Loeb: "9. Şampiyonluk Harika"

yazar:

kategori:

Sebastien Loeb, geçtiğimiz günlerde Fransa’da elde ettiği galibiyetle beraber 9. WRC şampiyonluğunu kazanmıştı. Loeb kazandığı şampiyonluğun ardından rahatladığını söyledi.

Loeb: “Fransa yarışı boyunca şampiyonluğa inandık, bitiş çizgisini şampiyon olarak geçmek muhteşemdi. Şuan rahatlamış durumdayım, zor bir sezonda şampiyonluğa ulaşmak harikaydı.”

Sebastien Loeb, bu sezon diğer sezonlara göre daha az sorun yaşadıklarını ve bununda diğer senelere göre şampiyonluğa daha kolay ulaşmalarını sağladığını da sözlerine ekledi.

Loeb: “Geçen 2 sene boyunca birçok mekanik arıza ve sorun yaşadık. Bu sene ise daha iyi geçti ve şampiyonluğa ulaştık”

Ayrıca Wtcc’ye geçeceği konuşulan Loeb’in kesin kararını ise önümüzdeki aylarda vereceği açıklandı.


Yorumlar

  1. sadece gülerim bu dediklerine…. !!

  2. Çok sağol valla, bazan şu asfaltta müthiş toprakta iyi olmayan rallici kimdi diye düşünüyordum, bir türlü bulamıyordum 🙂 Kesinlikle ve kesinlikle WRC'nin eski havası yok, uçan finliler de kalmadı..

  3. 19. şampiyonluğu olsa ne farkeder ki? Rakip takım yok, rakip pilot yok. Pist boşken kazanılan kupaya ne denir? Gazoz kupası. Sen gel bakıyım şu gridde şampiyon ol; Namı diğer Makine- Tommi Makinen,McRea,Sainz,Eriksson,Kankkunen, asfaltın kralı Panizzi, Efsane Auriol… Neymiş 9 muş. Hadi ordan, belediye kupa dağıtıyor işte.

    http://www.rallycars.com/Cars/wrc_history97.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir