Lotus, Çift DRS'den Vazgeçmeye Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Enstrone kökenli takım ilk olarak sistemi geliştirdiğine bayağı umutlanmıştı ancak antrenmanlarda piste çıkarılan sistemden tam olarak beklenen verim alınamadı.

Kore’de büyük bir güncelleme planlayan Lotus orada sistemi test etmeyecek ve ondan sonraki yarışlarda da bu sistemin daha fazla kullanılması beklenmiyor.

Eric Boullier “Eğer sistemi daha fazla kullanmazsak bu onun çalışmasına güvenmediğimiz için olmayacak. Daha öncelikli parçalara odaklanmamız gerektiği için onu kullanmayacağız.” dedi.

Boullier, sistem yüksek virajlarda downforce kaybetmeyecek şekilde istikrarlı çalışmadığı için rafa kaldırabileceklerini belirtiyor.

Boullier “Yasal olup olmaması sorun değil. Çalıştırmamız önemli. Burada sistemi yarışa sokmuyoruz çünkü yarış için yeterli kazanımı olduğunu düşünmüyouz.” dedi.

 


Yorumlar

“Lotus, Çift DRS'den Vazgeçmeye Hazırlanıyor” için 3 yanıt

  1. no bird soars too high if he soars with his own wings…

  2. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Doğum gününde açıklayacağı sey Lotusla anlaşmak olursa eger gelecek sene icin yazık etmiş olur.Red bull gönder Weber'i al Kimi'yi

  3. Gördüğüm en boş takım dıyebılırım araç gelistirmekte.o kadar para ve vakit harca sonra vazgeçtik de ne güzel valla okadar umutlandık bıseyler olacak dıye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir