Alonso'nun Karıştığı İlk Viraj Kazası – 2012 Japonya GP

facebook video indirme servisi karadayı son bölüm

Alonsonun Karıştığı ilk Tur Kazası – 2012 Japonya GP – TRF1


Yorumlar

“Alonso'nun Karıştığı İlk Viraj Kazası – 2012 Japonya GP” için 20 yanıt

  1. o millet madem kı yarıs dısı kalmasaymıs arkadasım bak onlar yarıs dısı kaldı Alonso one cıktı Alonso yarıs dısı kaldı onlar on plana cıktı olay bu kadar basit hala bal sans diyonuz yaaa…Bu kaza olmasa en kotu ılkteydı Alonso sen ne dıyon!!!

  2. o millet madem kı yarıs dısı kalmasaymıs arkadasım bak onlar yarıs dısı kaldı Alonso one cıktı Alonso yarıs dısı kaldı onlar on plana cıktı olay bu kadar basit hala bal sans diyonuz yaaa…Bu kaza olmasa en kotu ılkteydı Alonso sen ne dıyon!!!

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    yazdığım yorum neden siliniyor aloooooooo ?

  4. Raikkonen'in onboard kamerasından bir görüntü olsa daha net anlaşılcak durum. Burda kimseyi suçlamanın anlamı yok, yarış kazasıydı ve şansız olan Alonso'ydu.

  5. Gizli sözler avatarı
    Gizli sözler

    ALonsonun kendini yenilmez ilan etmesi bu durumlara getirdi şuana kadar bu yıl aldığı bir çok önemli puanı milletin yarış dışı kalmasıyla aldı işte ilahi adalet bu

  6. kimischumimassavettel NEDİYOSAK O avatarı
    kimischumimassavettel NEDİYOSAK O

    helal alonso böyle devam et adamsın adam

  7. videonun ilk saniyelerinde alonso sola raikkonen'in üstüne kırıyor, rai sola kaçıyor. alo bununla yetinmeyip raikkonen'i görmezden gelerek çime itiyor. üstüne üstlük bir de rai fren yapmalıydı diyor. alonsonun kendi hatası.

  8. simdi Alonso sampiyonluğu kaybetse diyecekler ki bak zaten yavastı…Tamam ama Alonso yada ferrari kendı hatalarından dolayı puan kaybetmıyorlar öküzün biri cıkıp yarısını mahvediyo adamın takım sene basından beri kullanabileceği tüm fırsatları değerlendirdi Alonun katkısıylada tabıkı ama diğer takımlar hep teknık arıza vs ile puan kaybettıler ne olursa olsun bu adamı ve takımı alkıslarım…Insanı uzen ve sınırlendıren tek sey dış faktorlerden dolayı onemlı puanlar kaybetmek…

  9. kimi çok iyi pilot olabilir ama dün ve bugün resmen yarışımızı kahretti ama önemli değil çünkü ÖNEMSEMİYOR!

  10. DreamOfWinD  avatarı

    Kasıtlı olarak çarpın alo ya şampiyona mahvolsun iyi taktik.

  11. Patlamış gibi değil patladı.

  12. Virajı almak için bir mclarenle birlikte sola yaslanırlarken raikkoneni unutmuşlar. Raikkonenin ön kanadının sağ endplate'i muhtemelen alonsonun lastiğini patlattı. Spin o yüzden oldu. Kontrolsüz spindi çünkü, lastik patlamış gibi.

  13. Temas var. Kimi'nin ön kanadı Alonso'nun arka lastiğini patlatıyor.

  14. Fernando: "Well, that's enough!"
    Kimi: "Well, I don't care!"

  15. alonso spin atmadan önce, temas varmı ben göremedim de, yada pistin kirli tarafı vs ye tastı diyemi kontrolü kaybediyor.

  16. Aziz yıldırım gibi uğursuz mu dersin:))

  17. Düşünmeye değer!

  18. Düşünmeye değer!

  19. birileri beddua mı ediyor bu adama ne? :)))) önce verilenler hep sonra alınıyor…ilahi adalet bu mu acaba? :))))

  20. Hata alonsoda.Raikkonenin kanadınıda kırdı raikkonen kaçmaya calıştı ama alonso sıkıstırdıkca sıkıstırdı ve çok ufak tepas oldu böyleci kontrolü kaybedip spin attı.normal kazalar bunlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir