.”

“Farklı insanlarla iletişimi geliştirmek ve yeni insanlardan öğrenmek istedim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu durumun kısaca açıklaması g…….mü garantiye almaya çalışıyorum.bk gibi para veredi mercedes ama kazanacak durmuda değil olurda kazanırsa aracı ben geliştirdim olacak,yok kazanamaz sürünürse ben zaten sadece aracı geliştirmeye gittiydim.diyecem

  2. Bu paylaşımlarına hayranım.Valla helal olsun! Tamda yerini buluyor!

  3. heikki 1088 avatarı

    Şu pilot geçti takım daha iyi oldu. Pilot takımını aldı uçurdu gibi hikayelere tilt oluyorum. Yaa sen kimsin ki aracı geliştireceksin. Orada mühendisler war. Kim takar seni. Sen kimsin onların yanında. " Alonso gittiği her takımı ileri taşıyor". Neden ? Çünkü Alonso Adrian Newey'den da dahi ve bilge bu işlerde. Bir pilot olduğu kadar bir mühendis, bir elektronik uzmanı bir bilmem ne bilmem ne. Mesaj alınmıştır umarım. Ne Şumi ne Alonso ne Hami ne Hakkinen hiç birisi takımlarına araçta yaşadığı tecrübe dışında hiçbir şey veremez. Kimse kimseyi kandırmasın. Hiç bir pilot aero gelişime yardımda bulunamaz. O yüzden sen kimsin ki Mercedes'i ileriye taşıyacaksın. İşini bilen adamlar aracı yaparsa yarışırsın yoksa sürünürsün.

  4. Babasínin Firmasiya Mercedes gelistirmezse olmaz. McLareni göge cikardi simdi sira Mercedeste bu cocuk bir Dahi yafff

  5. Schumacher'in kahrını çekip kötü bir durumdayken bile geçilmeme dersleri verdiği aracı mı geliştireceksin. Kusura bakma ama sen Mclaren gibi zaten yılların yarış takımına geldin. Umarım gelecek sezon Mercedes daha da kötü olur. O zaman ne kadar mızmızlandığını görürüm. Hatta Rosberge geçildiğin zaman telemetri verilerini görebilmek için seni Twitter dan da takip edeceğim. Bu sırada Rosberg te ortalarda onu geçebilirm diye dolaşır. Aralıksız her yarışta Mercedes bu hafta daha iyi olacağız daha iyi deyip durdu. Birinciliğe oynanacaksa herşey iyi olmalı. Mercedes AMG pitstoplarda 1 snden daha da fazla yavaş diğerlerine göre. Mercedes lastiğin somunlarını takmayı unuttuğunda Alonso 2. viteste 15bin devirde olur.

  6. Kusura bakma Lewis ama F1 tarihinin en iyi geribildirimcisi Schumacher bile bu aracı adam edememişken senin bunu yapman neredeyse imkansız.

  7. Olur da seneye Mercedes gerçekten hızlı olursa bu "Hamilton McLaren bilgilerini Mercedes'e taşıyor" haberlerine inanacağım. Bu takım başka türlü hızlanmaz çünkü.

  8. Ara sıra bazı arkadaşların paylastıgı bir resim var "yav he he " diye.onu biri paylaşabilir mi bu haber altına çok hoşuma gidiyor o resim:p

  9. Schumacher'in Ferrari'de yaptığını mı yapmaya çalıştığının sorulması üzerine Hamilton "Kesinlikle öyle. Bugünlerde bunu başaran bir sürücünün olduğunu hissetmiyorum."
  10. Söz konusu para ise profesyonel olmak gerekir. Hepimiz kendimizin ve ailemizin geleceği için çok sevdiğimiz işlerimizden ayrılıp başka yerlere gidebiliriz. Özellikle sporda bunun çok fazla örneği var. Gayet olağan birşey. Saklanacak bir durum değil. Hamilton'un kabul etmek istemediği şu ki yaptığı şey inandığına aykırı. Çok büyük bir çelişki yaşıyor. Yani saf yarışçı mı yoksa başarılı bir pilot musun diye sorsalar ''artık'' ne cevap vereceğini bilemiyor! Bu açıklamaların nedeni bu.

  11. sen önce kendini geliştir shumacher in yapamadığını sen mi yapacaksın

  12. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bırak allahını seversen.para için gitigini fizandan bakan biri bile görebilir.seni severim hamilton ama eyyam yapma bari..

  13. 500 tane falan tweet gerekirebilir mi? 😀

  14. Aracın geliştirilecek yerlerini twitter'dan paylaşırsın artık 🙂

  15. iyi halt yiyon!!!1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir