Maldonado 2013 İçin Seçeneklerini Açık Tutuyor

yazar:

kategori:

Maldonado’nun gelecek sene için Williams’da garantisi bulunmuyor ve Venezüelalı sürücü kendisini sadece Williams’a bağlamak istemiyor.

Maldonado “Şu anda tabiki başka takımlara gitme şansı var. Ancak burada kalmayı değerlendiriyoruz ve şu anda bir şey söylemek için erken. Takım genelde sürücülerini sene sonunda açıklıyor. Bu yüzden konuşmalar devam ediyor.” dedi.

Maldonado’nun PDVSA sponsorluğu ile takımdaki yerini koruyacağı düşünülüyor.

Maldonado “PDVSA yıllardır bildiğim bir şirket ve iyi şeyler olacak çünkü anlaşmamız var ve onlar kariyerimde beni hep desteklediler.”

“Venezüela’da herkes beni F1’de gördüğü için çok mutlu. Bu sene bir yarış kazandık ve henüz 2. senemde bunu başarmış olmam harika. En iyi araca sahip değiliz ancak yine de bunu başardık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ayrton Senna.
    Felipe Massa. (kötü örnek)

  2. Maldonado nun hızından şüphem yok. Düzelme de var. Özellikle singapurdaki startta fazla zorlamaması onun hatalarından ders aldığını gösteriyor. Darısı Grosjean ın başına. O da hızlı karakteri sağlam bir pilot ama startta kendini mi kaybediyor nedir.

  3. orta amerikalı değilmi genleri hep aynı.

  4. Bahsettiğin bu mu emin değilim ama Maldonado Kolombiyalı değil Venezuelalı.

  5. sendeki yetenek tıpkı grosjean gibi.tecrübeniz schumi gibi olsa domine ederesiniz f1 de.ispanyadaki performansın çok özeldi.2004 brezilyadan dan sonra ilk galibiyeti yine aynı topraklardan birinin kazanması çok iyi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir