Button, Mclaren'de Lider Olacağı İçin Heyecanlı

yazar:

kategori:

Gelecek sene takımda Lewis Hamilton’un yerine Sergio Perez gelecek ancak takımın gelişim konusunda daha çok Jenson Button’a güvenmesi bekleniyor.

Button “Yeni takım arkadaşına sahip olmak her zaman heyecanvericidir. Her zaman deneyimsiz dahi olsalar başkalarından bir şeyler öğrenirsiniz.”

“Başkalarının sürüş stillerine bakmak ve onların verileri okumaları her zaman ilginçtir. Perez, açık bir şekilde Lewis gibi deneyimli değil ve Lewis Mclaren’de benden daha uzun süre kaldı. Bu yüzden biraz kayıp olabilir.”

“Ancak endişeli değilim. Mühendislerimle birlikte aracı iyi bir şekilde ayarlayabileceğimi hissedebiliyorum. Performans baskısını seviyorum.”

“BAR ve Honda’daki kariyerim boyunca bunu yaşadım. Bundan keyif alıyorum ve bunun için heyecanlıyım.” dedi.


Yorumlar

  1. perez kesinlikle mclaren adına yanlış bir tercih…lastik kullanımı bazen aslanı kediye boğdurdu bu sene…bu açıdan birkaç doğru tercih ile puanlar kazanmış bir pilot u mclaren in tercih etmesi çok anlamsız…perez button ın acemi versiyonu bence…
    bence lider pilot da olmalı bu takım arkadaşı ile button…

  2. o yargıya ulaşmanız için haberin içeriğinin çevrildiği yeri de incelemeniz lazım. sanki bunu burası yapıyormuş gibi yargılayamazsınız.

    "Jenson Button excited by prospect of leading McLaren in 2013"

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/103365

    buyrun doğrusunu "manipüle etmeden" çevirin ekleyelim.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Button, kendince Perez ve Mclaren'i, psilolojik baskı altına almaya çalışıyor. Ama 2013'te Perez, Button'ı, geçicek gibi geliyor bana.

  4. doğru şeyleri okumak isteyenler araştırıp çok rahat başka kaynaklarda bularak okuyabilirler bnm burdaki asıl sözüm yukarda arkadaşın da dediği gibi başlıkla haberin uyumsuz olması ve bunu kimsenin anlamamış olması

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Sence perez button'ı geçebilirmi seneye? Şimdi Mclaren'de olsa bile eminim button ve hamilton'dan daha iyisini yapamaz..Perezin alışması gerek takıma ve araca ama 1-2 yarışta toparlar ve button abisinden çok şey öğrenecektir.(yaş farkından dolayi abi diye yazdım :D) Perez bence buttonun dediği gibi olmayacak bence yani öyle liderlik 1.pilotluk falan öyle aşırı derece olmaz

  6. buyrun haber hazırlayıp gönderin doğru şeyleri okusunlar insanlar!

  7. site manipüle başlıklar atıp haber yapıo herhalde herkes de haberi okumadan başlığa göre yorum yapıo zira baksana senin dışında kimse bunu belirtmeyim vay efendim diye adama yüklenmiş. Haber başlığını böyle istediği gibi atanların doğru şeyler yayınlayıp yayınlamadıkları da ayrı bi merak konusu ayrıca

  8. Çok ilginç yorumlar.Button sen neymişsin dostum McLaren'de istenmeyen adammışsın.Takımı sat biraz sevilen adam ol.

  9. Perez buna liderliği gösterecektir merak etmeyin. Önce Q3'e kalama sen bu araçla sonra konuş. Lidermiş. Hadi len

  10. 5 sene önce biri çıkıp "Button bir gün Mclaren'in 1. pilotu olacak" dese kim bilir neler derdik. Koca Mclaren ne günlere kaldı.

  11. ben konuşmasında takım lideri olmak istiyorum-olacağım'a dair bir söylem göremedim.

  12. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Suyunu cıkardin artik yeter be arkadas.Bakalim Perez'e geçildiğinde ne palavralara basliyican.

  13. Seneye gözler Perezde olacak ve umarım daha baskın bir sürüş sergiler Lewis gibi.Mclaren in doğasında Button un sürüş stiline yer yok

  14. senden lider olacaksa way halimize!! takım arkadaşı pole için mücadele verirken, Q3'e kalamayan kenarımın lideri! seneye perez beklenildiği gibi çıkmazsa şampiyon olmak için diğerlerinden en az 0,5sn hızlı aracımız oması lazım bu tiple.

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    senin her tarafın lider olsa ne olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir