FOTA Toplantısına Ferrari, Sauber Katıldı; Red Bull Davet Edilmedi

yazar:

kategori:

12 takımın 10’unun takım patronları, maliyetlerin kontrolü, sezona giriş ücretleri, Formula 1’in yönetimi gibi konuları görüşmek üzere Suzuka’daki yarışın sabahında bir araya geldi.

Bu toplantı, sporun idaresi konusunda 23 Ekim’de gerçekleşecek ve FIA ile Bernie Ecclestone arasında yapılacak toplantıdan önce düzenlendi.

Ne Red Bull ne de kardeş takımı Toro Rosso’nun davet edildiği toplantıya, yine FOTA üyeliğini bırakan Ferrari ve Sauber de katıldı; bu iki ekip, bir süreden bu yana ilk defa FOTA toplantısında görüldü.

Düzenlenen toplantı hakkında konuşan Horner: “Toplantıda neler konuştular bilmiyorum. Bu yüzden ilgili açıklama yapamam.”

“Bazı takımların bulunmadığı ama bazılarının yer almadığı bir FOTA’nıza var. Görüşmedeki başlıklar neydi, hiçbir fikrim yok. Açıkçası Red Bull’a uygun olmadığını düşünmüşler”

“Bu yüzden gerçekten bilmediğim bir şey üzerine yorum yapamam”

FOTA Başkanı ve McLaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, Ferrari ve Sauber’in toplantıya katılmasının o kadar da önem arz etmediğini dile getirdi.

Whitmarsh: “Sadece Formula 1’deki hayat ve dönemler üzerine konuşuyorduk”

“FOTA konusunda endişeli değilim. Birlikte çalışmamız gereken meselelerin bazılarını paylaşmak, takımlar için mantıklı olandır”


Yorumlar

  1. Ben gibi Scsi u320 kullanaydin sorun olmazdi, eski ama saglam 🙂

  2. Whitmarsh toplantıdan önce herkese lucozade söylemiş sanırım, Redbull'un önünde de başka marka içmek ayıp olur diye çağırmamışlar belli ki. 🙂

  3. Aynen head crash'a çözüm yok. Garantisi de yok iyi mi 🙂

  4. Head Crash'e Low Level Format da çözüm olmuyor 🙂

  5. Gayet normal. Her haberi aklında tutacak değilsin ya.

  6. Low Level Format 🙂

  7. Hangi parçayı yasaklatsak diye düşünmüşlerdir:D

  8. Bir de yorum yapmışım. Kafa kafa değil ki, bad sector dolu 🙂

  9. Redbull sen onlara inat sampiyon olacaksın.

  10. Sauber ne ara çekildi FOTA'dan? Duymamıştım. Hadi HRT parasızlıktan çekildi 🙂

  11. Ayip ayip, adamlarin basarilarini kiskandiginizi bu kadar belli etmeyin bari. Fia kanaliyla her parcalarini yasaklattiniz zaten, daha ne yapscaksiniz merak ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir