Hamilton, Button'a Twitter'dan Çattı

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, geçenlerde yapılan resmi açıklama ile 2013’ten itibaren Mercedes’te yarışacağını açıklamıştı. Bu sene ise McLaren ile hem pilotlar hem de takımlar şampiyonasında zafer için mücadele veriyor.

Mercedes’e geçişin duyurulmasından bu yana McLaren ile zaten gergin olan ilişkiler daha da gerildi ve dün gece twitter’dan yazan Hamilton, Button’a çattı.

İlk mesajında Hamilton: “Jenson Button’ın beni takibi bıraktığını fark ettim. 3 sene takım arkadaşlığı yaptıktan sonra birbirimize saygı duyduğumuzu düşünmüştüm ama o duymuyormuş”

“Komik olan, biz HÂLÂ takım arkadaşıyız. Bu takıma ve taraftarlara, Brezilya’da bitiş çizgisini geçene kadar her şeyimi vermeyi planlıyorum”

Daha sonra babasının da uyarısı ile Hamilton, aslında Button’ın kendisini hiç takip etmediğini anladı.

Hamilton: “Benim hatam, Jenson’uın beni hiç takip etmediğini fark etti. Onu suçlamıyorum. Twitter’da daha fazla zaman geçirmeli”

 


Yorumlar

  1. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Twitter'da seni takip etmesiyle mi anlıyorsun sana saygı duyup duymadığını? Saygı kavramının tanımını iyi yapmak lazım

  2. "Jenson Button'ın beni takibi bıraktığını fark ettim. 3 sene takım arkadaşlığı yaptıktan sonra birbirimize saygı duyduğumuzu düşünmüştüm ama o duymuyormuş"

    Genelde Hamiltonu pek savunmam ama sanki bu sefer haklı gibi gözüküyor.

  3. Burak Yüksel avatarı
    Burak Yüksel

    Bilmiyorum farkındamısınız ama Hamilton F1 in en sevilmeyen adamı olmaya dörtnala koşuyor.
    (Hızı ve pilotaj yeteneği tabiki tartışılmaz) (Grosjean ve Maldonado gibi kasaptan bozmaları hesaba katmadan okuyunuz..)

    Eski taraftarları veya fanları ekseriyetle aslında takımın taraftarları. Mclaren taraftarı esas olarak takımı tutar. Bu kitle Senna, Prost, Hakkinen, Raikonen görmüş insanlar. Bu Ferraride pek bulunmaz daha çok pilot ön plandadır. Çoook eskileri saymazsak MSC gelen kadar 15-20 sene öyle pek taraftar kazanacakda başarısı yoktur. Neyse konuyu dağıtmayalım.

    İşte bu kitleyi Tweeter krizi, takım içindeki huysuz ve ergen tavırlarıyla bezdirdi. Gittiği takım olan Mercedesinde zaten herhangi bir taraftar kitlesi yok. Takımı tutanların %99 u MSC yüzü suyu hürmetine destek veriyordu. Transferiyle MSC nin kariyerini sonlandırmasını sağladığı içinde ÇOK büyük bir kitlenin nefretini(en azından antipatisini) üzerine çekti.

    Vettel, ALonso ve diğer rakiplerinin fanlarıda genel saygısız, ergen tavırlarından dolayı kendisine saygı duymuyorlar.

    İşin mutfağında olanlarında McLaren'de çıkardığı arızalardan sonra kendi takımlarında pek görmek isteyeceklerini sanmıyorum.

    Velhasılıkelam F1 efsanelerinden biri olabilecek Allah vergisi yeteneği olsada kendisini yok etmeye doğru emin adımlarla gidiyor.

    Artık sanki birisi Self-Destruct butonuna basmışta geri sayım başlamış gibi hissediyorum bu adamın haberlerini okurken

  4. tarih tekkerrür edermiş ya buda öyle villeneuve ilk senesinde en güçlü takıma gelip sene ortasına ilk galibiyeti aldı ama şampiyon olamadı kendi evinde podyuma çıktı ilk senesinde 2007 de ise hamilton için aynısı oldu. 97de yani 2.ci yılında galibiyeler ve son yarışta karambollü dramatic bir şampiyonluk aldı aynısı 2008 de lewisin başına geldi. 98 de yavaş bir aracları vardı lewiste 2009 da aynısını yaşadı 99 da bar a geçti ve kabusları yaşamaya başladı.ve sonu hüsranla biten bir kariyer.şimdilerde lewis mercedes e geçiyor. hayat ne gariptir ki 99 daki o takım tyrell i alan bar takımıydı şimdi ise eski tyrell yani eski bar yani mercedes.dejavu gibi değilmi? ben bunu 2007 den beri düşünüyorum.bakalım onunda sonu hüsran olacakmı.

  5. Lewis zor zamanlar yaşıyor. Karmaşık duygular içinde. Kazanacağı tonla paraya rağmen dandik bir karar verdiğinin farkında. Neleri feda ettiğinin farkında. Belki de sonu Villeneuve gibi olacak. O nedenle biraz gergin. Mercedes fabrika takımı kapandığında aklı başına gelir. 2-3 seneye.

  6. Herkes söylediklerini başka yerlere çekmiş. Lewis, Button un kendisini takip ettiğini zannediyormuş. Ama bugün takip etmediğini farkedince : "Demekki Mercedes e geçtim diye beni takip etmekten vazgeçti halbuki halen takım arkadaşıyız " demek istemiş ve bunu saygısızlık olarak görmüş . Lewis in hatası Button zaten kendisini takip etmediğni bilmemesi ama maaşallah bizim sitedekiler haberi anlama konusunda müthiş(!)ler

  7. bazı çok başarılı antrenörlerin, sporcularına sosyal medya ve cep telefonu, internet, bilgisayar kullanmalarını yasaklıyorlar önemli zamanlarında. biliyorlarki kafalarını dağıtacak olumsuz şeylerle karşılaşabilirler, uykusuz kalabilirler, disiplinden uzaklaşabilirler..

    yani şimdi button twitter gibi bir internet sayfasından seni takip edip etmemesi neyi değiştirir. piste çıkıp herkes işini en iyi şekilde yapsa ne güzel olur değil mi?

    ama olmaz, politikayı kim yapacak sonra… politika tüm pilotların kariyerlerini mahveden bir zehir gibi…

  8. Jenson & Jenson 🙂

    Twitter'dan Button'ın profil fotoğrafı.

  9. Demek ki Twitter'da takip ettiğin arkadaşın seni takip etmezse saygısızlık yapmış oluyormuş.

    Peki Twitter'dan taraftarlarına küfür ettiği iddia edilen bir sürücü -eğer gerçek ise- taraftarlarına saygısızlık yapmış olmuyor mu? Twitter'dan telemetri verisini paylaşan bir sürücü takımına saygısızlık yapmış olmuyor mu?

    Son iki senedir McLaren taraftarları için tam bir 'sabır testi' oldun be güzelim.

  10. epic fail.
    yazık, hızından ve kalitesinden asla şüphe edilemeyecek çok nadide bir pilot, geçen sene hatun mevzusu, bu sene takım mevzusu..vs. kendini boş şeylerle tüketip duruyor. üstüne kendisine duyulan saygıyı da kaybetmeye başlıyor. acilen büyüklerinin duruma müdahale etmesi lazım.

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    sanırım yavaş yavaş muhtemel yavaş aracı tercih ettiğini algılamaya başladı. bu nedenle üzerinde bir gerginlik oluştu ve saçmalıyor.

  12. Evet, komik olmuş, gerçekten çeviren olarak "my bad" 🙂 gözlük numaramı büyütmem gerekecek

  13. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Önüne Geleni Takip Ediyor Button Fakat Hamilton'u etmiyor bi kısımda haklı hamilton

  14. sıradaki kore'de 2012'nin 3. yarışı mı

  15. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Aynen ya ben aşağıdaki yorumu tweet'in orijinali üzerinden yaptım.Demek istediği bu yanlış anlaşılmanın Lewis'in kendi hatası olduğu.Ve :"ben twitter'a daha fazla girmeliyim." diyor.

  16. komik yorumlar var..
    öncelikle bu tweet ne zaman yazıldı, jenson'ın hamilton'a yardım etmeyeceğinin anlaşıldığı bu yarıştan sonra.
    ben baştan beri biliyordum jenson'ın takip etmediğini jenson zaten kız arkadaşıyla ilgili tweetler atar genelde ama takip etmesi gerekiyordu, eminim hamilton bunu yeni öğrenmiştir bu adamlar twitterdan kimin takip edip etmediğini kontrol edecebilecek zamana sahip değil zaten önemsenecek bir durum da değil.
    ama ortada olan jenson'ın göstermeye çalıştığı kişi olmadığı.
    hamilton zaten bildiğimiz hamilton hala çocuksu hatalar yapıyor
    bu konuda kimse tamamen haksız diyemez çünkü konu sadece follow/unfollow değil.

  17. Tweeter falan kullanmıyorum da bu haber üzerine bir bakayım dedim. Jenson Button Lewis hariç herkesi takip ediyormuş. Lewis in yazdıklarına Galatasaray formalı biri de cevap yazmış (futbolcuymuş, Eboueh miydi neydi) : Mr. Lewis BENZ.. 🙂

  18. hahaha konuşşansa doğru desene 🙂 Güldürdün beni dostum 🙂

  19. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hamilton, bu twittera fazla takılmaya başladı.

    Alex'ide, Fenerden eden bu twitter değilmi? Doğru değilmi Samet :))

  20. 'My bad*, just found out Jenson never followed me. Don't blame him! Need to be on Twitter more!' kısmını "Babam, Jenson'uın beni hiç takip etmediğini fark etti. Onu suçlamıyorum. Twitter'da daha fazla zaman geçirmeli" olarak çeviren editöre de sevgiler. Günümü yaptı. 🙂

    My bad* = Benim hatam.

  21. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Tamam abartmış olabilir Twitter'dan yazarak.Ama Jenson,Perez'i hemen takip etmesini biliyor da Lewis'i bunca zamandır neden etmedi?Sonucta bu insanla beraber çalışıyorsun.

  22. Mercedes, Hamilton ve Rosberg birlikteliği çok eğlenceli bir sezon vaad ediyor…

  23. Bu çocuğun beyni iyice sulanmış. Gitmesine ilk başlarda biraz üzülmüştüm ama kalsa yararlı olmayacağı belli oldu. İyiki de gitmiş. Giderken sana olan saygımızı da alıp götürme Lewis. Kes artık şu lanet olası saçmalamayı.

  24. Çocuksu.Sadece çocuksu…Ben Lewis'in bu sene hem sürüş anlamında hem kişilik anlamında olgunlaştığını zannediyordum ama belli ki yanılmışım.McLaren'den ayrılacağı zamanı bekliyormuş resmen.

  25. ha bu arada jenson buton twitteri doğru kullanan biri van depreminde Türkiye için üxzüntüsünü bildirmişti kimse hatırlamazken o hatırlamıştı…

  26. Lewis gittikçe saçmalıyorsun artık.Sana kimsenin saygısı kalmayacak yakında….

  27. beni niye takip etmiyo diye üzülüyo hahaha 😀 ciddi konuşmak gerekirse bir dünya şampiyonuna yakışmıyor… BEN FORMULA 1 DE YARIŞSAM TWİTTERİ GEÇTİM İNTERNETE BİLE GİRMEM,O DÜNYA DA OLMAK DEHŞET VERİCİ OLMALI…

  28. Bu sezonun kalan yarışlarını Kimi'nin McLaren'de Hamilton'un da Lotus'ta bitirmesini teklif ediyorum; teklifimi iplemeseler Twitter'dan takip etmeyeceğimi beyan ederim, ortalığın ortasına da tavrımı koyarım – Twitter da ne la?!

  29. Diyelim ki Hamilton'un Button hakkında söyledikleri gerçekten doğru. Ulan kaç senedir takım arkadaşısınız, yeni mi fark ediyorsun? Ne hikmetse Hamilton Mercedes ile anlaştıktan hemen sonra birden bire Button kötü adam oluyor.

    Hamilton her davranışıyla kendini rezil etmeye kararlı. Hızlı olabilirsin ama adam olmadıktan sonra neye yarar?

  30. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Hamilton'ın problem yönetme kabiliyeti çok kötü..

  31. Bu sene farklı olacaktı,kışın sorunlarını çözmüştü,hiç bir sorun olmayacaktı.Bu kadarda iyi bir aracı vardı ama yine olmadı.Yine sorunlar yine problemler =)))))

  32. Button Twitter a girmediği için mi oldu bunlar yani.

    Allah için bir elini yüzü yıka Lewis kendine gel.

    Hadi onu geçtik sana saygı duymasına gerek yok ki duyuyor bence. Adam dünya şampiyonu sende aynı şekilde.

    İkinizinde bir amaç için çalışıyorsunuz. Yarış hafta sonu hariç beraber bir şeyler yapmak zorunda değilsiz.

    Lewis çok uzamadan bu sene bitsin artık demeye başladım sayende.

  33. saygı kazanılır, talep edilmez…

  34. elvan dalton avatarı

    Allah bilir Msn'den de silmiştir Button.

  35. Umarım böyle devam ederde körlerde anlar bunun nasıl biri olduğunu.

  36. İlla kendini sepetletecek yani. Whitmarsh sabredecektir.

  37. demek ki hamilton da icten pazarlikliymis…

  38. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    nasıl etmez, ben bile takip ediyorum :))

  39. Twitter da takip etmiyor diye saygı duymadığını düşünmesi çok çocukça.

  40. Jenson Button'ın beni takibi bıraktığını fark ettim
    Daha sonra babasının da uyarısı ile Hamilton, aslında Button'ın kendisini hiç takip etmediğini anladı.

    Ah be Lewis 🙂
    Bu tür hareketlerle hep kendini ve takımı zor durumda bırakan açıklamalar ve olaylar yapıyor.Çok yetenekli ve çok hızlı bir pilot , kendisini sevdik , izledik ve yeri geldi savunduk ama bu tür olayları sürekli yaptı.Bir türlü yaptığı işe konsantre olamıyor.McLaren hızlı bir pilot kaybetti ama zaten bu birliktelik iki tarafa da zarar vermeye başlamıştı , bu yüzden bir taraftar olarak Lewis in gidişine üzülemedim.

  41. Bu tip demeçlerle kendini küçültme Lewis…Giderken bizdeki saygınlığını da götürme…Sessiz sedasız işini yap sonra veda et…

  42. SENİN KADAR SAF HIZLI BİR PİLOT OLMAYABİLİR AMA SENDEN DAHA ÇOK ÇALIŞTIĞI VE TWETWE'DA KAYBECEK FAZLA VAKTİ OLMADIĞI İÇİN OLABİLİRMİ SENCE……ARTIK SAÇMALMALAMAYA BAŞLADI SANIRIM BUTTON BU YIL İKİKERE SIRLAMALARDA GEÇTİ DİYE DELİ OLUYOR SANIRIM

  43. saçmalamış gerçekten
    twitter'da takip etmeyince saygı mı duyulmuyormuş?

  44. Saçmalıyorsun artık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir